torsdag den 31. januar 2013

Hypokonder

Men med ny taske :-)

Har haft nogle dage hvor har haft lidt feber når jeg kom hjem fra mit kursus idag måtte jeg så bøje mig og blive hjemme og få plejet mig selv.
Trods at jeg synes mit kursus er ret godt, og at jeg er vildt overrasket, hvor god jeg egentlig er til det der bogholderi...
Troede faktisk, at jeg var for blond til den slags :-) 
Har aldrig været god til det med regning... Men det behøver man heller ikke at være for at lave bogføring underligt nok :-)

Nå men imellem mine lurer på sofaen, som der har været en del af så har jeg fået lavet min taske færdig..

Og jeg er bare vild med resultatet og skide stolt af mig selv, for har selv lavet mønster og fundet på ideen. 
Blomsten fandt jeg på nettet forstørrede den i word og har klippet efter den :-)

Men er sikker på, at den nok skal blive en ynglingstaske ;-)


En total fed lynlås jeg købte for meget længe siden, den skifter i de farver jeg har på tasken så den måtte altså bare på tasken :-)

Også et par små lommer inden i blandt andet til mobilos :-)

Syteknisk er den nok ikke helt korrekt, men skide være med det jeg er super glad for resultatet :-)

Håber, at du stadig har  begge ben på jorden, jeg har da været glad for de ekstra kg idag for ellers var jeg da nok blæst væk da jeg lige skulle ud efter brænde....... 



mandag den 28. januar 2013

Lettere nostalgisk....

Og en anelse bevæget er jeg altid når det er mine drenges fødselsdag...

Idag kl. 18.18  og 18.19 er det 11 år siden at ballonen sprang. Dagen hvor Atrid Lindgren døde og dagen som også var min afdøde farmors fødselsdag :-)


Ja jeg var vist temmelig stor til sidst kan man da roligt sige :-) 150 cm var det sidste mål der blev taget... Som manden min sagde, ja så var det sørme lige før jeg var nemmere, at hoppe over end at gå udenom :-)
Men jeg skal skam ikke klage havde en skøn graviditet og det var først til sidst det blev lidt mere besværligt at komme rundt omkring og blandet andet at få trusser på. 


Men ud kom disse to små skumle fyre... de er ikke ret mange minutter gamle da dette billede er taget og synes bare, når jeg ser på det at især simon som ligger forrest ser temmelig fræk ud allerede der.
Og jeg tog ikke fejl :-)

Men dejlige er de og nu vil jeg hygge mig sammen med mine skønne rødder :-)

søndag den 27. januar 2013

Mandehørm, kager og frisøndag

Det var så den weekend, fyld med fødselsdags gæster, mandehørm og andet godt.

Fredagen stod på mandehørm, og de råhyggede sig bare


Selvom der ikke var piger med, så kunne de skam sagtens være frisk på engang stopdans, og limbo... Ingen billeder af limbo for var jo stangholder...
Der blev spillet ps3


Spist hjemmelavet pizza, chips og drinks i lange baner


Wii og just dance fik også en tur. Mørkegemmer, og hygge med film... Også var den aften også slut med en masse trætte drenge. 
De tog hjem med lovning på en snarlig gyserfilms aften, for nogen ville ikke se gyserfilm og havde jo ikke lige hørt fra de andre forældre, så tænkte at vi hellere måtte vente til en anden dag. 


Dagen derpå kagebord, men boller, muffins, hindbærsnitter og lagkage....


Og en lumsk sune ved gavebordet. Ser han ikke bare uskyldig ud....




Søndagen er brugt på mariontid, har været i kreaværelset, sidder og funderet over hvordan denne lynlås kommer i tasken så den ser pæn ud, vejledning sendt af veninde samt forsøget på at fortælle blondie hvordan... den er endnu ikke kommet i.

Men bagstykket til den taske det skal blive til er tilgengæld færdig, har lavet en masse blomster jeg har appilkeret på, tegnet med et kridt og derefter syet en masse kruseduller efter kridtstregerne, glæder mig til at få denne taske færdig... Hvornår det vides ikke, men forhåbentlig snart, for mangler den jo allerede...



Ja billeder er taget i mørket så svært at se farverne, du må vente til lyset er bedre og til tasken måske er færdig....

Synes nu det ser ret fedt ud.. Men ikke til at vide før den er helt færdig :-)

Håber, du har haft en god weekend, og også haft lidt tid til dig og kreasysler, som du holder af.
Her sneer det det ene øjeblik og næste øjeblik, ja så regner det, underligt vejr... Men sneen er jo nok på retur nu, de lover mildere vejr, og med det kommer der sikkert også en masse regn, det kan jeg nu godt undvære, det er jo så vådt...

Nå dej til boller og vafler skal gøres klar til lækker morgenhygge imorgen.

torsdag den 24. januar 2013

En stolt mor


Blev jeg da lige da Sune kom hjem med denne bamse fra håndarbejde


Er den ikke bare fin og sød, den har lavet i sine håndarbejdstimer og han er bare så stolt da han stod der med sin bamse :-) som vist skulle have været en gave til en lille lækkermås, men efter alle de arbejdstimer og det flotte resultat ender med at blive han egen.. Og det kan jeg da sørme da godt forstå....

Ja moren her får ikke gjort de største udskejelser på den kreative front, energien er ligesom om ikke den største når jeg kommer hjem. Begreber som debet og kredet farer vildt rundt i mit hoved, men har dog nu vist fundet en ledig plads.
Men fik da denne her færdig i går aftes. Og den er skam allerede taget i brug. 
Strikket på maskinen med 1 tråd coast herfra og en tynd tråd noble, som er en utrolig lækker garn, den er grøn ved ikke hvor gode farverne er, det er jo ikke det bedste lys vi har fortiden.


Er ved at finde mig til rette i nye rutiner, savner dog min morgengåtur med Bertha, og tror også hun savner den, men kan ikke nå det om morgenen jo så skal jeg stå op kl halv seks og det er da også ok, hvis bare ikke det var så mørkt.. Vi prøver at nå det om eftermiddagen når jeg kommer hjem, men det er desværre ikke hverdag vi kommer afsted.

Imorgen bliver vi indvaderet af en masse 11 årige drenge der kommer til video, spilleaften, de skal hygge med pizza, chips, is og slik.....
Og lave mandehørm siger de.... ja ja... det skal nok blive hyggeligt.

fredag den 18. januar 2013

Skønt at komme hjem

Til dette syn.....


Min kære lille mand der er igang med at samle mit nye arbejdsbord, som vi længe har haft stående i værkstedet i temmelig mange dele, vi fik det ganske gratis fordi det var temmelig hærget. Men efter en kærlig hånd fra kæresten så er det så godt som nyt....

Og magen til mit andet bord....
Knap så fedt er det at kigge på alt rodet....


Men se bare nu er sikker, på at det er lige det helt perfekte kreaværelse, det er bare så skønt med det ekstra bord, så har jeg plads til at sidde og tegne, klippe eller skære på det ene bord, og sy ved det andet bord, uden at jeg skal have maskinerne op og ned 117 gange.....


Det er bare så fedt.... Og nu når du ser, hvor fint det er blevet på bordet.. Ja så kunne du nemt forledes til at tro, at der er fuldstændig cleanet og pænt i mit kreaværelse... Men sådanne er sandheden altså ikke helt.... Fik ordnet mine borde så de er ryddet og pæne...


Men som du nok se, så mangler der bare en anelse i resten af rummet...


som du nok kan se, er det ikke lige den fedeste orden der er.... Men jeg er igang... er faktisk næsten færdig mangler bare lige det sidste der lige skal på plads, så er der nogenlunde fremkommeligt igen :-)


Men nu er det weekend.... Den skal nydes imorgen skal der soves længe... måske bages lidt skinkehorn til madpakker.... 
Sune skal hentes fra håndboldlejr (så simon leger enebarn idag og nyder vist da hvert sekund) 
Den lille lækkermås kommer og bliver passet, mens mor er til forsinket julefrokost...
Søndag morgen står den igen på håndbold for sunemanden så tror den lille lækkermås og jeg tager med og ser hvor god sune er :-)
Den lille lækkermås og sune har jo en helt særlig kemi imellem sig... Og lækkermåsen forguder sunemanden.... Så weekenden er besat, men satser på at jeg lige får lidt tid til at hygge i mit kreaværelse i løbet af dagen imorgen :-)

Håber at din weekend må blive så helt skøn og dejlig som du ønsker dig :-)

Pssst..... sneen daler ned her.... hvisker det lige så stille for det er jo ikke alle der er ligeså vild med sne som mig.... selvom jeg godt nok fryser temmelig meget i disse dage hvor det bare har været så skide koldt

Og forresten mit kursus har gået godt de sidste dage, har nu lært at bruge excel og er igang med at lære at skulle bogføre :-)

tirsdag den 15. januar 2013

Kedelig dag.....

Jeg må tilstå jeg har kedet mig idag, ikke bare sådanne småkedet mig, men virkelig røvkedet mig.. Er startet på kursus, et kompentence kursus, hvor man skal forbedre sine kompetencer i forhold til at få job. Og der er selvfølgelig sneget sig en dag ind med cv og jobsøgning. 
Puhaaa mødte ind kl. 9 og fik fri kl 15 og sad i alt den tid og stirrede tomt ind i en computer mens en dame pladrede løs om den perfekte ansøgning.
Tro mig det er noget af det mest kedelig jeg har lavet længe... Sad og drømte om alle de ting jeg kunne have foretaget mig og kunne absolut ikke få et eneste enkelt ord skrevet ned til nogen ansøgning. 
Skulle finde motivationen for at søge jobbet så det kunne komme til at stå helt perfekt i ansøgningen og suk, kunne ikke finde en eneste motivation for at søge den stak af jobs jeg havde printet ud.
Tænker at motivationer som, at det er en deltidsstilling, at den ligger i Præstø så jeg kan cykle på arbejde måske ikke lige er en motivation, som lige ville gøre at jeg får jobbet.

Nu skal det ikke forstå sådanne, at jeg ikke ønsker at få et job, for jo det gør jeg. Men kender i det, er lige blevet så dejlig vant til den daglige trummerum, kører ungerne i skole, hjem og gå med hunden også ellers have dagen til lige hvad jeg havde lyst.
Bage muffins til ungerne kommer hjem, bage rugbrød til madpakkerne, boller til morgenmaden... De ting er bare blevet så indgroede og en del som har gjort at mit liv er blevet til noget helt andet. Blevet til en tid, hvor der er overskud til at gøre noget jeg synes om, som at sy, strikke, være kreativ og en dejlig mor og kone.
Og sidder så der og stirre på alle de jobs, hvor de egentlig ønsker sig en wonderwoman, der kan jonglerer en masse ting og som samtidig kan være verdens bedste mor og kone.
Hvis jeg skal være helt ærlig så var mine drømme som en yngre version at gøre karriere og blive til noget helt fantastisk. Disse drømme er blegnet og har ændret sig og blevet til noget helt andet.
Ønsker bare at være mig, at være en mor der har overskud til at bage, til at hygge og til bare at være mor. Og til samtidig at have tiden til de ting som gør mig allermest glad, og det at være kreativ og nyde at være det.
Det er der jo sådanne set ikke meget tid til, når man har et fuldtidsjob, ved godt at mange her i bloggens land får det til at fungere, men ved ikke helt om det er noget jeg kan.

Så sad der og blev helt modløs og kunne ikke skrive et eneste ord. 

Imorgen bliver helt sikkert en bedre dag, der skal jeg lære at bruge exel, som jeg ikke rigtig har prøvet kræfter med og de næste uger skal jeg også lære regnskab og bogføring, og om mandagen skal jeg lærer om konflikthåndtering.. Så det byder da på noget godt...
Bortset fra tirsdagene som er jobsøgningsdage... Næste tirsdag bliver nok en bedre dag...

Men på den anden side kan jeg jo heller ikke gå herhjemme og lege husmor resten af mit liv, har vel også et behov for at komme ud og opleve noget.... For at få brugt mig selv i en arbejdssituation....
Men hvad der dukker jo nok noget op lige pludselig, en løsning som kan få det hele til at gå op i en højere enhed, som gør at jeg kan være glad samtidig med, at jeg får et job, hvor jeg kan tjene lidt penge, så vi igen kan leve lidt godt.

Nå men nok pladder fra mig idag... havde lige en masse tanker der måtte ud på sådanne en iskold Januaraften.
Håber at du kan holde varmen... Mine tæer er først nu ved at være tøet op igen...

mandag den 14. januar 2013

Roser er røde

Smukke roser arrangeret flot i en skål af min mor... Ynglingsblomsten og ynglingsfarven til netop denne rose.

Min mand har også været i det kreative hjørne og lavet denne sytråd holder til mig, har længe sukket efter sådanne en og fundet billeder på nettet og vist ham og snakket godt for at sådanne en stod jeg da lige og manglede.... Nu fik han endelig lavet den til mig. Og den er bare super god. Så er der styr på trådene...


Rødderne havde også gaver simon synes bestemt, at vi manglede en frituregryde så den havde han været ude og købe for sine sparepenge og sune havde købt et æggeur, som jeg længe har ønsket mig.

Et år mere er kommet på bagen, og egentlig er jeg ikke typen der går op i, hvad tallet er for min alder, det betyder jo egentlig ikke det helt store.
Men må da indrømme som årene er gået har jeg en hvis tilbøjelighed til at blive en smule nostalisk og kigger tilbage på årene der er gået, hvad de har bragt med sig på godt og ondt. 
Vender de ting der er behov for, at der bliver vendt.
Tænker hvad der venter de næste år, hvad mon fremtiden vil bringe. 

Søndagen bragte jo også sne med sig, og jeg nød hver et snefnug der kom netop på min fødselsdag og tænker, at det nok lige var en ekstra gave :-)

Mange tak til jer alle for jeres søde hilsner, det gør mig utrolig glad at nogen tænker på mig....

Måske du nu sidder og tænker om jeg fik de støvler... Og ja jeg var så heldig at den store stedsøn havde tænkt jeg ville se stanglækker ud i dem :-)

Idag er jeg startet på kursus, så sidder nu og er temmelig vissen, træt efter nye indtryk og oplevelser, hvordan det bliver og er, har jeg ikke helt dannet mig en mening om endnu.

Håber at du har nydt de smukke skønne snefnug der er kommet.... Her er alt dækket af et tyndt hvidt lag sne, ikke de store snebunker, men lidt har jo også ret, og det er lige nok til bare, at gøre det hele lidt smukkere...


søndag den 13. januar 2013

Årets første færdige syprojekt

Så fik jeg gang i symaskinen.

Og det blev til denne hættetrøje



Mønster og stof er fra stof og stil noget jeg købte for længe siden....
Troede faktisk den blev for lille, men nej den kom da sørme til at passe helt fint... Så skal jeg bare lige have taget mig sammen til at få syet et par jerseyjogging bukser til. Dem jeg har er bare så hullede, men nu må vi se hvornår det sker.

Min lørdag er gået med lidt hygge ved symaskinen, oprydning i kreaværelse også lidt før fødselsdagsgæster alt i alt en dejlig dag.

Glæder mig til imorgen, hvad ungerne og manden har fundet på :-)

Mandag starter jeg på kursus, ved ikke så  meget endnu om hvad jeg skal, det finder jeg først ud af mandag, så er både lidt spændt men også nervøs for hvad det er for noget, men håber at det er noget godt, som jeg kan bruge til noget...

Kunne faktisk godt tænke mig at komme lidt på skolebænken igen, men hvad jeg skulle finder på ved jeg sørme ikke rigtig.... Kan være de kan hjælpe på det kursus...

Håber du får en god søndag, jeg er sikker på at min bare bliver skøn

fredag den 11. januar 2013

Det varmer.....


På en kold dag somme denne varmer det altså bare vildt meget at komme hjem til en pakke men sådanne et indhold i :-)

Det er en gave til mig fra min skønne veninde fra Nivå (hun er dog fynbo så næsten normal :-)) En fødselsdagsgave, som hun bare ved, lige ville ramme det rigtige sted.
Så nu kan mit hår igen blive født på ny, det hedder serien som er fra Kevin murphy.... Havde netop lige presset den sidste dråbe ud af min shampo og ved juletiden var det slut med hårkuren... Så det ramte lige  plet og blev bare så glad over, at hun sendte mig en gave som denne.
Det varmer dybt inde og det glæder mig at nogen gider at gøre det for mig...... Bliver altid så glad når der gøres noget bare for min skyld har ikke været vant til at have veninder før der gad at gøre sådanne noget bare for at glæde mig.. Så det betyder vildt meget....

Så glæder mig til imorgen så skal mit hår sørme da fødes på ny igen..... Tusinde tak du skønne...

Idag har stået på hyggetur i Næstved med min mor, vi har været ude og finde gaver til mine drenge som også snart har fødselsdag, heldigvis ikke samme dag, som jeg.
Husker tydeligt min fødselsdag det år de blev født, sad mussestille det meste af dagen uden de store udsving for havde besluttet at den dag skulle de bare ikke fødes.... Ja lidt bestemmelsesret kunne man da forsøge at have :-)

På strikkefronten er der altså ikke sket det helt vilde har ikke fået strikket så meget, har syet lidt og håber, at jeg kan vise dig den færdige model imorgen, der skete lige et mindre uheld med at jeg lige blev enig om at den skulle være lidt længere den model og havde ikke lige tænkt på at lynlåsen så også skulle være længere.... Så måtte lige vente til, at jeg kom forbi stof2000.

Håber du har haft en skøn uge, og at en dejlig hyggelig weekend venter forude.
Min weekend kan jo kun blive god, med lidt hyggegæster imorgen og totalt hyggedag søndag :-)

tirsdag den 8. januar 2013

Den stanglækre flodhest......

Ja selvom man ikke skulle tro, at det var mulig så er den stanglækre flodhest, blevet endnu mere lækker idag :-)

Ja og hvem er så det sidder du der og tænker.. Jamen hvem ellers end mig :-)


Jeg har nemlig været ud og shoppe min egen fødselsdagsgave fra min mor og far... Er nemlig temmelig besværlig når det gælder tøj og sko, ja ja men jeg indrømmer det da. 
Så var sendt afsted med 600 kr. og de er brugt kan jeg hilse og sige... Synes nu, at jeg fik meget for pengene..... Hele sættet inkl. støvlerne.
Det er jo en af de fordele der er ved at have fødselsdag i januar, det dejlige lækre januar udsalg. Jeg kunne sagtens have fundet meget mere... Men men der var ikke flere kroner i pungen, men er superglad. Har ikke ejet et par cowboybukser rigtig længe som jeg har kunne være i vel at mærke. Har masser af cowboybukser til mine mindre fede perioder af mit liv. Men det nytter jo ikke noget når jeg nu er i min fede periode....


Du får lige et ekstra billede af sættet så du kan se, hvor fede mine nye støvler er er helt besat af dem.... Synes bare de er så fede....

Hvis jeg lige have fundet 230 kr. mere i min pung så var disse altså også kommet med hjem, synes nu også der var noget lækkert over dem, og er stensikker på, at vi ville passe rigtig godt sammen...
Men tænker jeg har jo først fødselsdag på søndag så kunne jo være, at en anden havde lyst til at give mig dem, og straks var billedet sendt afsted til den store af mine stedsønner jaeee man kan jo håbe :-)

Og i anledningen af de nye lækre bukser og at jeg synes at jeg manglede en smart trøje til mere, ja så sprang denne model altså på mine pinde, kan altså ikke være monogam når det drejer sig om strikketøj... Men hvad har da kun gang i 3 projekter hvor det ene lige står på standby for tiden...


Og denne opskrift går nemlig også op i flodhest størrelse så de er jo bar helt perfekt... Men sidder og mærker lidt på det og er lidt i tvivl om jeg synes den bliver for slatten i det (og nej jeg sprang strikkeprøven over, så ved ikke hvordan den er efter vask, og ja jeg ved godt, at det er temmelig dumt....)
Men strikker den i en tynd bomuld og har selvfølgelig tjekket strikkefastheden som sådanne set næsten passer.... :-)

Jeg er jo så heldig at jeg har mappevis af opskrifter fra blandt andet hjertegarn, kendte en der havde en garnbiks, som hun lukkede og da hun skulle flytte til noget mindre fik jeg lov at få alle opskrifterne.. Det er jo ikke så tosset endda når jeg så får taget mig sammen til at bladre lidt igennem og så finder noget jeg kan bruge :-)

Nå Jeg har jo faktisk ikke tid til at sidde her og blogge selvom det er så hyggeligt for mine strikkepinde ligger og råber, og ved ikke lige om jeg vælger at strikke på min kaunisag eller på den hvide trøje de trækker begge i mig... Hmmm er der nogen der har et par ekstra jeg lige kan låne..

Håber du har haft en skøn dag, selvom vejret har været temmelig gråt og vådt idag :-)


søndag den 6. januar 2013

Gang i strikkepindene

Så er der kommet gang i strikkepindende igen... Krisen er af vægret igen så kan der komme ro på....


Sad og bladrede i min tegnebog og stødte på en opskrift jeg har lavet for længe siden men aldrig fået strikket for så kom der noget andet jeg skulle lave også var den næsten glemt...

Men nu skal den prøves at strikkes... Og er ret spændt på resultatet for når det er så længe siden jeg har lavet den ja så sidder jeg altså og undre mig lidt undervejs jeg strikker derud af....  Men nu strikker jeg som jeg har noteret der må jo have været en mening med galskaben :-)

Jeg strikker den i en tråd supersoft og en tråd kauni, den kan også bare strikkes i supersoft, men nu måtte jeg altså have lidt gang i kauni igen, da jeg jo elsker deres farveskift...

Søndagen har efter et badmintonstævne været total doven, gik ud som et lys på sofaen og har ellers bare strikket og slappet af.... Tror altså jeg er ved at have scoret et eller andet for er ellers ikke lige den der tager en morfar i løbet af dagen på sofaen... Men hvad jeg trængte vel :-)

Håber, at du har haft en god og dejlig dag :-)

lørdag den 5. januar 2013

Stille Lørdag

Dejligt at vågne en dag som denne, vågne uden vækkeuret der hiver mig ud af min ellers så skønne og dejlige søvn. 
Dejligt at vågne når kroppen er klar og frisk til at vågne.

Dejligt at gå ud og opdage at vejret idag er skønt dejligt mildt, ingen blæsen, ingen regn, og solen skinner endda frem til mig engang imellem.
Tænkte at så kan det da kun blive en dejlig hyggelig hjemmelørdag uden planer.

Dog er der lige en gåtur med hunden på programmet som nydes i skoven der ligger lige bagved os. Jeg går og får næsten helt forårsfornemmelser.
Nyder roen og freden OGSÅ er det at jeg bliver så bange at jeg (ja undskyld mit sprog) næsten skider i bukserne af skræk. For BANG BANG siger det næsten lige ved siden af hvor jeg går i mine helt egen tanker... Så er der lystmoderere der holder jagt i skoven og har glemt at sætte skiltet ud. 
Blev altså en anelse småmopset over de jægere der sådanne kommer og forstyrre stakkels mig der går der og nyder det gode vejr, og drømmer om snarligt kommende grønne blade.....
Gik på en vej der er igennem skoven så fortsatte i håb om at det var ædru jægere der rendte rundt i skoven og ikke troede at hunden og jeg var en lækker bambi der lige kom forbi...

Tror jeg vil bage nogle muffins, ynglingsopskriften som jeg fandt hos denne lækre blogger

Dog forstyrres idyllen af 2 drenge der absolut ikke synes at det er skøn og dejlig dag, men som er småsure og irritable da der har været overnattende legekammerat, og der åbenbart ikke er sovet nok. Drenge der skændes om computerspil forstyrre min dejlige lille ide om denne skønne lørdag. Så nu er computeren slukket også tænker jeg at der igen kan komme ro og fred i det lille hus og ungerne måske kan komme lidt i bedre humør mens de sidder og damper lidt af på deres værelser...
Måske de skulle drives ud i det gode vejr....

Måske en dejlig nybagt muffin kan bringe lidt smil og glæde frem igen også kan mor få lidt af idyllen tilbage igen. 
Og måske få lidt strikketid uden en masse brok....

Håber du får en dejlig idyllisk lørdag.... :-)

fredag den 4. januar 2013

Min nye hyggetrøje


Så blev min bluse på strikkemaskinen færdig og ja jeg er da bare så tilfreds 

endda også med ribben som jeg ellers er så utilfreds med, men synes den sidder temmelig meget lige i skabet efter min smag denne gang....


Har stadig strikkekrise i håndstrik..... kan slet ikke bestemme mig for hvad jeg skal.... måske jeg får gang i at designe en opskrift....

torsdag den 3. januar 2013

Starter året med strikkekrise.........


Så blev det 2013 og vi fik hygget og skudt det nye år ind


Fik spist hjemmebagt kransekagekonfekt som manden havde bagt


spillet matador og hygget med ungerne.....


Og igår kom der en lækker lille smuksak forbi, 2 år gammel og i fuld sving med at danse gangdamstyle eller hvad det nu hedder :-)


Nyt strikkeprojekt på strikkemaskinen er blevet færdig og kunne næsten ikke trække vejret da jeg nåede til ærmerne for der var godt nok meget lidt tilbage af den ene type garn jeg strikkede med, men heldigvis var der lige nok......


Og nu hænger den til tørre og venter på at blive taget i brug imorgen....

Ikke noget særligt bare en lang rullekravetrøje til et par leggings, men synes jeg manglede lige sådanne en i mit klædeskab.

Og lækker er den bare blevet ville ønske at du kunne mærke på strikket det er blevet så skønt og lækkert at det næsten ikke er til at tro. Den er strikket af en tråd tynd cashmere uld garn som jeg købte for nogle år siden hos garnudsalg.dk og egentlig ikke var særlig begejstret for, for synes at den blev for slasket. Men havde så en smule meget tynd bomuld som jeg satte sammen med, og ja resultatet er bare såååååeee skønt.

Den er blevet lidt længere end jeg egentlig havde planlagt, men det er først til at se rigtigt hvordan den er blevet når den er tør.
Har eksperimenteret lidt med ribben og føler virkelig at den er blevet helt perfekt denne gang. Er ellers ikke så begejstret for den rib man laver på en strikkemaskine, men tror at denne er blevet helt perfekt...


Jeg har intet nyt strik på pindende i øjeblikket...... Jeg overvejer denne nederdel, og har faktisk slået op til den bare i 3 forskellige grå farver, men så bliver jeg i tvivl, er det virkelig noget jeg kommer til at gå med.... hmmmmm
Ville jo egentlig strikke mig en dalecardigan mere, med de snoninger, men efter, at jeg har strikket den pink cardigan og vesten til min mor, ja så må jeg nok indrømme at denne model ikke lige føles særlig tiltrækkende at strikke da det jo næsten er en gentagelse.....




Ellers flyder bordet men mine tegneblokke til nye ideer der regnes ganges og divideres så den stakkels blondine bliver helt ør... men er ikke helt landet endnu på hvad jeg synes......


Hmmm tænk, at det skulle overgå mig, at starte år 2013 med en strikkekrise..... Ja ja der når vi vel alle ud på et tidspunkt... men mig der ellers har en lang to do liste (som jeg så ikke lige kan finde) kan ikke lige bestemme mig for hvad jeg skal gå igang med........

Kunne godt bruge en fed tunika eller måske en lækker cardigan men dem jeg finder er ikke lige det jeg forestiller mig i mit hoved... Kender du det.....

Hvis du har gode forslag modtages de meget gerne er ligesom låst lidt fast i mine opskrifter der ellers fylder snart hele mit rum, men synes bare ikke lige.......

Nå håber at du kom godt ind i det nye år.
Her startede hverdagen idag, med væmmelig blæsende kulde... Ny hverdagsrutiner at vænne sig til når nu manden er begyndt at gå hjemme igen..... Hmm ham må vi altså have fundet et job til, han er jo hele tiden allevegne :-)
Ikke på den dårlige måde, men havde egentlig fundet mig en rigtig god rytme efter han var begyndt at arbejde, nød min alenetid, og får altså bare lavet meget mere, når der ikke er andre i huset....