torsdag den 28. marts 2013

Tæppet.....

Som lovet et billede af det færdige tæppe... det er skredet lidt for mig da jeg quiltede det, for puha synes godt nok det var svært og er glad for at det ikke var størrere end det var, blev hele tiden spiddet i flæsket af alle de nåle så næste gang tror jeg vil bruge sikkerhedsnåle og måske lidt limspray, så jeg er sikker på, at det bliver hvor det er :-)


Men er ellers meget godt tilfreds med resultatet, synes det er blevet lige tilpas til en lille prinsesse, som lige har fået sin første rigtige seng.
Håber du kan se, at det er lilla, for det er godt nok svært at få farverne rigtige på billedet, men det er alle sammen lilla nuancer, nogle rester jeg havde fået foræret og er desværre ikke selv til lilla, selvom dette godt nok er nogle fede stoffer...


I mandags fik jeg også syet denne jakke i fleece, noget jeg købte engang i sommers til kun 30 kr. meteren, den er godt nok blevet lidt for stor så skal lige have syet den lidt ind.
Min mand synes at stoffet mest minder om sådanne noget foer stof, men tænker, at den kan da godt bruges.


Det er et onion mønster jeg fandt til kun 10 kr. i min ynglingsbutik i stege. Men undre mig altså lidt over de størrelse synes det er tit jeg får lavet mine ting for store selvom jeg kigger efter målene og synes at en str. 46 plejer at passe, men denne her er altså rigeligt stor i størrelsen.
Det er nok det jeg synes det er sværest ved at sy, at finde den rette størrelse....

Meningen var at jeg ville have sat noget sort stof i kanten af ærmet og i kanten forneden på jakken, hvor jeg så ville have dekoreret den med en sølvsyning med et eller andet motiv på, men synes altså bare, at det kom til at se helt forkert ud.
Synes så at jakken er blevet temmelig kedelig, men på den anden side behøver det jo ikke altid at være med spræl på.
Sidder lidt nu og drømmer om at lave onion mønster nr. 1022 eller 1038 
du kan se dem her under jakkerne
Men skal lige have råd til noget stof kunne godt tænke mig at lave den ene i bredriflet fløjl i en fed farve og den anden måske i babyfløj med et fedt mønster på....
Men må lige surfe lidt rundt og se hvad der er stoffer og hvad farve de skulle være, hvis det var.... 
Har på krestoffer set de har en fed grøn babyfløjl..... Men ved sørme ikke lige om det skal være den... Så søger videre.....
Ville nu ellers være fedt hvis der var nogle fede stofbutikker lige i mit område, for er nu federe at man kan gramse på varene først.

Idag havde Bertha og jeg selskab af simon på vores daglige gåtur, det var rigtig hyggeligt og håber, at jeg kan lokke ham med på nogle flere ture her i påsken.
Han har jo desværre lige som sin mor lidt nemt ved at få lidt ekstra på sidebenene og det gør ham vældig trist, selvom det slet slet ikke er så slemt som det har været, for hold da fest hvor han render i vejret for tiden og det er jo rigtig godt, så skal han nemlig bare holde sin vægt.




Så lovede jeg på et tidspunkt at vi billeder af vores nyeste arvegods..... Igen har vi arvet en sofa, og tro mig, da vi lige fik den tænkte jeg den bliver sørme da aldrig pæn igen.
Men manden min som elsker sådanne projekter tog alt stoffet af og fik det vasket og skuret, så nu står den som ny igen.... ville nu godt nok have ønsket han havde brugt skyllemiddel for bliver altså en anelse elektrisk når jeg sidder i den :-)


Nu vil jeg finde på et eller andet ungerne og jeg kan hygge os sammen med....
Imorgen står den på en masse forberedelse den ældste bliver 25 på lørdag og han har spurgt om han ikke måtte holde sin fødselsdag her, da ham og kæresten bor i en lille lejlighed, og vi er jo en stor familie, så der kommer lige 20 mennesker på lørdag (og det er endda kun lige de nærmeste) men sådanne er det jo nu når alle forældrene er blevet skilt på begge sider og har fået nye familier..
Men vi plejer at have det rigtig hyggeligt alle sammen sammen. Så jeg glæder mig faktisk lidt, selvom det kræver en del omrokering i huset (og at min kreaværelse skal bruges som spiserum.... GISP det er jeg ikke meget for.... men hvad man må jo ofre sig engang imellem... )
Håber at alle mine ting overlever :-)

Håber du ser frem til en skøn og dejlig påske sammen med dem du holder af, og håber også at den sne de siger kommer iaften og imorgen holder sig langt væk, for JEG ORKER VIRKELIG IKKE MERE SNE)

God påske til dig og dine :-)



tirsdag den 26. marts 2013

Kedelige

Er vi nok i nogens øjne (kæresten og jeg)
Vi har lige haft nogle dage hvor drengene har været på påskeferie hos mormor og morfar. Og mange spørger altid jamen hvad skal i så, og forventer vist at få et svar om at vi skal i byen og drikke os i hegnet, ud og spise eller en tur i biffen.
Men som regel så er vi bare hjemme og hygger og nyder at dagen er vores egen, jeg sysler med det jeg kan lide og han med sit.
Nyder at der ikke skal stå mad på bordet til en cirka bestemt tid, nyder at maden ikke behøver at være det helt vilde store måltid, men også bare kan være lidt madder med lækkert pålæg.
Nyder at kunne føre en samtale uden at blive afbrudt 117 gange og nyder bare det at tulle rundt uden de vilde planer.
Jamen når vi ikke skal noget af det så, så kommer der altid alverdens kommentarer om, jamen så skal i vel rigtig gå til den...... (især fra min familie, som absolut ingen hæmninger har om den slags samtaleemner)
Første gang jeg hørte det, tænkte jeg gå til den.... Hmmm med hvad????
Men tænk jer der er faktisk nogen der tror at så skal vi knalde hele tiden fordi børnene ikke er hjemme.... Hmmm ja hvis det nu var tilfældet så havde jeg nok ikke lige siddet og snakke om det over middagsbordet, og tænker også puha det bliver sgu da noget af en uge, hvis de er væk en hel uge...

Altså du må meget undskylde, men jeg forstår altså ikke den slags... Bare fordi børnene ikke er hjemme betyder det da ikke at der knaldes døgnets 24 timer.... hvornår fanden skulle jeg så få tid til at strikke og sy.... Ja jeg tænker bare...
Og tænker kan man kun gøre det når børnene ikke er hjemme.... Jaeeee undskyld mig, men jeg undres meget.
Nu har kæresten og jeg været sammen i 14 år, og da drengene var helt små og kom hjem til mormor, så gjaldt det om at skynde sig hjem igen få noget mad og så på hovedet i seng og sove en hel masse sammenhængende søvn.
Da de blev lidt ældre var det at nyde at man kunne indtage et måltid mad uden selv at være smurt ind i hvad drengene fik at spise og at kunne have dug på uden at frygte at det hele pludselig var trukket på gulvet...
Og jo ældre de er blevet er det ikke så vigtigt hvad vi foretager os, bare vi hygger og har det rart...Selvfølgelig er det da rart at kunne gøre lige hvad man har lyst til når man har lyst (bare man så ikke lige er taget i biffen der :-))
Men det betyder ikke så meget mere, og er virkelig træt at nogle mener det er ok, at spørge så direkte...

Ja vi er sgu nok kedelig denne her gang, har vi bare været hjemme er begge to faldet i søvn på sofaen i løbet af aftenen, vi har ikke drukket os i hegnet, men bare hygget og nydt at være lidt alene.

Men hvad jeg vil sgu gerne være kedelig, hvis det at være spændende indebære at drikke sig i hegnet, have tømmermænd eller hoppe nøgne rundt i huset hele weekenden.....

Nu vil jeg trille afsted og hente mine drenge, glæder mig til at få dem hjem og hygge lidt måske spille kort 500, er der stor interesse for lige for tiden...

Håber du nyder påskeferien, eller måske får du først ferie imorgen og bare glæder dig til at nyde lidt tid uden arbejdet skal tage din tid :-)

Ha en god dag :-)


søndag den 24. marts 2013

Toiletpapir.....

Er sjældent noget der er særligt inspirende..... Sjældent det sker for mig at jeg ser på toiletpapir og tænker på noget kreativt jeg kan lave...
Men det skete altså idag...

For længe siden skar jeg en masse firkanter i str. 15*15, af nogle rester jeg engang har arvet. De har så ligget der på bordet siden og kigget på mig, og kaldt på, at jeg skulle sy dem...

Gik og overvejede hvordan de skulle sættes sammen og overvejede at ligge det  ud og se hvordan det skulle kombineres... 
Men idag tænkte jeg, nej, jeg tager bare en af gangen også må vi se hvordan det ender...

Så det er hvad dagen er gået med sætte en masse firkanter sammen.. Og så lige gå på toilettet og glo på det toiletpapir :-)


Men toiletpapiret gav mig ideen til denne sommerfugl, som jeg har quilet i alle de ensfarvede mørkelilla felter på tæppet....
Beklager billedkvaliteten men ved sørme ikke lige hvad der sker for min telefon idag...


Tæppet sidder dog stadig i symaskinen
Havde ellers samlet det helt, men så besluttede jeg mig lige for at der skulle quiltes en smule mere.... 
Så du må vente med at se det færdige resultat til imorgen....



Min dalegarn cardigan er vendt hjem igen..... Byttede den tilbage for mine drenge som lige synes de skulle bruge et par af deres dage i påskeferien hos deres mormor og morfar :-)
Så her er meget stille...

Men som du kan se mangler den nu kun lige at blive monteret at få strikket det sidste på det andet ærme og så er den klar....
Men men men kan ikke lige tage mig sammen for denne her er altså også bare så skøn at strikke så må hele tiden tilbage og strikke et par pinde mere. Ikke at det er det mest interessante og udfordrende at strikke, men glæder mig bare sådanne til at se resultatet så jeg må bare lige strikke en pind mere hele tiden :-)


Men hvad cardiganen løber jo nok ingen steder, måske jeg får lyst imorgen for den er jo så tæt på at være færdig :-)

Håber at du er heldig og have påskeferie, her har solen skinnet idag, og det har næsten heller ikke blæst en skøn og dejlig forandring efter alle de dage med sne sne og atter sne...

Nu vil jeg nyde aftenen og freden med manden min :-)


torsdag den 21. marts 2013

Hvad gør man så......

Er jo igang med dalegarn cardiganen.... Og mangler kun det sidste på ærmet også en del montering....
Havde den med på besøg hos min mor i søndags og fik sørme kun det ærme med hjem som jeg er igang med ......
Måler altid efter det andet ærme når jeg strikker, så nu kan jeg ikke komme videre....
Ikke noget strikketøj ingen egentlige planer om hvad det næste skulle være... Jo men havde ikke lige lysten...

Men da jeg ryddede op kom blandt andet denne her frem,

Først havde jeg faktisk valgt at slå op til den i en meget mørk koksgrå, men synes den var kedelig at strikke og synes snoningerne ligesom forsvandt så nu bliver den lyserød, der er sådanne lidt nuanceforskel i den så den sjancere i forskellige farver, svært at se på billedet...
Jeg har valgt at strikke den i en garn der hedder noble, som er fra knollyarn, bruger 2 tråde, den er utrolig blød og lækker efter vask, for der er cashmere i, og er bare så lækker skøn, så glæder mig meget til at se resultatet.

 Selvom vi har meget sne her, ja så har vi endnu ikke været sneet inde, selvom det ubarmhjertigt bare fortsætter med at drysse med små snefnug ned fra himlen.

Men i tirsdags nåede drengene kun at være i skole en halv time, så blev der ringet at nu lukkede skolen (jeg tænker den beslutning kunne man måske godt have taget bare lidt før)

Så vi hyggede med muffins og god film, Sune er mand for at have bagt disse blåbærmuffins, hans første gang til at bage disse og de blev bare gode :-)


Lidt stemningsbilleder fra dagens gåtur, eller for berthas vedkommende var det vist mest en hoppetur, for hun forsvandt jo næsten i sneen med hendes småbitte kommodeben :-)

Og særlig tilfreds med hendes nye sele er hun altså heller ikke...... hun kigger meget bebrejdende på mig når vi går, for nu kan hun jo ikke halse afsted mere.....

Og væk var hun eller næsten....


Selvom jeg ihærdigt leder og leder efter slukknappen på dette vejr, ja så har jeg altså stadig ikke fundet den endnu.... Det sneer og sneer og tror faktisk ikke, at der har været noget videre pause siden tirsdag.... Men hvor smukt det end er at kigge på, og hvor meget jeg end elsker sne (dog elsker jeg det kun i vintermånederne)
SÅ MÅ DET ALTSÅ MEGET GERNE STOPPE...
Ved du hvor den stopknap findes henne?????

savner foråret....

Håber du kan holde varmen :-)


mandag den 18. marts 2013

Spagetti.....

Kan man vist roligt sige, at der var i meget af mit garn, som bare er blevet kastet ned i diverse skuffer og kurve, for ikke at ligge og flyde....


Og må indrømme, at er der noget jeg hader så er det at vinde garn op, og at rydde op, men alligevel er det hvad dagen er gået med, der er blevet vundet garn op af alle de nøgler der var helt spagetti.....

Det hele virkede temmelig uoverskueligt og har altså ikke den der sans for at få orden og styr på kaos, ihvertfald ikke særlig tit....



Men nu var det hele jo rodet frem og måtte jo også hellere få lagt garnet på de fine hylder som manden min havde lavet til mig...
Han var ellers ved at drive mig til vanvid, for alt den ordenssans som jeg absolut ikke besidder, den har han må man sige... og i lidt rigeligt mængder til tider, så han stod og rettede nøglerne til på hylden som jeg lige havde stået og lagt op....
Jeg skummede... 
Men så blev han sat til at hjælpe med at vinde garn op, og før jeg fik set mig om, var han sgu også igang med at rydde op....



Og se bare hvor fint det hele endte med at blive, selvom jeg ellers var noget af en mokke... For ved ikke om du kender det, jeg kan selv og vil selv.... ( men det var nu meget rart at få hjælp til det hele)
Så nu er der styr på garnet, det er sorteret og stillet pænt op.



Selv reolen med conesne blev ordnet og sorteret....


Og har skam også fået mig et hyggehjørne. Vi var nemlig så heldige at arve endnu en sofa og den var mere flydevenlig, så den er landet i stuen.....


Hvad mon min dag skal bruges på imorgen..... Jo den skal nydes i mit fine kreaværelse, det er nu rart at det hele er til at finde og få fat i uden at der vælter alverdens sager ned i mit hoved....
Og suk ja mit garnlager er kæmpestort, det er både godt og skidt at have så meget garn, for synes tit det kan være temmelig belastende altid at strikke i det samme garn, for det er sørme sjældent at jeg køber garn, synes ikke lige, at det er det der mangler...
Ikke for at virke utaknemmelig eller noget, for er skam meget glad for, at jeg har mange muligheder det er slet ikke det.... Men alligevel hvis du forstår hvad jeg mener...

Vinden river og flår godt i alt derude idag, men vi har været heldige ikke et fnug sne har vi set endnu, drengene er dog lidt skuffede for de havde håbet på, at der var mulighed for en snefri dag, som her i huset indebære, at der er varm kakao, pandekager og en god film vi hygger med :-)
Men hvad det kan jo nåes endnu, hvis vejrudsigten ellers er rigtig for i nat og imorgen..

Håber ikke, at du er alt for begravet i sne og kulde :-) Og at din dag også har bragt noget godt med sig...
Nu vil jeg gribe strikkepindende og strikke lidt på mit ærme.....




fredag den 15. marts 2013

Flugten....

Tog jeg idag...

Manden min satte hylder op i mit kreaværelse, så der var ikke til at være, og han farede igennem stuen frem og tilbage... 
Så er gode råd dyre, for hvor søren skulle jeg dog gøre af mig selv.

Det er visse fordele men så sandelig også mange ulemper ved, at manden er hjemmegående... Tit og ofte når det er sindsygt koldt og han ikke kan komme ud og lave noget, ja så vandre han hvileløst rundt, gør rent hele tiden eller vimser bare rundt om mig hele tiden..
På den anden side så kan jeg jo som regel få styr på nogle projekter jeg gerne vil have ham til at lave for mig, som han nok ellers ikke ville få tid til...

Men tro mig lige for tiden tæller jeg ned til, at han skal starte på arbejde. Ikke, at jeg ikke nyder hans selskab, men det må nu meget gerne snart komme i lidt mindre doser :-) (hvis du forstår)
Ikke mindst glæder jeg mig til at få alenetid. At være helt alene hjemme... Uhhh det bliver så lækkert, at jeg tror at den første uge han er på arbejde vil jeg slet ikke planlægge at skulle noget som helst andet end at nyde roen og stilheden omkring mig, ingen der siger noget, ingen der forstyrre.... Uhhhh jeg kan mærke at det er ligefremme og jeg glæder mig.

Er nu ellers en person der er meget socialt anlagt, men jeg har altid har brug for at kunne få alenetid, og lige nu og faktisk i temmelig lang tid, har muligheden bare ikke været der, så jeg er i underskud og glæder mig vildt til at få noget alene tid, noget tid til bare mig, og til bare at nyde stilheden, det bliver skønt det er jeg helt sikker på :-)

Ja, tænker du nok men hvor flygtede du hen... Jo først blev det til en skøn og dejlig gåtur i det skønne vejr, det var jo rimelig hurtig overstået.. 
Så derefter gemte jeg mig ovenpå i køkkenet ( ja du læste rigtigt vi har køkken ovenpå, hvilket er temmelig upraktisk, men når vi får råd såeee bliver det ændret)
Og gik igang... Om det var overskudskællingen der kortvarig vendte tilbage eller om det var trangen til at få lidt fred for mig selv der gav mig energien, ja det vides ikke...

Men fik da fremtryllet Rugbrød til fryseren og lommer (det har drengene døbt dem) til madpakkerne, det er en stor succes til madpakker og til lidt eftermiddagsmad, så de andre var hurtig væk...


Lykken var stor hos ungerne da de kom hjem sultne og lidt slatne sådanne en fredag, hvor der er også er svømning på skemaet....

Men nu er der tilgengæld nye hylder der bare venter på næste besøg af overskudskællingen, så der kan blive læsset garn op så der måske kan komme lidt orden i sagerne :-)


Man burde jo mene, at når sådanne hylder var sat op så ville ivrigheden for at tage dem i brug straks sætte en igang med at stable op.... Meeeeen nej, det gad jeg altså ikke lige (til min stakkels mands store skuffelse.... Han har været inde indtil flere gange for lige at kigge om der var kommet noget på hylderne)
Men energien var ligesom dampet af og lysten til at sidde og hygge med lidt strik var altså endnu størrere, er nået temmelig langt med min cardigan, mangler nu ¨kun lige¨ at få strikket et ærme, plissekanten som er på 924 m ser du her og er lige røget af pindende men desværre havde jeg ikke en lang nok wire, den var i brug andetsted i bunkerne et sted... såååeee måtte strikke lidt alternativt eller hvad man skal kalde det....

Så må vi se hvad morgendagen bringer, om det bliver garnnøgler der bliver stablet på hylder eller om det bliver ærmestrik ja det må tiden vise....

Nu vil jeg sidde og være dødmisundelig på jer der skal til messe i middelfart...... Misundelse er en grim ting jeg ved det, men lige nu kan jeg ikke lade være :-)

Håber du får en god og skøn weekend.....

Håber ikke, at du har set vejrudsigten på dr1 til aften, hvis ikke så lad være, du bliver bare døddeprimeret over den.....




torsdag den 14. marts 2013

Og væk var hun......

Hvem er jer er det der har tyvstjålet overskudskællingen.... 
For her er der dømt dovendag, gider ingenting og er bare dvask...
Men hvad der var vel en anden der havde mere brug for, at hun kiggede forbi der :-)

Selvom dagen idag er gået med at nulre rundt om mig selv i cirkler, en gåtur med hunden, en lille morfar på først den ene side og derefter den anden, så har jeg da lidt at vise dig.

Kan du huske denne her????

Den syede jeg vist engang sidste forår, og lige siden har den bare hængt på en bøjle, for når jeg tager den på, så føler jeg mig ikke sådanne rigtig.... Føler mig lidt som en der skal ud og servere, og det er altså bare ikke lige mig...

Så den blev "slagtet" forleden da overskudskællingen var forbi, og nogle af mine jersey rester blev fundet frem....
Og resultatet blev denne skønne tunika/kjole...

Har sat en lille trekant nede i ærmet også sådanne en elastik, som jeg ikke kan huske hvad hedder, så ærmet poser lidt ved håndledet...
Og denne her skal stensikkert nok blive brugt, nu skal den bare lige et smut forbi vaskemaskinen så den er klar til når den lækre skal bruge den...

Det går også stille og roligt fremad med dalegarn cardiganen, men den må du vente med at få billeder af, for er simpelthen for doven til at rejse mig og tage et billede...

Håber din dag er dejlig og skøn... Og satster på at der ikke kommer mere sne, men forår istedet for :-)


tirsdag den 12. marts 2013

så kom hun på besøg igen....


Så har hun igen slået til hende overskudskællingen som nogen gange kommer på kortvarig besøg.....
Denne gang fik hun lavet pizzasnegle, skinkehorn og små calzoner med kyllingefyld til madpakker og som snack når ungerne kommer hjem fra skole....

Og denne gang har du været så heldig at overskudskællingen tog billeder undervejs så du kan se hvordan hun gjorde :-)


Først så laver du en dej....
Dejen der er brugt her er lavet således
1 pk gær
10 dl vand
½ pose grahamsmel
1 dl. hvedeklid
1 dl. havregryn
1 spsk. olie
3 tsk. salt
2 æg
hvedemel...

Dejen æltes så den føles god og smidig og er til at rulle ud på bordet, jeg har ikke skrevet hvor meget hvedemel, for det er sådanne lidt på slump jeg putter det i efterhånden så jeg kan se hvordan dejen bliver.
Så lader jeg den hæve (min hævede idag i 2 timer nogen gange hæver den kun ½ time alt efter hvor travlt jeg har med at blive færdig)

Imens min røremaskine æltede dejen, skar jeg små strimler kyllingekød ud af kyllingebryst, som jeg svitsede på panden med paprika, lidt stødt chili og salt og peber.
Det lader jeg stå og stege indtil at kyllingen er helt gennemstegt.


Så blev dejen rullet ud på bordet og jeg brugte en lille skål til at stikke de runde cirkler ud med... 


Fandt en pikant ost frem (denne ide er fra en veninde så det måtte jeg jo også prøve...)


Smurte det på den ene halvdel af min cirkel


Puttede kyllingekødet og lidt revet ost på :-)


Foldede dem sammen og dryssede med lidt sesamfrø til pynt... Brugte en gaffel til at klemme dejen sammen...

Også er det ellers bare i ovnen på 200 g 15 min.... Min mand synes nu jeg var lidt fedtet med det pikantost, måske der skal lidt mere på næste gang...

Imens de var i ovnen lavede jeg en omgang pizzasnegle af resten af dejen....
Førhen lavede jeg min egen pizzasovs men den kan købes billigt i blandt andet rema, så det gider jeg altså ikke mere.
Du skal også bruge revet ost og revet skinke


Så rulles dejen ud i en stor firkant jeg tager bare en rimelig stor klump 
Og putter så pizzasovsen, osten og skinken på.


Ruller den sammen til en lang roulade


Og skære så sneglene ud :-)

I ovnen med dem også 15 min på 200 g.

Skinkehornene glemte jeg at tage billeder af, men der ruller du en stor cirkel ud og skærer den så i 8 dele og putter så ost og skinke på og ruller dem sammen, de kommer også i ovnen i 15 min..

Drengene er lige kommet hjem fra skole og er godt igang med at smage, indtil videre får de topkarkatere..

Håber du kan bruge den til inspiration, og hvis du har nogle supergode ideer til fyld så del dem endelig med overskudskællingen, for det er vel egentlig kun fantasien der sætter grænser for hvad der kan komme i :-)

Ha en skøn og dejlig dag, her er vi så heldige at solen skinner, dog skal du ikke gå på tv2s hjemmeside, så bliver du bare trist over den vejrudsigt de har på.


mandag den 11. marts 2013

Dyt dyt skal vi byt....

Båt båt det kan vi godt.... Eller ????

Jeg har jo stadig en masse garn på lager

Blandt andet dette skønne lerkegarn, som jeg selv er kommt til at holde rigtig meget af at strikke i. Men kunne godt tænke mig at bytte til en anden farve...

Jeg har denne lys grå jeg har ialt 20 nøgler, som jeg godt kunne tænke mig at bytte til 


 f.eks. 10 nøgler af denne lilla

Også måske 10 nøgler af en anden farve.... 

Så hvis du i lageret har noget af dette skønne garn liggende i andre farver og kunne tænke dig at bytte, ja så er jeg da helt klart frisk...
Er super glad for at strikke af det, men den grå er ikke lige mig, men måske den er lige noget for dig...

Håber du kan holde varmen :-) Jeg er yderst taknemmelig for at huset er hult og der stadig er brænde til fyret :-)

søndag den 10. marts 2013

Fejltagelse.....

Det er jeg sikker på, at der må være sket....

For stod imorges op til dette syn....


 Ja undskyld men skulle det ikke være forår.... uffff det stormer blæser og sneer og sneer... Jeg elsker sne, men det skal altså være om vinteren..... 
Nå men vil forsøge at leve med det... eller rettere sagt det bliver jeg jo nødt til.
Simon og farmand er med badmintonklubben i Lalandia i dag, så har sune og jeg hyggetid alene og skal senere til håndboldkamp, med mindre vi sneer inde...

Nu vi snakker om forår, kan du så huske jeg gik igang med en sommertop...... Er ikke blevet færdig, faktisk så bryder jeg mig ikke om resultatet, synes retstrikket bliver for rodet, og ærmegabene ser bare ret små ud.....

Så den har endt sine dage, og er blevet trevlet op igen, vil nu prøve at finde en anden sommertop til garnet, som kan stille mig tilfreds :-)



 Er som altid igang med at rydde op og faldt over dette garn... Hvis du er interesset i det, kan du skrive til mig på marion.r@net.telenor.dk






Jeg har ialt 14 nøgler og de koster 25 kr. pr. nøgle
De er alle samme farve og samme indfarvning..