mandag den 2. maj 2011

snart med netbutik

ja så har jeg taget springet og er igang med at åbne en netbutik hvor jeg skal forhandle garn på cones til maskinstrikning det er jeg ret spændt på hvordan det skal gå.
har lige bestilt en masse garn hjem så bliver spændende om jeg selv får meget garn at strikke af eller om jeg kan få solgt noget af det.

glæder mig ihvertfald til at komme igang med det hele

der kommer snart lidt billeder af hvad jeg går og laver

for tiden kommer der ikke så meget af pindende eller maskinen har så travlt med at mit andet firma som tager en stor del af min tid, men håber at jeg kan få det andet oppe at køre så jeg ikke skal være så meget væk fra mine børn.

for tiden er jeg igang med at få strikket min mors mors dags gave hmm tror nu ikke at den lige når at blive færdig for jeg er næsten lige begyndt og det er jo allerede på søndag, men hvorfor dog også være i god tid man kan jo lige så godt være lidt presset sådanne arbejder man vel bedst ;-)

nu må det altså godt blive lidt varmere imorgen synes godt nok det har været koldt idag støvlerne blev fundet frem igen og har ellers lige shoppet nye lækre sandaler der gerne vil vises frem

Ingen kommentarer:

Send en kommentar