torsdag den 25. april 2013

Kan nu igen.....

Trække vejret mere roligt....

Endelig endelig er det lykkedes manden min, at få job... Det er tredje job han inden for en måned er blevet lovet, men nu ser det ud til at lykkedes og tror sgu på, at det bliver til noget...
Selvom, at det kan være lidt svært.
Men imorgen skal han på første kursus, onsdag næste kursus og der starter han så..... Lige sidste udkald for 5. maj havde dagpengekassen været lukket for ham..... 
Så puha gisper lidt endnu efter vejret, for synes altså godt nok at det hele har taget lidt hårdt på mig....
Lysten til at skrive, være til stede og endda strikke har ikke rigtig lige været der....

Men nu tror vi det lykkedes. 
Og jeg krydser og håber på, at den ansøgning jeg kørte til Nørre Alslev og afleverede i fredags giver pote, lige en stilling som jeg drømmer om.
Så kryds fingre, send god karma..... For den stilling skal og må bare blive min.... 
Det jo ikke fordi jeg keder mig, for får jo lavet en del af kreating, får syet, strikket lidt, bagt rugbrød, boller, skinkehorn, lommer ol. til madpakken.
Men jeg savner, jeg savner lidt at komme ud mellem andre, få sludret lidt, føle, at jeg gør noget for et eller andet, og at jeg er med til at få det hele til at køre.
Jeg savner at arbejde.... Hmmm tænk, at man nogensinde skulle sige det... Men det er altså rigtigt....
Og den stilling jeg har søgt er på 25 timer, så der bliver stadig tid til kreatid, til at være noget for unger og mand, så det er altså bare til mig den stilling...

Nå, men du sidder nok og tænker, ja lad os nu se, hvad du har lavet...
Og ja ja rolig nu, det skal nok komme.... Så gør dig selv klar på billedspam, for det er ikke sådanne at jeg har gået og oplevet ingenting.... (selvom torsdagen foregik på sofaen med at kigge tomt ud i luften når øjnene ellers var åben, men shhhhh det siger vi ikke til nogen :-))

Først min kjole som jeg fik lavet i sidste uge... efter et onionmønster som jeg har lavet om. Har faktisk kun brugt overdelen nu jeg tænker mig om 

Ærmerne er blevet pyntet ved ikke om jeg fortryder det lidt, da den jo så bliver lidt fin agtig og det jo sjældent jeg gider være fin.....

 Onsdag gik jeg i mit kreaværelse for noget helt andet og kom forbi mine jerseyrester og i løbet af no time lignede mit kreaværelse total kaos..... (manden kom ind kiggede sig omkring og sagde håber ikke du var her da bomben sprang :-))

 Resultatet blev disse bluser og der er klippet til en mere, og et par joggingbukser, som bare er blevet alt for store... så de ligger og venter på jeg kan låne min venindes mønster som er mindre...
Men det er altsammen lavet af rester på nær joggingbukserne...

 Fredag stod den på hyttetur med drengenes klasse, der blev hygget med snobrød, grill, rundbold og overnatning.... 

Igår gik projekt udryd alle de lilla rester i skuffen projekt igang, er indtil videre nået så langt....


Har en af dagene fået strikket en bunke strik på maskinen, som så lige ligger og venter på jeg gider at montere det....


Der er syet en ekstra kant på mit tæppe... Men må lige en tur til stege igen og det bliver nok først i næste uge...... Men tror det bliver fint :-)


Sidder nu og nyder solens stråler, vejret er pragtfuldt ingen blæst, dejlig varm gåtur med hunden, fuglene der kvidre ekstra meget, synes der for hver dag kommer en ny slags fuglekvidren i skoven... Er ikke lige typen der kender fuglenes navne... Men kan da genkende de fugle der siger 1234567............... og det kan jeg sige lige så tit det skal være.....
Gammelt levn fra folkeskolen helt tilbage fra 3 klasse tror jeg.... 
Nyder stilheden og vil nyde dagen i ro fred, manden er på kursus drengene i skole, så her er dejligt stille og fred. Elsker at være alene og nyde bare at være mig....
Tror jeg vil bage lidt hveder til i aften og måske engang hindbærsnitter for at fejre mandens job....

Håber du får en dejlig dag og får tiden til at nyde det skønne smukke forårsvejr.. :-)

15 kommentarer:

 1. Hej Marion
  Dejligt at høre at lykken har tilsmilet jer. Der skal nok blive et job til dig også.
  Hvor har du dog været kreativ.

  SvarSlet
 2. Til lykke til manden med jobbet. Det er dejligt at høre. Og jeg krydser alt hvad jeg krydse kan for at du får jobbet, som du har søgt. Ha' en herlig St. Bededagsferie.

  SvarSlet
 3. Krydse, krydse, krydse fingre for jer!

  SvarSlet
 4. Tillykke med mandens nye job.
  Krydser fingre for at du kommer til samtale og får jobbet. Kunne da være genialt, hvis du både kunne få job og tid til at være kreativ.

  Skøn kjole, og det er altså ok, at være sådan lidt fin selv på en gemen torsdag.

  Din sommerbluser er bare så skønne. Jeg er vilde med dem.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Tillykke med manden og jeg sender god karma <3

  SvarSlet
 6. Jeg sender gerne god karma i din retning,fedt manden har fået job,og selvfølgelig får du også det,kan godt forstå du savner at komme ud blandt andre,selvom du da ellers godtnok har været meget kreativ,hvad mon det maskinstrikkede skal blive til ??? :))
  Hav en fantastisk aften,spis endelig for mange hveder og hindbærsnitter-og nyd der er lys forude

  SvarSlet
 7. Skønne ting du har fået lavet. Endnu bedre at manden har fået arbejde, og indtil du får dit drømmejob - så nyd tiden kreativt, for når først hverdagen indfinder sig så kniber det med tid til alt det sjove

  SvarSlet
 8. Tillykke!!
  Hvor lyder det bare dejligt. Nu skal du også bare lige have positivt svar på din ansøgning og så kører det bare. :-)
  Jeg krydser alt hvad jeg har og sender masser af god karma og tanker din vej!!!
  synes det er rigtig fine ting du har kreeret.
  Jeg synes ikke det er for meget med det pynt på ærmet. Synes det ser genialt ud. Rigtig flot!!!!

  SvarSlet
 9. Et stort tillykke med jobbet til manden, og alt hvad der kan krydses krydses for at du også for et job snarest. Sikke mange lækre sager du har fået produceret.

  SvarSlet
 10. Tillykke med mandens job. Det er dejligt for jer det endelig lykkedes :o)
  og sikken nogle smukke patchwork projekter du har gang i

  SvarSlet
 11. Kryds og god karma - håber sådan du får jobbet.

  Fede ting du får kreeret og fedt run du har!

  Dejligt han har job og vejret kan trækkes lidt igen.

  Ha en dejlig lang weekend

  SvarSlet
 12. Dejligt for jer at manden nu har fået arbejde - håber og sender god karme, så det også lykkes for dig :) Du får lavet nogen skønne ting og jeg synes, det er fint med pynten på kjolen :)

  SvarSlet
 13. Krydser alt hvad jeg kan, for jer begge. Skal da ellers lige love for at du får noget fra hånden. Det er nogle smukke pathwork projekter du har gang i.
  Há en rigtig god weekend.
  Knuz fra Nete.

  SvarSlet
 14. Hold da op, hvor har du fået kreeret nogle fine sager :-) Det giver energi, når tingene begynder at gå i den rigtige retning. Tillykke med mandens job, jeg kan godt forstå åndedrættet flyder lidt friere :-)

  SvarSlet
 15. ja sikke alle de ting du har fået lavet. Jeg håber at jobbet bliver dit. Jeg er også typen, der får lavet mest når jeg skal noget hver dag.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet