tirsdag den 12. juni 2012

Hallo er der nogen hjemme......

Jo jo, men jeg sidder bag symaskinen og er ikke til at drive væk...

Lad mig sige det sådanne at det er ikke de mest opfindsomme aftensmadsretter der er blevet sat på bordet..  De dage hvor jeg har husket at tage mad op er det blevet til mad der tager så kort som muligt at lave.
Mandag vil jeg sige, at der strammede jeg den nok lige, smuttede i rema købte 2 gange koldskål (kaldtes vist noget med bedstemors eller ligende.) en pose kammerjunker, en pose tbebakker og vanilieis. 
Smed det i en skål og skrålede så er der aftensmad....

Det er ikke fordi, at jeg har produceret en masse men jeg har udforsket og udforsket og prøvet og prøver...

Og ved i hvad, jeg er virkelig et stort fjols til at tråde den symaskine.

Hver gang går der et eller andet galt.. også kommer svesken (manden min) og redder mig. Ja en smule pinligt er det måske nok at tilstå, at min mand faktisk er bedre til det med symaskiner end jeg er, men nu er det altså sagt.

Men idag faldt 10 øren og nu kan jeg selv... guskelov, knapt så fedt  at skulle skifte tråd og så blive nødt til at vente til at manden kommer hjem igen...

Men lidt er det da blevet til 

og her skal i bare se løjer...

Nogen af jer har spurgt hvorfor jeg ikke viser mig selv i de kjoler jeg laver og forklaringen er ganske enkel....

derfor...


Jeg er ikke særlig fotogen, som i nok kan se.
Men har lavet den ganske enkle tunika i jersey og behøver vel ikke sige hvor stoffet er fra :-)

Også har jeg lavet denne ganske alm. hvide sag, og ja den er sørme lidt kedelig, men men den skal pyntes lidt og det kommer lige pludselig når jeg lige kan bestemme mig for hvilken en af de skønne mønstre der er på min maskine jeg skal vælge :-)


Imorgen har jeg hele formiddagen til mig selv og der skal jeg klippe efter en burda mønster jeg har købt, og der skal tungen vist holdes lige i munden for det er nok det mest omfattende jeg indtil nu har lavet.... 
Så det bliver sørme spændende at se, om jeg kan hitte ud af det.

Og så er sommeren kommet tilbage hos os i disse dage, igår var den nu allerbedst. Solen skinnede hele dagen og varmede rigtig skønt. Og det benyttede drengene sig godt af...

Ja de er sgu godt tossede for vandet er iskoldt..


Håber, at du har haft et par skønne dage og solen også har fundet vej frem til dig :-)


8 kommentarer:

 1. Nøøøøj er der internet i din symaskine!!!! Hihi!!!

  Det med aftensmaden kender jeg godt. Sådan har det også været hjemme hos os ganske længe nu... Men det har vist mere med EM at gøre. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lige før, at den også kan det tehe...

   Ja nogen gange kan man da godt lige springe over hvor gærdet er lavest...

   Slet
 2. Vi venter stadig på solen i nordjylland, det var som om den tittede lidt frem her til aften, man kan jo håbe på den bliver lidt. Den blå tunika har et rigtig fint snit, en god detalje med draperingerne i siderne.Fedt med nyt "legetøj", der ikke noget bedre end bare at fordybe sig og glemme verden omkring en. GGod arbejdslyst.

  SvarSlet
 3. hej Marion
  jeg plejer også at komme op at slås med symaskiner - og tråden. Derfor er jeg aldrig rigtig blevet grebet af at sy :o(
  Sommer i DK ? ikke her i Nordjylland. Her er frygtelig koldt. uhhh..
  Rigtig søde kjoler du har lavet. Den hvide er ikke kedelig - den er sommerlig. Sammen med lidt farver vil den da være forrygende.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er nu også glad for hvidt men min tanke er at den skal pyntes med nogle af de flotte sømme min symaskine kan, tænker pink, lys grøn og tyrkis måske, men har ikke helt bestemt mig endnu...

   Slet
 4. Du har søreme fået gang i syningen og sikke nogle flotte ting du har lavet. Jeg ved godt hvordan du har det med fotografering - jeg er kun god på røntgen billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. tak skal du have..

   jo den fotografering kan jeg også godt lige klare.. men hader virkelig selv at stå på det billede det er jeg virkelig dårlig til....

   Slet