lørdag den 9. juni 2012

Velkommen.....

Vågnede kl. 8 imorges total frisk... og det er absolut ikke normalen her i huset, jeg plejer at være den absolut sidste der står op lørdag og søndag når vi ikke skal noget.
Men idag var jeg klar..

Posthuset åbner først kl. 10, så der var lidt lang vente tid..

Men nu er den hjemme hos mig... Og JEG ELSKER DEN.....Er absolut ikke ked af at jeg valgte at købe en brugt maskine.. Den kører skide godt, det er skønt at sy på en maskine der ikke hamre og banker når jeg kører derud af med den, og den kan sy over knappenåle det kunne min nettomodel altså ikke klare..

Der er faktisk ikke det den ikke kan....Har hygget mig med at prøve forskellige mønstre den kan og hvordan man bruger de trykfødder der er med...

Der er også en 2 specielle fødder med til at quilte med.... Det er jo ikke tosset dem har jeg ikke prøvet endnu, men det skal den og det er snarest....

Viser ikke noget færdigt idag, det er blevet til en ganske alm. jersey kjole uden de helt store dikkedare, skal jo lige lærer maskinen at kende. Men lyset er altså ikke så godt at tage billeder i nu, og mangler lige at finde ud af om der skal en lomme på eller ej...

Uhhh jeg er glad for min nye maskine og kan varmt anbefale at handle symaskiner her synes bare det er super service man får...

Glæder mig til mandag hvor drengene skal i skole og manden må jeg finde på et eller andet han skal for kunne godt lige bruge et par timer alene hjemme med mit nye legetøj. Kender du ikke bare det, at man gerne vil have lidt fred til at gå og hygge med sine kreasysler helt alene uden at blive forstyrret hele tiden af så den ene og så den anden... 
Sådanne en dag kunne jeg godt bruge måske jeg bare skulle sætte lås på døren og skilt vil ikke forstyrres mor leger med sit nye legetøj :-)

Håber du har haft en god dag, her har vejret været temmelig ruskende og blæsende solskin det ene øjeblik for dernæst at blive gråt og trist... Synes ellers det lovede godt imorges da jeg sad og nød de første solstråler på terrassen.. Men det har jeg vinket farvel til.

Imorgen bliver helt sikkert en god dag, for der kommer den mellemste hjem sammen med barnebarnet.... Ja jeg ved godt, at jeg ikke syner så gammel (ligner jo en på 25 ;-) 
Men det er min stedsøn som har en lille datter, hende har vi ikke set siden sidste sommer af en hel masse underlige og personlige grunde.
Hun bliver 2 år lige om ikke så længe... (måske jeg skulle sy en kjole til hende)
Men imorgen skal vi se hende igen og jeg får næsten helt tårer i øjnene når jeg tænker på det. Jeg glæder mig, både til at se hende og min dejlige stedsøn, han er ikke min af kød og blod, men i hjertet er han min for altid. Glæder mig til at give ham et stort kram og håber at jeg kan styre mine tøsetårer så jeg ikke bøler alt for meget ved gensynets glæde :-)5 kommentarer:

 1. Hej Marion
  Det glæder mig du fik en dejlig maskine, og jeg kunne komme med lidt råd og tips til ham fyren, du endte med at købe maskinen af. Det ser vel nok lækker ud, nu bliver man da næsten misundelig. Dejligt du ikke behøvede at gå på kompromi, og egentlig fik mere end du nok havde regnet med til de penge, du endte med at bruge. Og en brugt behøver jo ikke betyde, at den er brugt dag ud og dag ind, men måske også har stået en del.

  God lørdag
  Dorte

  SvarSlet
 2. hej Marion
  Tillykke med den nye vidunder-maskine :o)
  jeg kan lige sætte mig ind i den eufori du må føle ved at udforske alle dens muligheder, og lægge alle mulige syplaner.
  Selvfølgelig skal den lille pige da have en ny kjole :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Det er så fedt at få noget nyt legetøj, jeg håber du får lidt fred til at udforske hvad den kan.
  Hvor er det dejligt at din stedsøn kommer på besøg med den lille. Mon ikke hun ville elske en ny kjole, og måske en magen til, til dukken. Jeg håber I får en fantastisk dag.

  SvarSlet
 4. Hej igen Marion
  Tillykke med super-maskinen

  Kan godt se, at det nu nok varer nogen tid før du igen tager fat på pindene ;-)
  Men jeg har spørgsmål til den poncho, som der er en del billeder af i dit galleri, i forskellige farver, men med samme motiver, formodentlig strikket i 2 stykker (eller er det nu kun et, husker det ikke lige), som danner spids hhv foran og bagpå. Kan du henvise til link? Jeg kan vældig godt lide motiverne. Jeg synes også godt om ryggen på frakken (beskrevet som dit sidste nye) er det samme diagram som på nederdelen (og vist nok et tørklæde)
  Kan ikke bruge dit e-mail link her, da den bare fører videre til outlook - og den har jeg ikke.
  Hav nogle dejlige dage
  daisy

  SvarSlet
  Svar
  1. ponchoerne er rigtig nok strikket i 2 lige store stykker og derefter sat sammen og til sidst en krave på. Jeg strikker dem på min strikkemaskine, og mønstrene er nogen der ligger inde i min maskine, så kan ikke lige give et link.
   Men når jeg strikker dem på maskinen slår jeg op på 180 nåle og strikker 312 rk. kan godt prøve at måle den ene jeg har tilbage hvis det kan hjælpe til håndstrik.

   ryggen på frakken er nemlig det samme som på en eller måske 2 af nederdelene og det er også fra min strikkemaskine. Men min mailadresse er marion.r@net.telenor.dk.
   Og pindene står absolut ikke stille de strikker eller hækler om aftenen når vi hygger i stuen :-) så de bliver stadig rørt...

   Slet