fredag den 29. juni 2012

Det er mig en gåde

Hvordan alle i lækre blogkvinder finder overskuddet i hverdagen til at smutte afsted på job, holde styr på hus, mand og børn have overskuddet til at snakke og hygge med jeres unger / mand 
også stadig have energi og overskud til jeres kreatid..

Ja undskyld mig, men jeg synes altså, at det godt kan være lidt svært, måske er det også fordi, at det hele er så nyt endnu, eller måske er jeg bare temmelig doven anlagt hvem ved...

Men jeg er træt for tiden de fleste dage for jeg da taget mig sammen til at strikke eller hækle lidt i sofahjørnet om aftenen foran tvet. Men det er sørme ikke meget jeg får præsteret, for der skal jo også lige hygges om drengene snakkes med manden også er der jo forresten også lige vasketøjet der skal ordnes..

Jeg ved det godt, jeg klarede det før samtidig med at jeg havde min egen virksomhed, og tænker at jeg måtte da have haft duracell batterier i ryggen ( og hvis det er tilfældet er der så ikke nogen der vil fortælle mig, hvordan jeg skifter dem...... for tror altså de er kørt døde..)
Eller mon det er fordi at jeg har gået hjemme for længe og bare er blevet temmelig doven og vant til at have oceaner af tid???

Ja ja jeg tænker såmænd bare.

Det er ikke fordi jeg ikke synes at det er godt, at jeg har fået et arbejde, sådanne skal det endelig ikke forstås, nej det er skam ok nok. Men sad bare og tænkte, mens jeg stryger igennem jeres blogindlæg og ser den ene skønne overskudsmadame efter den anden, og sidder sørme da lige og bliver temmelig misundelig og tænker lidt at bare det dog var mig der lige kunne tage mig sammen.

Nu var sidste år jo godt nok også noget af et lorte år (parden my french), men nu må det være på tide at jeg ligesom kan komme videre og sprudle af energi.......

Imorgen skal jeg på arbejde det er jo nyt for familien at jeg ikke er hjemme om lørdagen, men de tager det nu meget pænt og de har besluttet at tage afsted til bregentved marked, selvom simon ellers først ikke gad med, for jeg fik jo dummet mig, og sagt snøft skal i så hygge uden mig. Men da han hørte at mellemste brormand også skulle med, så kunne det godt gå.

Jeg ved ikke med dig, men jeg har da indtil flere gange idag overvejet om det ikke var ved at være tid til at pakke arken...... Ja tænker om det er syndfloden der er ved at indfinde sig eller om der mon er andet i vente :-)

Nej spøg til side det ser ud til at det hele vender i morgen håber, at du har haft en skøn og dejlig fredag og ikke er blevet helt skyllet væk. 

Håber, at du får en god weekend, min starter imorgen kl. 13 også står den på at jeg kan lave lige hvad jeg har lyst til resten af weekenden for er så heldig at manden min, har flyttet rundt på alle nullermændende, så dem behøver jeg ikke at slås med.....





tirsdag den 26. juni 2012

Imorgen

Imorgen har jeg en fridag...

Og den har jeg glædet mig til. Og den bliver i selskab med mine joggingbukser, uglet morgenhår, armgasser der stinker og total hygge...

Hvad jeg skal hygge med ved jeg ikke endnu, det bliver hvad lysten lige fortæller mig imorgen. Men den bliver god, for det har jeg bestemt.

Overskuddet er så småt ved at vende igen til at jeg kan holde mig vågen til lidt længere end til lige efter aftensmaden.
Jeg er kommet igang med et strikkeprojekt... en lyserød bolero, tror den bliver rigtig god og den skal passe til en kjole som lige mangler det sidste ved symaskinen.

Og har stødt på denne lækre 

side 
med gode ideer til patchwork.

er ret lun på at forsøge mig med det tæppe der hedder blom quilt er vildt forelsket i mønstret og der er da også lige kommet lidt med hjem til at sy lidt prøver..

Tænker om der er nogen af jer der har et par timer til overs i døgnet som i kan overføre til min konto :-)

Vejret snakker vi ikke om selv det nu ser lidt bedre ud her til aften, men tog afsted imorges iført mine støvler og en rullekrave........ Men nu er jeg sikker på at solen snart kommer.

Håber at du har haft en skøn og dejlig dag. Min har været god og glæder mig til en lækker skøn marion dag imorgen :-)

Ps... mine fødder er godt nok stadig ømme når jeg kommer hjem om aftenen....

fredag den 22. juni 2012

Lønforhøjelse tak........

Jeg bliver bare så fattig af det job.... 
Måtte flygte væk fra butikken for ellers havde jeg købt meget mere end dette, men disse overfaldt mig simpelthen fra hylderne kastede sig over mig og har tigget om at komme med mig hjem de sidste par dage..

Der var også noget lækkert sort, noget pink en masse patchworkstof der tiggede og bad om de ikke godt måtte bo hos mig..
Det måtte de gerne, hvis jeg da ellers bare havde råd... 

Men glæder mig til at komme igang har ideer klar til det jeg har købt nu skal tiden og overskuddet bare komme.

Imorgen når jeg ikke så meget for denne lækre mås kommer og bliver passet hos mig :-)

vesten er en jeg har hæklet til hende :-)

Og disse er mine nye bedste venner erstatningen for en smøg, de er nu ikke så tosset om det lykkedes for mig med denne metode må tiden jo vise :-)


torsdag den 21. juni 2012

gammel kone...eller???

Træt kan man vist roligt sige, at jeg er i disse dage. Det er hårdt at komme igang igen, så mange ting der lige skal læres.
Men det er nu også meget fedt. Synes kontakten med kunderne er hygge og sjov, og fedt at kunne omgive sig med stoffer hele dagen..

Imorgen bliver jeg helt sikkert ruineret, for har helt sikkert forelsket  mig i mindst halvdelen af stofferne :-) har lagt noget frem som skal med mig hjem imorgen.

Kreatiden er altså bare totalt død for tiden, at tænke, at jeg skulle sige, at jeg er for træt til at få strikket, hæklet eller syet noget som helst er næsten utænkeligt og gør ondt at indrømme, at jeg bare ikke lige orker det i disse dage. Der er så mange indtryk der lige skal bearbejdes :-)

Håber du har nydt dagene med solskin og at du får lavet en masse skønne kreasager..

Vil prøve at holde mig vågen bare til ungerne kommer i seng :-)

tirsdag den 19. juni 2012

Vejledning til syet bluse


Så fik jeg endelige taget  mig sammen til at få loadet alle billederne ind så du også kan lave sådanne en trøje som jeg lavede med bindebånd i siderne.

Du skal bruge

1m jerseystof.
saks 
målebånd
mønsterpapir eller bagepapir kan også bruges
sytråd i en farve der passer til dit stof.

Du starter med at måle dig selv på det bredeste sted. Også deler du det ned til en fjerdedel.

så måler du af på dit mønsterpapir. Jeg målte 120 (snøft) på mit bredeste sted så derfor måler jeg 30 cm ud på mit mønsterpapir.



Du sætter et mærke og det gør du flere gange ned.


 Så skal du lige finde ud af hvor lang du vil have den. Jeg har lavet min på 75 cm i længden.

så ligges der lineal på og der tegnes en lige streg mellem punkterne så du får en aflang firkant.

 Så tegner du oppe ved halsen en halsudskæring, jeg har lavet min i frihånd også lavet lidt skråt ned til skulderen.

 marker også af til hvor du vil have ærmet
jeg har sat mit mærke 25 cm ned fra skulderen.

Også er dit mønster klar til at blive klippet ud.


 Lagt på stoffet som er foldet så du ligger den side hvor halsudskæringen er mod folden, så klipper du sådanne 2 ens stykker. (husk sømrum)

Derefter zigzagges eller overlockes kanterne og derefter syes blusen sammen i skulderene og i sidesømmen husk at lade åbningen være til ærmerne.

 Når blusen er syet sammen skal der laves nogle stykker til siderne, hvor snoren skal gå igennem så du får rynkeeffekten.
Jeg har lavet mine 6 cm brede inkl. sømrum og 25 cm lange.
de zigzagges og syes sammen ret mod ret 
Og vendes rundt
som du kan se på billedet nedenunder en der er lavet og en der mangler at blive syet.


Så skal den ligges på en af sidesømmen på vrangsiden og sættes fast med nåle, jeg har forsøgt at ligge min oven på sammensyningen i siden.

Så syer du ned i midten af den pølse der lige er lavet så der kommer en løbegang på hverside.

Stop lidt før enden af stofstykket så den snor der skal i om lidt kan vende der.

Så skal du have lavet en lang snor jeg tog til at lave en snor 1 stykke af samme stof, lavede den 3 cm bred og 45 cm lang også foldede jeg den sammen og syede den på retsiden, så der ikke kan ses noget af vrangen.  Sådanne 2 skal du lave, også trækker du den igennem med en sikkerhedsnål, sikkerhedsnålen skal ikke være for stor for så er den for svær at vende oppe i toppen.
Hvis du ikke har lyst til selv at sy et par snore kan du jo også bruge en hæklet snor, eller en snor du tvinder eller en snor du køber, mulighederne er mange..


Så er du færdig og har fået en dødlækker trøje. Jeg er ihvertfald glad for min.


Håber at du bliver glad for din trøje, og du må meget gerne bruge denne vejledning til at få lavet dig en trøje, ville blive glad hvis du linker til hvor du har fundet den og ville blive endnu mere glad hvis jeg fik lov til at se din trøje, så jeg kan se din version.

Det er jo altid sjovt at se. :-)

God fornøjelse

mandag den 18. juni 2012

Første dag :-)

Så er dagen kommet hvor jeg starter i micha stof og hobby.

Glæder mig og er meget spændt.
Det bliver jo nok lidt hårdt i starten når nu man er vant til at gå herhjemme og tulle rundt i eget tempo. Men jeg glæder mig til at få en alm. hverdag igen...

Har haft travlt med at sy på sorte og pinke kjole hele weekenden. Så har ikke lige nået at ligge billedvejledningen ind til toppen men den kommer en af dagene.


Nå men send god karma i min retning er sikker på at jeg får en god dag idag, solen skinner og nye oplevelser glæder mig :-)

onsdag den 13. juni 2012

Jeg kom lige til....

At snige mig ind i hobbyværelset i går og lave denne her sag...



Kanterne og de snore i siderne lavede jeg så først i formiddags..
Jeg er ret vild med den effekt det giver med de snore jeg har lavet i siderne...

Det er en jeg havde i mit hovede og så tænkte jeg, at der ikke var andet for end at prøve....

Har taget billeder undervejs af processen, så overvejer lidt om jeg skal ligge den ind, hvis andre har lyst til at lave sådanne en...

Så har jeg fået min arbejdsplan for de næste 4 uger... såeee den næste tid får jeg vist ikke så meget kreatid må man sige.. 

Men til gengæld kan jeg gå og hygge om stoffer hele dagen..

Hmmm tror jeg går bankeråt af at arbejde i den butik......

Vejret har jo ellers været dejligt her i det sydlige sjælland dog, er det temmelig irreterende at det skal blæse, ellers havde det bare været helt perfekt...

Håber, at du har haft en dejlig dag i dag...

tirsdag den 12. juni 2012

Hallo er der nogen hjemme......

Jo jo, men jeg sidder bag symaskinen og er ikke til at drive væk...

Lad mig sige det sådanne at det er ikke de mest opfindsomme aftensmadsretter der er blevet sat på bordet..  De dage hvor jeg har husket at tage mad op er det blevet til mad der tager så kort som muligt at lave.
Mandag vil jeg sige, at der strammede jeg den nok lige, smuttede i rema købte 2 gange koldskål (kaldtes vist noget med bedstemors eller ligende.) en pose kammerjunker, en pose tbebakker og vanilieis. 
Smed det i en skål og skrålede så er der aftensmad....

Det er ikke fordi, at jeg har produceret en masse men jeg har udforsket og udforsket og prøvet og prøver...

Og ved i hvad, jeg er virkelig et stort fjols til at tråde den symaskine.

Hver gang går der et eller andet galt.. også kommer svesken (manden min) og redder mig. Ja en smule pinligt er det måske nok at tilstå, at min mand faktisk er bedre til det med symaskiner end jeg er, men nu er det altså sagt.

Men idag faldt 10 øren og nu kan jeg selv... guskelov, knapt så fedt  at skulle skifte tråd og så blive nødt til at vente til at manden kommer hjem igen...

Men lidt er det da blevet til 

og her skal i bare se løjer...

Nogen af jer har spurgt hvorfor jeg ikke viser mig selv i de kjoler jeg laver og forklaringen er ganske enkel....

derfor...


Jeg er ikke særlig fotogen, som i nok kan se.
Men har lavet den ganske enkle tunika i jersey og behøver vel ikke sige hvor stoffet er fra :-)

Også har jeg lavet denne ganske alm. hvide sag, og ja den er sørme lidt kedelig, men men den skal pyntes lidt og det kommer lige pludselig når jeg lige kan bestemme mig for hvilken en af de skønne mønstre der er på min maskine jeg skal vælge :-)


Imorgen har jeg hele formiddagen til mig selv og der skal jeg klippe efter en burda mønster jeg har købt, og der skal tungen vist holdes lige i munden for det er nok det mest omfattende jeg indtil nu har lavet.... 
Så det bliver sørme spændende at se, om jeg kan hitte ud af det.

Og så er sommeren kommet tilbage hos os i disse dage, igår var den nu allerbedst. Solen skinnede hele dagen og varmede rigtig skønt. Og det benyttede drengene sig godt af...

Ja de er sgu godt tossede for vandet er iskoldt..


Håber, at du har haft et par skønne dage og solen også har fundet vej frem til dig :-)


lørdag den 9. juni 2012

Velkommen.....

Vågnede kl. 8 imorges total frisk... og det er absolut ikke normalen her i huset, jeg plejer at være den absolut sidste der står op lørdag og søndag når vi ikke skal noget.
Men idag var jeg klar..

Posthuset åbner først kl. 10, så der var lidt lang vente tid..

Men nu er den hjemme hos mig... Og JEG ELSKER DEN.....



Er absolut ikke ked af at jeg valgte at købe en brugt maskine.. Den kører skide godt, det er skønt at sy på en maskine der ikke hamre og banker når jeg kører derud af med den, og den kan sy over knappenåle det kunne min nettomodel altså ikke klare..

Der er faktisk ikke det den ikke kan....



Har hygget mig med at prøve forskellige mønstre den kan og hvordan man bruger de trykfødder der er med...

Der er også en 2 specielle fødder med til at quilte med.... Det er jo ikke tosset dem har jeg ikke prøvet endnu, men det skal den og det er snarest....

Viser ikke noget færdigt idag, det er blevet til en ganske alm. jersey kjole uden de helt store dikkedare, skal jo lige lærer maskinen at kende. Men lyset er altså ikke så godt at tage billeder i nu, og mangler lige at finde ud af om der skal en lomme på eller ej...

Uhhh jeg er glad for min nye maskine og kan varmt anbefale at handle symaskiner her synes bare det er super service man får...

Glæder mig til mandag hvor drengene skal i skole og manden må jeg finde på et eller andet han skal for kunne godt lige bruge et par timer alene hjemme med mit nye legetøj. Kender du ikke bare det, at man gerne vil have lidt fred til at gå og hygge med sine kreasysler helt alene uden at blive forstyrret hele tiden af så den ene og så den anden... 
Sådanne en dag kunne jeg godt bruge måske jeg bare skulle sætte lås på døren og skilt vil ikke forstyrres mor leger med sit nye legetøj :-)

Håber du har haft en god dag, her har vejret været temmelig ruskende og blæsende solskin det ene øjeblik for dernæst at blive gråt og trist... Synes ellers det lovede godt imorges da jeg sad og nød de første solstråler på terrassen.. Men det har jeg vinket farvel til.

Imorgen bliver helt sikkert en god dag, for der kommer den mellemste hjem sammen med barnebarnet.... Ja jeg ved godt, at jeg ikke syner så gammel (ligner jo en på 25 ;-) 
Men det er min stedsøn som har en lille datter, hende har vi ikke set siden sidste sommer af en hel masse underlige og personlige grunde.
Hun bliver 2 år lige om ikke så længe... (måske jeg skulle sy en kjole til hende)
Men imorgen skal vi se hende igen og jeg får næsten helt tårer i øjnene når jeg tænker på det. Jeg glæder mig, både til at se hende og min dejlige stedsøn, han er ikke min af kød og blod, men i hjertet er han min for altid. Glæder mig til at give ham et stort kram og håber at jeg kan styre mine tøsetårer så jeg ikke bøler alt for meget ved gensynets glæde :-)



fredag den 8. juni 2012

Imens jeg venter...

Min dag startede med fuld energi, og det er altså nye sager, kan jeg godt hilse at sige... Har ikke lige haft den store energi på det sidste, men jeg tænkte jeg må igang.

Og så fik hele huset ellers en omgang rengøring for så har jeg jo god samvittighed resten af weekenden til at få lavet mine kreasager...

Men fik mig noget af en overraskelse senere på dagen, posten havde været der og der lå en skøn lille pakke fra en lækker veninde jeg har. Som bare er en ørn til at sy, hun er som regel min livline når jeg ikke lige kan finde ud af det... Og hun kan også trykke på stof... se bare hvad hun lige havde lavet til mig...


Er jeg ikke bare super heldig 

Og ved siden af pakken
(Posten havde selvfølgelig været der før den plejer og lige den halve time jeg ikke var hjemme idag ) Lå der sørme en postkvittering fra kjærgaard symaskiner så min symaskine var kommet allerede IDAG....

Mig afsted og ned på posthuset..... men suk kan først hente den imorgen så må være tålmodig (var det ikke lige heldigt at jeg gjorde rent idag........) For nu ved jeg godt hvad jeg skal lave imorgen..

Smuttede lige ned til min nye arbejdsplads og fik købt lidt stoffer (går fallit af at have fået det job ;-))

Og har fået det vasket og hænger nu til tørre, så det kan blive klippet og syet i i løbet af weekenden og nok også nogle dage ind i næste uge.... er desværre ikke udstyret med duracell i ryggen :-)


Og en af stofferne skal bruges til sådanne en kjole..... Den er jeg sikker på, at jeg bliver stanglækker i her når sommeren engang dukker op..



 Også lovede jeg dig jo billeder af mit opryddet strikke/sy værelse... se bare bordet så clean har det skam ikke været længe


Og man kan komme rundt på gulvet godt nok måtte vores havehynder i ly for regnen herinde idag, og min tørretumbler står også lige og venter på at der kommer en og reperere den...
Men ellers så er det sørme lækkert at rummet er så ryddeligt igen så er det altså også nemmere at finde sine ting.


Som i kan se har jeg stadig et tons af garn tilbage fra da jeg havde heksegarn, og i manges verden ville det jo være et paradis at have så meget garn.
Men det er både godt og skidt for bliver sgu nogen gange lettere blokeret af alt det garn, og er også meget bundet af "bare" at bruge det garn, hvis du forstår hvad jeg mener..
Mange vil nok mene at det er et luksusproblem, og det er det jo nok også... Men når der allerede står så meget garn på hylderne ja så går man jo ikke bare sådanne lige ud og køber en masse garn.... Føler ihvertfald tit at det er temmelig tåbeligt... 
Men hvad det spiser jo ikke brød og har da også en masse ideer klar til at få en del af det brugt skal bare lige......


Resten af dagen har jeg brugt på at hækle på en nem lille vest fra et kreativ strik blad jeg købte engang før jul, havde lige brug for at lave noget der ikke krævede det store tankespil.....

Nu vil jeg gå i seng og drømme sødt om et styks symaskine der venter på mig på posthuset... Hvem tror du, der står dernede og venter når de åbner... Ja jeg ved da godt hvem...

Håber, at du har haft en god dag, selvom vejret da ikke har vist sig fra sin bedste side idag, her på det sydlige sjælland startede dagen med silende regn, og i eftermiddag fik vi da også lidt torden.... Men så kom solen ellers også frem..
Gad vide hvad vejr weekenden byder på.. Jeg er sikker på, at jeg slet ikke opdager noget for jeg sidder nok med næsen i symaskinen hele dagen :-)

God weekend.... vender helt sikkert tilbage med en masse om den nye maskine....

torsdag den 7. juni 2012

Den dejligste dag i 100 år og jeg lever :-)


Der skal altså meget til at slå denne dag i dag..

Idag er dagen hvor mit nye job er faldet på plads. Ja ja den er skam god nok du hørte helt rigtigt, jeg har skam da lige fået arbejde og skal starte den 18. juni. Og hvor er det så henne, jo ser du det er da i Vordingborg i min ynglings stofbutik... 
Jeg glæder mig helt vildt, for næst efter garn så er stof da en skøn ting at omgive sig med hele dagen. Og hvad der ellers ikke findes af skønne sager i den butik.

Og så har jeg forkælet mig selv, har gået og sparet lidt et stykke tid til en  ny symaskine. Og har gået og kigget og kigget og googlet lidt på nettet. 
Og ikke rigtig kunne finde ud af hvad jeg skulle have...

Og kunne se at med de ønsker jeg havde til en symaskinen så kunne jeg nok godt bruge de næste mange år på at spare op.

Men så ringede jeg til en gut, i jylland som har noget der hedder kærgaard symaskiner og så købte jeg sørme da lige en brugt...

Det var ikke lige den jeg først havde regnet med at skulle have og det blev også 500 kr. mere end jeg regnede med, men men men.....

Prøv lige at se det er denne her billedet er tyvstjålet på nettet...


Ser den ikke bare fancy ud. Og ved du hvad for mig gør det altså ikke noget at den er brugt for fik den for lige godt 2000 kr. og har endda også fået 2 års garanti, så skal det da nok gå. Og den jeg har nu er sådanne en fra netto som jeg fik i gave da drengene var knapt et år. Den er god nok til at sy småting med, men den laver bare så meget kludder hele tiden så det er så frustrerende at sy. Så den har drengene til deres store glæde fået lov til at overtage så skal vi sidde der og sy sammen :-)

Glæder mig som et lille barn til at den kommer hjem til mig og bo. Den kommer desværre først mandag, så må være meget tålmodig hvis jeg altså kan.

Så dagen i dag er gået med at få ryddet rigtig godt og grundigt op i mit strikke/sy rum, så der er klar til, at den kommer hjem.
Og har da også været forbi stofbutikken og lige hente noget stof hjem som jeg tænker, at jeg kan klippe og gøre klar så jeg lige kan kaste mig over den med det vums...
Måske jeg lige skal lære den lidt at kende først for den ser lidt avanceret ud... Men ellers må jeg jo ringe til en ven.

Imorgen kommer der billeder af mit fine opryddet værelse for det  må da dokumteres at det er blevet så flot.

Men er bare så glad, det har været en fantastisk dag, og vidste det bare imorges at dette var dagen hvor alt ville være godt. Solen har skinnet, jeg har været i svømmehallen og svømme med pensionisterne, fået mit drømmejob så kan det sgu da kun være skønt at være til.

Håber at din dag har været lige så god som min :-)



onsdag den 6. juni 2012

Jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Stod op idag til en skøn solskin og bedst af det hele er INGEN BLÆSEN...........

Hvor skønt er det lige, for har da virkelig været ret træt af det blæse vejr...

Noget der er knapt så meget jubiiii er at min poncho er færdig... men ak og ve, da jeg når efter den første række blomster går det op for mig, at jeg har lavet en regne fejl...

Istedet for at gå den sure vej og trevle op tænker jeg, at den måske kan reddes hvis jeg bare lige osv...

Men som du nok se, så står den altså ikke lige til at redde den er alt for kort og temmelig meget for smal oppe ved skuldrene... Skod for noget møg...


altså må lige sige, at igår tog jeg det ikke lige så pænt da var noget mere banden og mokkeri..... men har nu haft tid til at falde ned på jorden igen.... Selvom jeg småbander lidt hvergang jeg går forbi ginen....


Kan ikke nå selv at strikke en op inden grib garnet, hvor den skulle have været med... Eller måske kunne jeg nok hvis jeg virkelig gik til den, men tror det ikke og hvis jeg skal være helt ærlig tror jeg faktisk ikke, at jeg orker at gøre forsøget. Opskriften er nu rettet til så nu passer den..
Tror jeg prøver at strikke den op uden mønster, så går det lidt hurtigere bare for at være helt sikker...

Har overvejet om jeg skulle spørge en af jer i bloggens land om i havde lyst til at test strikke den, men ved ikke lige om der er nogen der har mod på det.... tænker stadig over hvordan og hvorledes...
Suk..

Men hvad der er jo ingen grund til at græde over spildt mælk..... Og det er jo nogle gange de ting der sker når man absolut vil lave sine egne modeller. Hvad kan jeg så lære af det.... Husk at regne opskriften efter en ekstra måske 2 ekstra gange.....

Shit happens....

Håber du får en god dag. Jeg er ihvertfald sikker på, at min nok skal blive god med det skønne vejr, der er idag..... For er helt sikker på, at det ikke begynder at blæse igen (please....)

fredag den 1. juni 2012

stiv kuling

Kan man vist roligt sige, at det har været idag...

Sikke dog et blæsevejr, det er da næsten ikke til at holde ud.... 
Men på den anden side så er de jo kreadag så... for jeg gider da ihvertfald ikke være ude i det vejr.

Så min dag er gået med at strikke på ponchoen synes jeg strikker og strikker og kommer næsten ingen vegne.....  hmmmm men det må da vokse lidt.


Men kender i det, mens jeg strikker derudaf sidder jeg og drømmer om nye projekter som jeg så gerne vil igang med, har en næsten ustyrlig trang til at hækle for tiden... Elsker at hækle, det var det jeg lærte allerførst da jeg var omkring 7 år. 
Og bedre er det ikke, at jeg er stødt på denne fantastiske blog hun er altså bare skide god til at h
hækle og jeg er bare så inspireret af hendes modeller og har nok en, to tre stykker klar i mit hovede som jeg bare skal og må igang med.....
Håber du har tid til at kigge ind forbi bloggen, for du bliver helt sikkert grebet af de mange anderledes smukke ting hun har lavet...

Også har jeg fundet ud af at få mit mønster ind i et excel ark så det er sørme stort...

Mine drenge har til gengæld været ligeglade med vejret for de har hygget sig ude hele dagen, de har hver en legekammerat med hjem som skal blive og sove så de har haft bål, med skumfiduser, og sidder nu med en god film, guf og sodavand.... Og jeg burde nok sende dem i seng, men det sker så sjældent at de har kammerater til overnatning så tænker lad dem nu hygge sig lidt endnu....

Håber at du ikke er blæst helt væk idag...

Som i kan se er min mand og mine unger meget optimistiske for de er begyndt at samle badebassinet som du nok kan se....