onsdag den 12. juni 2013

lagt til tørre....

Har Mariannes sommertop idag, og imorgen håber jeg at jeg når på posthuset med den, så den kan komme over og se om den passer...

Ellers er det dagen, hvor sommer dhuen er startet..

Mit er lavet og er klar til næste uges opgave...


Også er Mariannes sommertop klar til at blive sendt, men den synes jeg hun selv skal have lov til at vise jer... 
Så vi venter i spænding om jeg når posthuset imorgen..

Jeg skal til jobsamtale imorgen, ja du hørte skam rigtigt nok.....
Det er dog ikke i Retten i Næstved, håber stadig...

Det er lidt med blandede følelser, at jeg skal afsted imorgen er meget i tvivl, om det job kan blive noget for mig.. Men på den anden side så er det jo arbejde og det skal man jo ikke sådanne tage for givet i disse dage...
Det er på Bisca, en småkagefabrik i Stege, hvor jeg skal stå enten at pakke kagerne, eller holde øje med at de bliver rigtige eller være dejlægger... Ja da hørte du også rigtigt der er en jobtitel der hedder dejlægger... tænker om jeg ikke skal gå efter den stilling bare for at have det morsomt over, at have den jobtitel... 
Men var til infomøde igår, og blev ringet op om jeg ville komme over til en snak imorgen..
De skal bruge 16 stk. så der er nok rimelige gode chancer....
Men jeg bliver lidt svedig ved tanken, kan jeg mon klare et fuldtidsjob, og dette job kan jo godt være temmelig hårdt at stå på en fabrik hver dag.. 
Visner jeg væk..
Er jeg for meget væk fra ungerne så.. Og sådanne en masse tanker...

Ikke fordi, at jeg ikke vil have jobbet... Men alle disse tanker dukker op... Og ville jo egentlig helst have et deltidsjob, og ville jo nok hellere på kontor, eller vil jeg det..

Hold da op, hvor forvirret og skør kan man da lige blive af at høre på mig inden i mit hoved... temmelig meget...
Men på den anden side er det jo et job, og det gir jo noget ekstra i kassen end jeg får nu.....

Hvis det bliver så skal jeg starte allerede den 24.6, det er jo lige om snart...
Lige når drengenes sommerferie er startet, så skal finde på noget de kan lave i 3 uger, for de er som hund og kat for tiden så vil have det enormt dårligt med at de er alene i alle de timer. Ikke, at de ikke kan klare sig, men det sgu længe fra 7-16 når man er fuld af krudt og kugler og 11 år.
Og de kan garanteret ikke lige sådanne få fat i mig, kan ikke forestille mig, at jeg må have min telefon med inde på fabrikken..

Ja der er mange hensyn at tage, men hvis jeg bliver tilbudt det, så siger jeg jo nok ja, og tænker, at jeg bliver så træt af kager og søde sager af den sødlige lugt at jeg helt stopper med at indtage den slags og det er jo bonus for vægten....

Cykler stadig til Præstø hverdag så får da cyklet 8 km hverdag og drengene ligeså... 

Simon og jeg udforsker stadig forskellige sportsgrene i sidste uge, var det optimistjollesejlads som absolut ikke var nogen god ide ( de glemte simon på havnen og sejlede ud uden ham.... ikke godt så der må han ikke gå, tænker hvor glemmer de ham henne næste gang...)

Idag stod den på roning, og da han kom tilbage var det ligefør jeg fældede en lille tåre, det er længe siden, at jeg har set min søn så glad. 
Han var helt oppe at køre, for roning det er bare fedt... Fik helt selv lyst til at prøve, så tror jeg smutter med i båden næsten gang, hvis der er plads... :-)

Nå sikken en masse sludder sladder du fik med idag, og ikke så meget kreanyt, men det var hvad der trængte sig på idag.....

Er lidt spændt på imorgen.. tager man fint tøj på til en jobsamtale på en fabrik eller kondisko og normaltøj ikke godt nok eller?????

Håber du har haft en skøn dag, her har solen skinnet, men blæsten har blæst den varme luft væk så helt varmt har det ikke helt været, til aften er der trukket store tunge grå skyer over os, og håber lidt, at nogle af skyerne bringer regn... For er begge mine 1000 l regnvandstønder er tomme og urtehaven som spirer derud savner vand...

Måske jeg skulle danse en regndans... Danser du med????????
7 kommentarer:

 1. Det er sørme ikke nemt, hvad man skal vælge - men jobs hænger ikke på træerne for øjeblikket -trods det er der jo også grænser for hvad man har lyst til at bruge sin arbejdskraft/ uddannelse til ? Du skal tage tøjet på som du føler dig tilpas i og HELD OG LYKKE :-)
  Jeg danser med på en regndans <3

  SvarSlet
 2. Du skal tage det tøj på du har det bedst i. Krydser fingre for at du får jobbet.
  Jeg glæder mig til at se det uge patchwork.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Du tager jobbet hvis du får det tilbudt, du kan jo altid søge noget andet hvis det ikke er lige det du brænder for og det er måske nemmere at få lige det job du vil ha' hvis du har et i forvejen. Så held og lykke med i morgen.

  SvarSlet
 4. Held og lykke. Håber du bliver tilbudt jobbet. Og du er jo ikke stavnsbundet, hvis du finder noget andet. Men kender alt for godt alle de tanker og spekulationer! Pøj, pøj.

  SvarSlet
 5. Held og lykke med begge jobsene! Jeg synes, at du skal give den gas hos Bisca - og hvis du så får det job, så bruge det til at ringe til Retten og fortælle dem, at du har et andet job på hånden, men helst vil arbejde hos dem. Jobs kommer lige som alting andet altid i bunker, er min erfaring ;) Og ja, hvis det så ikke viser sig at være spændende at være hos Bisca, så er det altid nemmere at få et andet job, når man har et i forvejen (kan jo også være, at de får noget på deres kontor, som du kan skifte til internt...). Glæder mig til at høre, hvordan det går!

  SvarSlet
 6. åh hvor jeg glæder mig :)
  håber ikke det har stresset dig at skulle strikke ...
  Glæder mig til følge med i DHU'en :)
  knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Nåede ikke på posthuset idag, besøgte en veninde og pludselig havde vi hygget og snakket tiden væk :-)

   Slet