fredag den 26. juli 2013

To brødre......

Som elsker at hade hinanden, har så meget tilfælles og er alligevel så forskellige som dag og nat....
Kan godt mødes og hitte ud af tingene sammen, når målet er noget de begge gerne vil have...

Drengene og jeg har slået os sammen og invisteret.....

I en ny trampolin :-)


Så nu kan vi hoppe....... Og en ny tiltrængt den anden var næsten lige så gammel som dem.... de købte den nemlig sammen med deres brødre da de var godt 1 år gammel... så mon ikke det var på tide....

Der gåes til den også selvom det bliver mørkt undervejs.. for målet skal nåes, og det kan kun gå for langsomt....

Det er meget sjældent at vi køber legetøj eller ligende til drengene og slet ikke store ting som denne, da vi for det meste ikke har råd, men tror også at det er vigtigt at de selv er med til at betale diverse ting og lærer at alt ikke bare kommer flyvende fordi man ønsker det. Og også fordi, at de måske værdsætter de ting de har lidt mere, og passer lidt bedre på det de har.... :-)
Så vi har slået os sammen, jeg forlangte at nettet skulle på, så det har jeg købt og resten har drengene selv betalt.....
Og i kan tro de er glade...

Ja du sidder sikkert og undre dig over de temmelig hjemmelige omgivelser for skulle de nu ikke på camping... Joeee det var sådanne set meningen, men man har en plan indtil man igen finder en ny... :-)
Undersøgte priser mm. på camping og jeg blev temmelig chokeret over priserne må jeg nok indrømme... Synes det var lige i overkanten så i stedet er det blevet til et par dage i det jyske med formål at besøge Djurs 2 dage i træk....
For det har drengene ønsket sig længe, at vi skulle i djurs, og så blev det det at de fleste af feriebudgettet blev brugt på :-)

Et par skønne og dejlige dage hvor drengene fik prøvet alle de vilde ting, de elsker sådanne noget med fart på, gad vide hvor de mon har det fra...

overvejer seriøst at anskaffe mig sådanne en herhjemme bare med et ekstra hul i til at placerer deres farmand i :-) 

Men sommeren nydes

De dejlige varme dag med søde lamsede skyer


På stranden med en god bog og forhåbninger om at de hvide lår måske kunne få lidt farve....
 Men måske skulle jeg alligevel have taget lidt solcreme på.... selvom jeg aldrig plejer at få sol på benene... Men hvad ting ændres åbenbart med tiden...

Der spises is... og gerne de største til de små rødder...

En sommertop er lavet i de morgentimer, hvor rødderne sover længe..... og mere og mere ligner teenagere med sovevanerne... Den er strikket på maskinen i 1 tråd bomuld og 1 tråd viscose.


Urtehaven der vokser og levere de skønneste grøntsager....
Mine squash som der er mange af.....

og det hele groer og groer....bønner og rødbeder....


og stakkevis af gulerødder, salat og porre... mmmmm det bliver skønt at bare kunne hente det der skal bruges i haven :-)

Vi nyder hinanden, solen og det skønne liv, også selvom det ikke lige blev som vi regnede med, så gør det ingenting for vi nyder at vi ikke behøver at se på klokken, at vi selv bestemmer tempoet og at vi er så heldige at solen skinner og varmer os...... Og synes alligevel, at det var skønt at stå op til lidt regnvejr i morges....

Jeg elsker at have ferie, det kunne jeg sagtens vænne mig til hele livet... Måske man skulle overveje at begynde at spille lotto.. så kunne det jo være man var heldig :-)

Håber også at du nyder sommeren sammen med dem du har nær... Håber du nyder solens dejlige varme stråler og som jeg er taknemmelig for at den skinner, håber at du ikke behøver at kigge på klokken håber at du har ferie :-)

God sommer igen og igen..............
9 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt at se der bliver stillet krav til ungerne, det giver helt sikkert et større ansvar over for tingene. Godt ferien bliver nydt, det er da også lidt svært andet med det dejlige vejr ( hvisker :kunne godt bruge lidt regn - shhhh)

  SvarSlet
 2. Hvor ligner det en dejlig ferie :-)

  Med sådan nogle omgivelser er det da ikke tosset af være hjemme 😊

  SvarSlet
 3. ja ferie er mange ting, og staycation er bestemt ikke dårligt, skønt bare at være. Hvor er det fedt at drengene har købt ny trampolin, her hjemme går vi bestemt også ind for tanken om medejerskab. Rigtig god fortsat ferie til dig også.

  SvarSlet
 4. Ferien behøver ikke at foregå andre steder bare man hygger, nyder tiden sammen. Regn ja det har vi ikke fået - men masser af sol og ingen vind.. håber på at det løser sig i løbet af weekenden. Mandag står den igen på arbejde, må sige at jeg trænger til at komme igang igen for man bliver hurtig "doven". Skøn top du har fået lave, den er da lige til sommeren - men du kan da ikke helt slappe af sådan som haven bugner. Ha' en skøn dag!

  SvarSlet
 5. Hos os har ungerne også altid selv måttet spæde til og ældste på næsten 30 kan stadig fortælle historien om, da han fik sin første spillemaskine - hvor stort det var efter at han havde spinket og sparet i meget lang tid :-)

  En sommer hjemme i det her vejr er nu slet ikke så ringe endda!

  SvarSlet
 6. Som gammel dagplejer bliver jeg så glad når jeg læser dit indlæg om dine skønne drenge, så er der håb endnu,alle forældre har da heldigvis ikke tabt hovedet helt, bliv endelig ved med at bruge den gode og sunde måde at opdrae på.{*±*}
  Hilsen Doris

  SvarSlet
 7. Ja vi har altid brugt det med at drengene selv skal være med til at betale deres ting.
  Husker da de brændende ønskede sig en playstation 3 da den lige var kommet frem og de fik den i fødselsdagsgave, men kun halvdelen fik de af os, resten måtte de selv betale... Jo tror at det er sundt for dem, og var stolte af mine rødder forleden da vi var i djurs sommerland... De plagede ikke om en eneste ting hele dagen før vi skulle til og hjem da spurgte de om de måtte få en is til hjemturen. Og når jeg så mig omkring hvordan nogle børn teede sig og vrælede fordi der blev sagt nej, ja så blev jeg altså lige lidt forarget... selvfølgelig er mine rødder absolut ikke kun engle de kan også blive meget fornærmet over et nej, men de har aldrig smidt sig ned på jorden og vrælet af arrigskab over de ikke måtte få et eller andet guskelov for det.... På det punkt er jeg jo nok en anelse gammeldags...

  SvarSlet
 8. Jeg synes det lyder som et godt bud på en sommerferie. I har nogle skønne omgivelser og med egen have, trampolin og et par udeture i ny og næ, så kan man vist ikke ønske sig mere.
  Jeg har stadig ferien til gode, men glæder mig allerede.
  Sød sommertop du har lavet.

  SvarSlet