tirsdag den 22. maj 2012

Solskin og strik

Solen skinner og har gjort det sidste dage, og det gør altså bare en verden til forskel på ens humør og energi...

Jeg kan ihvertfald mærke, at jeg har noget mere energi og mit humør er da også bare helt i top :-)

En lille hurtig opdatering på mit rygestop.
Prøvede plastret i Lørdags og føj hvor blev jeg altså bare dårlig jeg blev svimmel, fik kvalme, hovedpine og ja det var absolut ingen god oplevelse.
Så af med det igen, og prøvede så igen søndag dog kun med et halvt plaster, denne gang blev jeg ikke lige så dårlig men blev sådanne lidt småskæv.. hvilket heller ikke lige var den fedeste oplevelse, så af med det igen.

Tog dog afsted på det kursus jeg går til med rygestoppet, og fik nogle nye gode råd og inspiration med hjem fra nogle af de andre, så nu er der indkøbt et styk inhalator, som så skal være min nye ven, når trangen bliver for stor. Så der er måske håb forude. Men det bedste af det hele, var, at der var ingen sure miner overhovedet over, at jeg var faldet i. De andre 2 der dukkede op ( vi er normalt 9, tænker om de andre måske også var svage som jeg eller???) synes det var vildt godt, at jeg var ærlig og kom med gode råd. Fedt at det er sådanne så jeg ikke behøver at sidde der og føle, at det var helt forkert og at jeg bare var dum dum :-)

Tak til alle jer, der er kommet med rigtige gode råd og opmuntring, det er bare så skønt når andre kan dele ud af deres viden og erfaring og jeg har taget dem til mig, og kæmper videre.

På strikkefronten er jeg blevet temmelig glad for dobbeltstrik og har strikket et kant rundt med en mønster jeg selv har tegnet..


Synes nu det ser lovende ud, og dette projekt er et som jeg bare ikke kan lade ligge det må strikkes og det skulle helst være færdigt igår så jeg kan se det endelig resultat, ved ikke om i kender det :-)

Og mit hovede flyder bare over med ideer for tiden og har en del nye ting på tegnebrættet som bare venter på, at der gror ekstra arme ud på mig så jeg kan strikke noget mere og hurtigere :-)

Nå strikketøjet og det gode vejr kalder, nu vil jeg snige mig ud på terassen og sidde og nyde solen og mit strikketøj, mens jeg i stilhed ømmer mig over mine slatne arme, som blev trænet godt og grundigt igår, hvilket mærkes gevaldigt idag.. ved ikke om min træner på rygestopkurset mente, at hvis jeg nu fik ømme arme, så kunne jeg ikke løfte nogen smøger idag :-) he he 
Om ikke så længe skal jeg ned på den lokale folkeskole og hjælpe min svigerinde med at undervise hendes klasse i at strikke.. hmm det skal nok blive interessant tænker jeg, for har ikke rigtig planlagt noget endnu, det var sådanne lidt en pludselig ide hun fik...

håber du får en god og skøn dag og har tid til at nyde vejret...

21 kommentarer:

 1. hej
  det ser fint ud med dit strik, er det en trøje. du er sej til at lave mønster og ider selv, fed...
  ja det kære ryge stop,vægt og alle de andre ting vi skal holde op med... hummm kryser finger for det lykkes dig. men måske du skal kæmpe med en ting af gangen og tillade dig selv lidt usundt som trøst når det bliver rigtig svært med det ryge stop...
  have en god dag

  SvarSlet
  Svar
  1. det er en poncho som jeg håber der bliver god...

   Slet
 2. Jeg holdt op med at ryge for 11 år siden. Det er det sværeste jeg nogensinde har gjort og det værste,jeg nogensinde har budt mig selv. Men det er også det bedste: Jeg lugter ikke af røg, jeg smager ikke af røg, jeg hoster ikke, jeg har ikke nær så mange rynker som en ryger, jeg bliver ikke forpustet, mit blodtryk er ikke for højt, min mad smager godt .....
  Så jeg krydser alt hvad jeg har af fingre og tæer for, at det skal lykkes for dig at kvitte smøgerne. For mig blev det første relativt let efter et år (efter tre måneder blev det lidt lettere), så det er en træls tur, du har foran dig, men det lønner sig!!!!
  Dit strikketøj ser iøvrigt flot ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. tak for din kommentar og vil helt klart ikke opgive for tænker at det vil blive meget bedre.....

   Slet
 3. Held og lykke med rygestoppet - Det er svært - Men flot at du er begyndt :-)
  Det ser meget skønt ud dit strikketøj.

  SvarSlet
 4. Fortsat held og lykke med rygestoppet. Det er fedt med alle ideerne, se spændende ud med dit dobbelstrik, jeg synes også det er sjovt at strikke dobbeltstrik, skal bestemt prøve mere af det.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja jeg kan da slet ikke stoppe med det og kan næsten ikke vente til jeg er færdig med denne model for så skal der helt klart snart gang i noget dobbeltstrik igen igen...

   Slet
 5. jeg vil da også ønske dig held og lykke med rygestoppet og noget af det der er nemmest er vist at plumbe i så godt du er oppe på hesten igen. HAHA det med træneren der træner dine arme så du ikke kan ryge LOL den var god.
  Jeg tror på du klare det også fordi du er så ærlig omkring det

  Kan høre du gerne ville være 8 armet blæksprutte så du kan nå alle de ideer du har ;o)

  PØJ PØJ med alt du har gang i

  SvarSlet
  Svar
  1. ja hvis man dog bare havde så mange arme som en blæksprutte ville det være helt fantastisk :-)

   Slet
 6. pøj pøj med rygestoppet. Det skal nok lykkes :o)
  og strikketøjet ser spændende ud .
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tror også på det :-)

   Slet
 7. Hvor ser dit strik altså bare fint ud. Men hvad er dobbelt strik ?

  Pøj pøj med rygstoppet, hvis du ikke ryger næste gang vi mødes så giver jeg lækker kage til kaffen :)

  Kram fra Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. ;-) vil glæde mig til den kage :-)

   skal nok se om jeg ikke lige kan finde et link til dig med dobbeltstrik når først det er prøvet så bliver man altså temmelig bidt af det :-)

   Slet
 8. Hvor synd at du ikke kunne tåle plastret, men så er der heldigvis andre gode hjælpemidler. Skidt med at du faldt i, du må bare op på hesten igen, lige pludselig så lykkes det bare. Held og lykke med dit rygestop. Dit strik ser iøvrigt spændende ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja jeg hopper op på den hest igen skal du tro, skal nok vinde kampen snarest :-)

   Slet
 9. Sejt at du mødte op på rygestopkurset og det lader da til at du ikke har givet op.Jeg krydser fingre for dig. Mit rygestop holder endnu, det er 8 mdr. siden.

  Ps Har sendt en mail med min adresse.
  Knuzz fra Nete.

  SvarSlet
  Svar
  1. det er sørme sejt har set din mail og der skulle gerne dukke noget op til dig idag sendte noget til dig :-)

   Slet
 10. Held og lykke med rygestoppet. det er så godt at du ikke bare gav op da du røg i, men fortsætter med krum hals!!

  Jeg strikker også noget som jeg kalder dobbeltstrik. men jeg ved ikke om det er det samme.
  Det du gør er det også hvor man strikker med 2 tråde på en måde at det bliver glatstrik på begge sider?

  SvarSlet
  Svar
  1. det er nemlig det jeg kalder for dobbeltstrik, det er rigtig sjovt at strikke :-)

   Slet
 11. Inhalator? Er det en slags e cigaret? Jeg kæmpede selv en brav kamp for at holde op med at ryge, og for mig var det netop e cigaretter, der blev vejen ud. Akkurat som Kirsten er jeg enormt taknemmelig for, at jeg tvang mig selv igennem det. Ved du hvad, jeg har faktisk også bedre selvtillid efter rygestoppet, jeg har tillid til at jeg kan komme igennem kriser, som jeg ikke ville have troet på at jeg kunne, da jeg var ryger. Måske du vil opleve det samme. Hæng på! Det er en fantastisk ting, du gør!

  SvarSlet