torsdag den 23. februar 2012

Min nye følgesvend..

Er nu denne her....

Er nu udstyret med et styks skridttæller...
Så nu bliver det virkelig dokumenteret hvor lidt jeg går rundt...

Idag siger den pt. 7455 skridt. Og sidder og overvejer om jeg lige skulle vandre lidt rundt i stuen for er der ikke noget med at det er anbefalet at man går mindst 10000 skridt om dagen..
Og disse skridt er efter en god gåtur med hunden og en tur ned og handle. Parkerede ellers i den anden ende af p-pladsen.
Men det er da fremgang for sidst jeg havde sådanne en på, var mens jeg kørte som kørelærer og der sagde den efter en hel dag at jeg havde gået 1208 skridt hvilket jo ikke var meget.

Fik den i går på det kursus jeg går på. Og er indtil videre ret positiv over det.
Det er ikke vildt hård træning endnu, men vi er jo også i den tunge ende af skalaen på vægten næsten allesammen. Men det er sjovt.
Har ikke fået udleveret en kostplan her går de efter de små skridt med at ændre vane.
Min første vane jeg skal ændre er at drikke sukkerfri sodavand i stedet for min elskede cola med sukker.
Og i dag er første dag uden sukker og den er da gået meget godt.

Og nu hvis du altså har overlevet så langt har jeg en lidt spændende nyhed synes jeg selv.
Min første opskrift til håndstrik er lige nu mens jeg skriver igang med at blive teststrikket... Ihhh det er altså bare spændende.
Glæder mig vildt til at høre om den fungere....

I skal nok få den at se, er selv igang med at strikke men det er på opskrift nr. 2. Havde lige en ide til en mere som bare måtte ud. 

Glæder mig virkelig til at vise jer det.

Nå men imorgen så må jeg altså lige få gået nogle flere skridt... Må nok forlænge gåturen med hunden...

Håber du har haft en god dag.

2 kommentarer:

 1. hvad er det for et kursus du er på siden det handler om at ændre de små ting i dagligdagen, samt gå 10.000 skridt, må jeg hører. Det lyder spændende.

  glæder mig også til at se din nye opskrift.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et kursus jeg er blevet tilbudt igennem jobcenteret som er et tilbud til fede mennesker med en bmi over 30. Det hedder kom i form og er et kursus hvor vi skal komme mandag og træne og onsdag og have lidt undervisning kan være om kost eller ligende og bagefter skal vi så træne. Hver anden fredag skal vi så coaches af en psykolog, som selv har prøvet at være fed :-). Det tager 7 uger, og når de 7 uger er gået, så kan man komme 2 gange om ugen til træning stadig med træner på. og det kan man ialt i 13 måneder, så de følger en hele tiden. Selvom jeg måske får job på et tidspunkt, hvis jeg bliver så heldig ja så kan jeg stadig fortsætte. Mit første indtryk er rigtig godt, og mest af alt er det bare dejligt lige at komme hjemmefra og komme igang med at træne igen. For må nok indrømme at jeg var lullet lidt hen i dagligdagen og i min sofa, som var blevet omdrejningspunktet i min hverdag. Så glæder mig til hvad næste uge bringer :-)

   Slet