søndag den 12. februar 2012

Vinterferien er skudt igang

Og er netop vendt hjem fra at have sat mine drenge af hjemme hos deres mormor og morfar, hvor de skal være på nogle dages ferie... 
Hvor længe vides ikke endnu, da de sådanne set selv har fået lov til at bestemme, men regner da med, at jeg skal hente dem omkring onsdag igen, men det må tiden vise.

Jeg elsker mine unger ingen tvivl om det, men nøj hvor har jeg egentlig glædet mig til et par dage, hvor det bare drejer sig om kærestehygge og ingen ting, der skal nås til en bestemt tid ingen børn der småskændes eller plager om et eller andet.
Ved ikke om det i nogens øjne gør mig til en dårlig mor, men i min verden gør det mig skam bare til et helt almindeligt menneske, der nogen gange bare har brug for lidt frirum.

Har fået lavet sofapude nr. 2 færdig så er den anden ikke så ensom mere.

beklager billedekvaliteten men mit kabel til telefonen er desværre i udi så i må nøjes...

Og var lige efter et tip fra maria fra bloggen livet på lindevej lige et smut i fakta og købe bomuldsgarn
10 nøgler for 50 kr. det er sørme da billigt...Sidder lige nu og ægre mig lidt over, at jeg ikke også lige købte 20 nøgler af den sorte fik nemlig en gode ide på vejen hjem fra fakta, må håbe, at der er flere tilbage imorgen :-)

På strikkefronten strikkes der et par pinde engang imellem på karla, så den er ikke kommet så langt, men kan ikke lige finde gnisten for tiden, men mon ikke, at den dukker op igen...
Har valgt at strikke den i samarkanden som er silke og uld og er ret lækker at have på ....Tror det er fordi jeg forventer lidt for meget af min strikkekunst, og sidder i øjeblikket og overvejer om jeg skulle forsøge mig med at lave min helt egen opskrift på en tunika, en som ingen andre har... 
men om det bliver til noget må tiden vises.

Imorgen står den på samtale på det lokale jobcenter håber ikke, at jeg skal sendes ud på et eller andet frygteligt jobsøgningskursus, men det må tiden jo vise.

Håber i alle har haft en skøn og lækker weekend og at nogen af jer måske endda også har en skøn ferie i sigte :-)

4 kommentarer:

 1. tror det er meget normalt at man elsker sine børn men af og til trænger til at hvile ørene :o)

  Jeg har også været i fakta jeg fik 10 af de sorte det er total vild billigt Elsker den slags.

  Håber du får nydt dine "fridage" knus

  SvarSlet
 2. Er det idag jeg kan få billigt bomuld i Fakta, eller var det sidste uge ?

  Du bliver da en bedre mor af at du kan give slip og hygge dig uden dine børn. Du samler jo energi til næste omgang super mor. Det er jeg overhovedet ikke i tvivl om, så lad du dem nyde deres ferie og husk så at nyde din ferie også.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. DU kan tro at det nydes ikke at vi laver så meget andet end det vi nu plejer, men det er nu bare noget andet at bare være 2 engang imellem.
   det er noget restegarn tror jeg de startede med at have det til 100 kr for 10 nøgler så det er da bare afsted :-)

   Slet
 3. Min mand var til samtale i dag ved jobcentret, den første siden ny regering og nye regler.
  Og der var sket nogle ændringer. Han har længe haft et ønske om buskørekort. Han skal nemlig sadle om, Han har nemlig tinnitus og skal så ikke arbejde indenfor sit fag mere.
  Men han kunne ikke få det, fordi han havde en videregående uddannelse, som han jo ikke kan bruge mere. Men det var lige meget, han kunne ikke få det.
  efter idag er han blevet skrevet op til det, og skal snart på et "forberedelses" kursus.
  Jeg tror at hvis du har et ønske om noget så ville det være muligt at finde noget "aktivering/kurser" der relaterer til det. Du kan sagtens selv komme med forslag.
  Held og Lykke!!
  Jeg håber din samtale bliver ligeså god som John synes hans var!!!

  SvarSlet