torsdag den 15. marts 2012

Længe siden

Det er godt nok længe siden at  mit bord, har været så ryddet og ingen halvfærdige projekter har ligget og flydt på det.
Ikke, at jeg har lidt rundt omkring som der lige skal laves på et eller andet tidspunkt, men ikke noget, der lige haster nu og her, og det er jo egentlig meget rart, men også lidt underligt.

Men det varer ikke længe før at mit bord kommer til at flyde med disse sager

For som i nok kan se, er symaskinen fremme for jeg har lovet mine drenge, at jeg skal lave en computertaske til hver af dem, for de har nemlig lige købt deres helt egen bærbar, der var et kanongodt tilbud på cdom.com, og de har længe spinket og sparet alt hvad de kunne for at få råd til sådanne en sag. Og så skal den jo også have en lækker taske.
Drenge har selv været med i stof2000 og valgt hvad de vil have af stof, så nu må vi se om jeg kan hitte ud af det.

Denne gang kunne jeg havde brugt timer i stof2000, for der var kommet en masse lækre stof hjem i skønne farver så var absolut ikke skuffet denne gang jeg gik derfra.


Disse 2 bøger kom med postmand per igår, og dem har jeg længe gået og ventet på. Jeg elsker dem og er sikker på at mit liv næsten ikke kunne have foresat uden :-)Det er ikke nogen der bare lige dukkede op i mit skød, men maria fra denne blog havde dem med en dag hun kiggede forbi og lige siden har jeg sukket og nu er de endelig mine.
Der er masser af god inspiration at hente i dem. Fandt dem inde på saxo.com 

Nå men her er vejret altså lidt gråt idag, men ikke koldt så skal da ud og have lidt skridt på skridttælleren også ellers bare se, hvad dagen den bringer idag.

Håber du får en skøn og dejlig dag.


1 kommentar:

  1. Hvor ser dit krea rum bare hyggeligt ud, det jeg kan se af det.
    Dejligt når man må sy noget til sit afkom.

    De ser rigtig spændende ud, dine hæklebøger.

    kh. Lis

    SvarSlet