søndag den 25. marts 2012

Med tungen lige i munden

Tog jeg mod til mig og klippede i dette smukke stof....


Nænnede det næsten ellers ikke, for synes bare, at det var fantastisk smukt :-)


Men det blev så til denne kjole, som er mit første forsøg nogensinde i at sy efter et mønster og i det hele taget i at sy en kjole, og er faktisk lidt stolt af mig selv. 


ja det var den kant jeg lige kunne få min hjerne til at lave prøvede lidt forskelligt men dette blev resultatet for skulle have lavet det lidt anderledes fra starten af, hvis den skulle have været som jeg ellers havde forestillet mig, men man skal jo lære så længe man lever :-)

Synes den er blevet meget fin, stoffet er fra en skøn lille stofforretning i vordingborg,(og den kan varmt anbefales lækker betjening og der er bare så meget stof i den lille bitte butik i alverdens farver ) og mønstret fra samme sted, det er et mønster fra onion, og meningen var, at der skulle have været nogle læg i, men det ville absolut intet godt gøre for min temmelig runde figur, så dem droppede jeg...


Har fået blod på tanden og vil nu prøve meget mere.....

5 kommentarer:

 1. Den er rigtig fin , godt gået :-) Og skønt når nye ting bar lykkedes ...

  SvarSlet
 2. Det er en rigtig skøn kjole du har syet!!! Jeg vil også gerne prøve om min symaskine og jeg kan blive venner, men det kræver jo også stof og hvad ved jeg.....og jeg er bange for jeg kommer til at købe garn istedet for stof :-)

  SvarSlet
 3. Det er super godt klaret. Skønt mønster der liver helt op i det sorte.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Hvor er den dog bare smuk.

  Bare jeg dog kunne sy! :-)

  SvarSlet
 5. Åhh, døgnet har altså for få timer. Jeg vil også så gerne starte min symaskine op men synes ikke jeg har tid til det. der er altid et eller andet, andet som man skal lave og så er det bare nemmere at tage strikketøjet frem.
  Men herligt at se dine projekter og glæder mig til at følge med i de næste.

  SvarSlet