onsdag den 15. januar 2014

god karma

Alle jeres gode tanker, karma mm har hjulpet eller også var det bare mit kloge hovede ha ha...

Jeg er ihvertfald videre og skal til samtale på mandag så gentag lige succesen der igen tak :-)

Jeg er nu endnu mere sikker på, at det job skal være mit, der var orientering om arbejdspladsen så det lød bare lige som at være et sted for mig :-) 
Så jeg håber, for må da bare have det job :-)

Så nu kan jeg rende rundt i cirkler til på mandag... måske min rastløshed ender ud i en masse forsøg i køkkenet...

Har købt bogen som hende med denne blog har skrevet og forsøger mig frem med lidt af hvert, indtil videre er alle forsøg vellykket dog blev en nutella temmelig bitter så må lige have fat i noget der kan søde den lidt...

Men bliver spændende om det er noget der fungere for mig, er nu nok temmelig fedtforskrækket i forhold til den kur...
Men idag forsøgte jeg mig med en ret, som jeg desværre glemte at tage billede af, hvor der skulle en del fløde i... Det var en slags risotto, hvor der var blomkål i istedet for ris.. Det smagte nu meget godt, men synes det var temmelig kvalmende med så meget fløde, hvis jeg skal være helt ærlig.. så den må lige justeres...
Men ellers er der mange dejlige opskrifter at få prøvet af, og det meste bliver rigtig godt modtaget af både drengene og manden.. Dog laver jeg enten lidt ris eller pasta som tilbehør til dem også så de kan få, hvis de vil. Men nogle dage må de undvære og det er jeg ret sikker på, at de ikke dør af...

Nå, strikkepindene venter er lige startet op på denne her... for har faktisk ikke gjort så meget i det med at strikke mønster strik så nu skal det være....Ha' en god aften :-) jeg vil glæde mig til på mandag... 


9 kommentarer:

 1. Fantastisk Marion,sender gerne mere karma på mandag :)).Jeg har også haft forsøgt mig med stenalderkost og LCHF,men da jeg ikke kan lide æg,æhhh altså undtagen i kager og is,blev det hele lidt for surt,og min fantasi udeblev.

  SvarSlet
 2. Det kunne bare være så fedt for dig med det job.
  jeg skal nok krydse fingre :o)

  SvarSlet
 3. Så langt så godt, så nåede du videre til finalen uden at blive stemt hjem. Nu skal du bare vinde, så jeg sende masser af god karma i din retning.
  Hvad er det for en trøje du skal i gang med, den ser lækker ud?

  SvarSlet
 4. Jamen, der krydses da fingre igen på mandag :-)

  SvarSlet
 5. Hej Marion
  Håber det går godt på Mandag x fingre for dig.

  SvarSlet
 6. krydser alt hvad krydses kan ...
  mandag bliver din lykkedag :)
  glæder mig til at se din strik :)
  knus

  SvarSlet
 7. Uha...krydser ALT hvad krydses kan - og du får også lige et KÆMPESTORT (forsinket) tillykke med fødselsdagen forleden - KH Lene (bubbihund)

  SvarSlet
 8. Du skal da bare ha masser af held og lykke med dig mandag...kryds kryds kryds.....håber det allerbedste for dig og god weekend :-)

  SvarSlet
 9. Held og lykke i morgen. :-)
  Ihhh!! det bliver spændende, jeg skal nok krydse fingre.
  Jeg har nu endelig langt om længe fået postet et indlæg med tunikaen, med det garn jeg købte af dig. Undskyld ventetiden.

  SvarSlet