fredag den 7. februar 2014

Flyvetur

Ja tiden er smuttet afsted på en flyvetur, og flyver afsted med mig som et blad der hvirvler rundt i luften uden noget mål eller retning.

Det er ikke fordi, at jeg har særligt travlt, det er ikke fordi jeg får lavet en hel masse.... Nej tiden går bare derud af men alting og ingenting...Vi har fejret drengene blev 12 år, ja det er skam rigtig nok selvom jeg godt ved at jeg ligner en på 25 (ha ha) så har jeg børn på 12 år... Men det kun på billedet for nærstudere man mig kan man godt ane rynkerne og fornemme at visse ting er på vej i en helt forkert retning.. Og nej det bestemt ikke opad :-)

De næste dage kommer til at gå med diskofester. I aften kommer simons nye klasse til diskofest, baren er stillet frem (det bare en skænk der er gemt under en dug :-))

billedet må du have til gode... det vil bare ikke med på bloggen... hmmmm....

Diskolys sat op...


en røgmaskine er også fundet frem fra simons gemmer
Drinkskort klar...Så nu skal der bare en masse pizzaer i ovnen også er vi ellers klar til første rykind.. 

Imorgen tager vi en gang mere... For der kommer sunes nye klasse til diskofest..

Det bliver spændende at møde deres nye kammerater og måske hilse på nogle forældre... 

Ellers går dagene med jobsøgning, en pind (eller mange) på tempelblomst...
Strikkemaskinen er jo kommet lidt frem så et tørklæde til mig selv, er det også blevet til...Og nyt er sat på... spændende hvordan det bliver.. for er et forsøg og opstår som jeg kommer frem af.. Men lige nu står den stille.. for hele mit krearum er fyldt med sager fra stuen som er ryddet for overflødige møbler, så der kan danses, lege stoleleg, danseballondans, stoledans måske de også snupper sig engang ?????

Når jo min mønsterstrikket trøje fra drops er også blevet færdig... desværre er der vist noget med en kat der er rendt med målet eller ligende da jeg lavede en strikkeprøve, for den er ihvertfald blevet for lille.. Men pyt finder nok en der en dag kan passe den måske...Og ellers bruger jeg faktisk temmelig meget tit på mad... på at tænke på, hvad jeg skal finde på at lave, hvad simon mon kan lide, hvad jeg kan finde på så det ikke tager flere timer hverdag at lave mad, og det går bedre for hver dag der går..

Vi er nemlig begyndt på at prøve at leve efter LCHF, som er low carb, hig fat.. Det er temmelig grænseoverskridende med det fedt det, når man nu har været vant til at skulle passe på med fedten.. Men når man først finder melodien, så er det faktisk ret godt og nemt at finde noget mad som hele familien kan lide at spise....
Og resultatet på vægten er heller ikke at kimse af... indtil videre har jeg siden min fødselsdag smidt omkring de 5 kg. og sønnen som også trænger til at tabe sig lidt har også smidt 2,5 kg.. eller ved ikke hvor meget det er nu, for vejer ham ikke så tit, det skal ikke blive et for stort fokus for ham, da det fylder rigeligt i hans hoved i forvejen.. Hans motivation er meget svingende men det er også svært at være 12 år og skal tage beslutninger om mad.. Vil sige mange valg gøres nemme for ham i forhold til, at der ikke er så mange valgmuligheder.. 
Men synes også det er synd at han skal gå og være trist over hans vægt... så nu gør vi en indsats sammen og jeg trænger jo også frygteligt til at smide et par enkelte kg (eller måske 20 :-))

Nå men tiden er vist til at komme videre med dagens gerninger.. skulle også gerne lige nå at pleje mig selv lidt, da en eller anden har sendt en forkølelse eller influenza i min retning... hmmm dårlig stil.. bliver ellers meget sjældent ramt af den slags tror faktisk det er 3 eller 4 år siden jeg sidst har været forkølet... Og nej derfor er det ikke min tur nu alligevel.. og slet ikke når der skal holdes diskofest.. men pyt det går nok :-)

Håber du har en skøn og dejlig weekend i vente, og ikke drukner helt i alt den regn de lover... 

7 kommentarer:

 1. Tillykke med drengene :-) sikker på I får et par sjove aftener med disko og nye venner :-) der er da virkelig gjort nogle dejlige forberedelser. Og tillykke med vægttab - ja svært er det for vi voksne og endnu sværere at motivere og fastholde børn .... Jeg kender ikke så meget til kuren men synes den lyder spændende og ved der er mange som virkelig har gode resultater hermed...Pøj pøj

  SvarSlet
 2. Tillykke med ungerne og tigtig god fornøjelse med diskofesterne :-)

  SvarSlet
 3. Hold da helt sommerferie alt det der er gang i hos dig ....
  Jeg gad godt være barn hos jer .. Med Discovery fester og lækre drinks :)
  Det er så sejt med jeres vægttab ... Og ja det er utroligt at man kan tabe sig på den livsstil ... Her forsøges også ... Men det er sørendansemig svært med kræsne hoveder ved bordet ... Og sukkertrangen ... Håber i får nogle dejlige fester ... Tillykke med drengene og den unge mor :) og go bedring med den influenza der helst skulle blive væk
  Knus

  SvarSlet
 4. Tillykke med drengene :o) der er lagt op til et brag af en fest :o)
  Flot trøje du har strikket. Den skal du nok komme til at passe.

  SvarSlet
 5. Hjertelig tillykke med dine drenge, så er de jo lige om hjørnet til at blive teenagere, så røgmaskine og diskotek er sikkert et hit.
  Superflot trøje du har strikket, måske kan du passe den om et par måneder, sådan som kiloerne rasler af dig, godt gået.

  SvarSlet
 6. Ja lige pludselig er de blevet store og man synes lige at de var startet i børnehave, ja jeg forstår ingenting. Jeg håber i havde nogle gode fødselsdagsfester og hvor er det sejt med kuren/kostomlægningen.

  SvarSlet
 7. Hvor ærgerligt, at den fine trøje er blevet for lille, men måske skal du vente med at give den væk, hvis du alligevel skal tabe dig :-) Din Tempelblomst ser lovende ud, den bliver flot i grå :-)
  Tillykke med drengene - håber I havde en dejlig fest :-)

  SvarSlet