lørdag den 31. maj 2014

Fransk forår...

Så er det igen blevet tid til at fransk forår er kommet til Præstø

Sidste år stod jeg jo sammen med en veninde og havde en stand. Vi var også skrevet op til en i år og havde også fået en, som vi så måtte melde fra igen. Da jeg jo er sygemeldt og slet ikke ville være i stand til at stå dernede og passe den.

Så det var med blandede følelser vi drog afsted igår og kiggede nærmere på det hele...

Det var ikke helt det samme, stemningen er anderledes når man står på den anden side og kan sludre med alverdens mennesker...

Stor var vores glæde da vi opdagede at der var kommet en garnbutik i Præstø. Det har vi ikke haft i nogle år....
Og vi gik begejstret ind i butikken, og nøøøøj hvor blev jeg altså bare skuffet... Ikke at det var en dårlig butik, men bare slet ikke hvad jeg forbinder med en garn butik..... Der var kun garn fra drops.. Det var det eneste garn der blev forhandlet i butikken.
De få modeller der hang til inspiration var ikke lige det der lokkede mig mest, også var der bare slet ikke hyggeligt... Der var alt for pænt, så var sådanne lidt nervøs for at komme til at røre ved noget eller vælte noget og når man rørte ved garnet tænkte jeg meget på at lægge det meget pænt tilbage igen...
Disken stod i bunden af butikken og bag den stod ejeren, godt nok smilede hun til os, men hun stod bare der bag disken..
Ja det ikke for at lyde kritisk og genere nogen, men blev bare så skuffet.. for manglede virkelig den der skønne stemning man får når man træder ind i garnernes hule, hvis du forstår...

Ja jeg glemte jo helt at tage billeder så det må du altså have til gode en anden gang.. For pyhaaa der var mange mennesker...

Dagen idag har foregået i stilhed, har strikket et par pinde på slægtningen, som jeg har lovet at strikke til en veninde..... og ellers bare tullet rundt, vejret har været gråt og blæsende.... og mest været til inde sysler.. Energien har været lav, så tænker at der er mere af den imorgen måske :-)

Håber, at du får en rigtig dejlig dag :-)

6 kommentarer:

 1. Sikken en kedelig oplevelse. En garn butik skal helst emme af hygge, farver, ideer og kreativitet.

  SvarSlet
 2. Øv med garnbutikken, det skulle gerne være sådan at man har lyst til at gå derfra med lidt af det hele-;) håber at du næste år til fransk forår kan stå på den rigtige side af boderne.

  SvarSlet
 3. Øv med sådan en butik hvor man ikke rigtig førler sig velkommen. Garnbutikker skal være hyggelige!

  Håber at du næste år kommer til at stå på den rigtige side af boderne igen :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
 4. Hej Marion. Lidt specielt med den garnbutik … håber hun udvider sortimentet..

  SvarSlet
 5. Mærkeligt med en garnbutik, der kun forhandler drops. Efterhånden er der ingen der forhandler drops i det område, hvor jeg bor p.g a. den måde firmaet behandler forhandlerne.
  Du har ret en garnbutik skal være spændende og inspirerende, så man får lyst til at komme der igen :)

  SvarSlet
 6. øv til både aflysning af stand og garnbutikken .... håber i alligevel havde en dejlig dag
  knus

  SvarSlet