søndag den 1. april 2012

Så fik jeg syet disse puder som var en del af en gave til den store af mine stedsønner igår.

Han blev 24 år, og jeg havde lovet at holde fødselsdagen hos os. Vi bliver nemlig 20 når vi bare er samlet lige den nærmeste familie, og ham og hans kæreste bor i en 2 værelses så det er ikke nemt at få plads til alle.

Så dagen igår gik med at forberede en masse mad, vi fik tunmusse til forret, indbagt svinemørbrad, flæskested, flødekartofler og salat til hovedret. Og min mors hjemmelavede daimis til dessert.
Det var en rigtig hyggelig dag, og han var så glad, så det er jo glæden i sig selv at holde sådanne en omgang for ham, når han er så taknemmelig for at man gider.

Den lille uglepude er inspireret af denne her
Kiggede godt på billedet og prøvede så at tegne den efter, har droppet vingerne da jeg var lidt i tidsnød, men synes nu, at den blev sød alligevel. Knapperne der er som øjne ligner lidt at den er lidt småskæv, men det gør bare, at den bliver lidt skønnere. Den er fyldt ud med krøyerkugler, som jeg har en del liggende af, efter nogle af drengenes sækkestole, som jeg har tømt ud, når de ikke kunne bruges mere (læs ungerne havde fået hul på dem, og havde hygget sig gevaldigt med at lave snevejr på deres værelse).
De andre puder der er indeni betrækket købte jeg i jysk istedet for at købe de små monteringspuder som ikke er så behagelige at ligge og flyde med, fandt jeg hovedpuder i jysk der var sat ned til kun 33 kr. Dem må jeg ned og have nogle flere af for de er godt nok lækre.

Prøver lige om jeg kan ligge et link ind til en video jeg har optaget af min søn simon der spillede for hele sin skole sammen med sin matematiklærer i fredags uhh der var altså nok lige en lille tåre der pressede sig på, selvom jeg ellers havde lovet  mig selv, at jeg ikke ville sidde og småtude men det var ikke nemt at lade være. Bliver sgu så stolt af mine unger når de gør sådanne noget.
Æv kan ikke få videoen ind så det må vente til en anden god dag når jeg lige har fået lidt ekspert hjælp :-)


Nu vil jeg sidde og nyde søndagen i total afslapning for føler mig godt brugt efter dagen igår. 

3 kommentarer:

 1. Dejlige puder du har syet, du er så kreativ.
  Hjertelig tillykke med din stedsøn, det er lækker mad I har fået, jeg bliver helt lækkersulten af at læse om det.
  Kan godt forstå du er stolt af din søn, der spillede for hele sin skole. Ethvert moderhjerte svulmer i sådan en situation. Hvor var det flot klaret af ham. God påske til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Herlige puder og en hypnotiserende dejlig ugle. Lyder til i havde den skønneste fødselsdag og tillykke med ham

  Ja vi mødre når vores unger laver noget som vi bliver så stolte over så bliver der hurtig oversvømmelse

  Knus og ha en dejlig aften

  SvarSlet
 3. Lyder til at have været en rigtig dejlig dag med fødselaren og gæster - og lækker, lækker mad!!

  Uglepuden er da for skøn :-)

  Åh, ja, jeg er i den grad en "Tude-Mor", når ungerne optræder osv. Det er sgu i orden at være stolt og have klumper i halsen og tårer i øjnene!!!!

  SvarSlet