tirsdag den 26. marts 2013

Kedelige

Er vi nok i nogens øjne (kæresten og jeg)
Vi har lige haft nogle dage hvor drengene har været på påskeferie hos mormor og morfar. Og mange spørger altid jamen hvad skal i så, og forventer vist at få et svar om at vi skal i byen og drikke os i hegnet, ud og spise eller en tur i biffen.
Men som regel så er vi bare hjemme og hygger og nyder at dagen er vores egen, jeg sysler med det jeg kan lide og han med sit.
Nyder at der ikke skal stå mad på bordet til en cirka bestemt tid, nyder at maden ikke behøver at være det helt vilde store måltid, men også bare kan være lidt madder med lækkert pålæg.
Nyder at kunne føre en samtale uden at blive afbrudt 117 gange og nyder bare det at tulle rundt uden de vilde planer.
Jamen når vi ikke skal noget af det så, så kommer der altid alverdens kommentarer om, jamen så skal i vel rigtig gå til den...... (især fra min familie, som absolut ingen hæmninger har om den slags samtaleemner)
Første gang jeg hørte det, tænkte jeg gå til den.... Hmmm med hvad????
Men tænk jer der er faktisk nogen der tror at så skal vi knalde hele tiden fordi børnene ikke er hjemme.... Hmmm ja hvis det nu var tilfældet så havde jeg nok ikke lige siddet og snakke om det over middagsbordet, og tænker også puha det bliver sgu da noget af en uge, hvis de er væk en hel uge...

Altså du må meget undskylde, men jeg forstår altså ikke den slags... Bare fordi børnene ikke er hjemme betyder det da ikke at der knaldes døgnets 24 timer.... hvornår fanden skulle jeg så få tid til at strikke og sy.... Ja jeg tænker bare...
Og tænker kan man kun gøre det når børnene ikke er hjemme.... Jaeeee undskyld mig, men jeg undres meget.
Nu har kæresten og jeg været sammen i 14 år, og da drengene var helt små og kom hjem til mormor, så gjaldt det om at skynde sig hjem igen få noget mad og så på hovedet i seng og sove en hel masse sammenhængende søvn.
Da de blev lidt ældre var det at nyde at man kunne indtage et måltid mad uden selv at være smurt ind i hvad drengene fik at spise og at kunne have dug på uden at frygte at det hele pludselig var trukket på gulvet...
Og jo ældre de er blevet er det ikke så vigtigt hvad vi foretager os, bare vi hygger og har det rart...Selvfølgelig er det da rart at kunne gøre lige hvad man har lyst til når man har lyst (bare man så ikke lige er taget i biffen der :-))
Men det betyder ikke så meget mere, og er virkelig træt at nogle mener det er ok, at spørge så direkte...

Ja vi er sgu nok kedelig denne her gang, har vi bare været hjemme er begge to faldet i søvn på sofaen i løbet af aftenen, vi har ikke drukket os i hegnet, men bare hygget og nydt at være lidt alene.

Men hvad jeg vil sgu gerne være kedelig, hvis det at være spændende indebære at drikke sig i hegnet, have tømmermænd eller hoppe nøgne rundt i huset hele weekenden.....

Nu vil jeg trille afsted og hente mine drenge, glæder mig til at få dem hjem og hygge lidt måske spille kort 500, er der stor interesse for lige for tiden...

Håber du nyder påskeferien, eller måske får du først ferie imorgen og bare glæder dig til at nyde lidt tid uden arbejdet skal tage din tid :-)

Ha en god dag :-)


8 kommentarer:

 1. Jeg er bare SÅ enig med dig, nu er vores unger voksne, men da de var små og var på feks ferie, nød vi også bare at være hjemme og bare nyde stilheden og roen :))

  SvarSlet
 2. Jeg vil gi dig fuldstændig ret i at man bare skal nyde det når børnene ikke er hjemme og det lige nøjagtig i det tempo man selv vil :-))

  SvarSlet
 3. Hmmm, så er vi også kedelige , for sådan nogle dage elsker vi også . Bare lave hvad man har lyst til er skønt :-)

  SvarSlet
 4. Jeg kan kun slutte mig til koret, så må vi være kedelige. For selv om vores unger er fløjet fra reden, så nyder vi at være hjemme og slappe af. Hvis du ville besøge os i en weekend, hvor manden ikke spiller golf - tja, så sidder han mange gange i køkkenet og jeg sidder i stuen, ikke at der er sure miner eller lig. men det er bare vores måde at hygge/slappe af på.

  SvarSlet
 5. Hi, hi - hvor er det dejligt at være kedelig engang imellem :-)

  SvarSlet
 6. Har vi børnefrie dage, så er vi vist også lidt kedelige, en gang i mellem kan vi godt finde på at tage en tur i biffen, men ellers så kan vi godt lide en god film i flimmerkassen og hver sin sofa.

  SvarSlet
 7. Jeg er jo så gammel at jeg ikke har børn boende hjemme mere men hold da op vi er da mega kedelige så.
  Vi tuller også rundt og nyder bare at kunne tulle videre med hvad vi lige lyster.
  Man skal da gøre hvad man selv har lyst til og ikke hvad andre tror man burde ha lyst til

  SvarSlet
 8. Det vigtigste er vel, at man gør det man selv har lyst til. Jeg nyder også bare at være kedelig sammen med manden indimellem, men vi keder os nu aldrig i hinandens selskab.

  SvarSlet