tirsdag den 5. marts 2013

Starte bagfra...

Kan man egentlig sige det, sidder jeg lige og tænker... Hmm nå men det har jeg besluttet at det kan man altså godt...

Min dalegarn cardigan skrider langsomt men sikkert frem, og som du sikkert husker så hader jeg jo at strikke ærmer. Og så var der en eller var det ikke flere der på et tidspunkt sagde, jamen hvorfor starter du da ikke bare med ærmet så...
Jaeee hvorfor gør jeg egentlig ikke det, 

Så derfor strikkede jeg det ene ærme først....Har nu slået op til selve cardiganen
Snoningen som nu måler godt 2 meter, holder sig lige en hvilepause indtil selve trøjen er klar til at montere på, skulle jo nødig strikke for langt :-)


Også har foråret ellers også fundet sjælland igen, Bertha og jeg har nydt de sidste 2 morgengåture i solskin og med dejlige fugle der kvidre... Hvad kan man da næsten ønske sig mere :-)


Kan godt mærke jeg er vant til at komme afsted er temmelig rastløs, men det gør så bare, at jeg næsten bliver som en duracell kanin, der bare fløjter afsted for fuld styrke.....
Igår fik jeg bagt skinkehorn, pizzasnegle og boller til drengenes madpakker, Prøvede at kopiere blusen her


Blev dog ikke helt som ønsket så sidder nu og er ved at skille den ad igen, også må tiden vise, hvordan den så ser ud...
Det er det grønne stykke den ser helt forkert ud, som du nok kan se...


I weekenden prøvede jeg at bage stenalderbrød men abrikoser i, det smager nu meget godt som en snack, men det var ikke lige det helt store hit herhjemme.


Idag har jeg forsøgt igen at rydde op... har besøg af en skøn strikkeveninde, og fået skåret 46 firkanter til et patchwork projekt.....

Imens jeg sidder her og nyder duften af kylling, som ligger på grillen, og ihærdigt forsøger at pille min bluse fra hinanden (overlock + jersey er absolut ikke nogen god kombi når der skal pilles op har tjekket instruktionsbogen ingen tips til hurtig optrævlning) Glædes jeg over, at manden min fik en dejlig opringning idag, Han har sgu fået arbejde, og skal til at arbejde i lufthavnen, hvor er det altså bare skønt, så mangler vi da kun lige, at de ringer og kalder mig til samtale til drømmejobbet, hvor ansøgningen blev afleveret i fredags....

Men det er noget af en lettelse, at han fik job, for til Maj er det slut med dagpenge, så har han været ledig i 2 år, så vi håber og krydser fingre for at dette job er et der varer ved :-)

Håber at du nyder det gode skønne dejlige forårsvejr, her har jeg kunnet mærke solen varme på mine bare arme når jeg sad på terassen :-)

Ha en skøn og vidunderlig aften her kan den kun blive rigtig god :-)
Vil glæde mig til at se hvad onsdagen bringer med sig :-)

16 kommentarer:

 1. Sikke en energi du har i øjeblikket, trøjen ser ellers spændende ud er sikker på at du får has på den. Tillykke med manden det var gode nyheder håber også at der snart er bud efter dig. God aften til dig også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg ved sørme da heller ikke lige hvor alt den energi pludselig kommer fra :-)

   Slet
 2. Sikke en aktivitet. Jeg kunne godt bruge en Duracell kanin. Skønt at manden har fået job. Med hensyn til dit, så kommer der helt sikkert også et til dig, og får du ikke det du har søgt, så sig at det er fordi at der er et bedre som venter på dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja sådanne prøver jeg nu også at tænke at det fordi der er noget bedre vente, men det er ikke nemt at blive ved med at sige :-)

   Slet
 3. Hold da helt ..... En energi :)
  Stort tilykke til manden - krydser alt for at du får drømmejobbet
  Knus og go aften

  SvarSlet
  Svar
  1. takker håber at det hjælper, vil stirre på telefonen de næste dage og tvinge den til at ringe til mig :-)

   Slet
 4. den der Daletrøje har jeg også i kikkerten - tror lige jeg følger din :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg har lavet den før, bare i pink, jeg har strikket den i lerkegarnet istedet for alpakkaen, min veninde har lige strikket den i alpakkaen, der bliver den temmelig tung og stor, men fed alligevel hun har så måtte lave nogle ændringer for ærmerne blev kæmpestore

   Slet
 5. Altid smart at få det ´trælse´overstået,så kan man nyde resten af strikketøjet,uden at irritere sig over de ærmer man jo nødvendigvis bliver nødt til at strikke hvis planen er en bluse med ærmer :)),tillykke med mandens job,fedt når tingene lykedes

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er sørme da rart når man føler at tingene vender lidt :-)

   Slet
 6. Allerførst hjertelig tillykke med din mands nye job. Hvor er det godt, at i nu slipper for den bekymring. Jeg håber han bliver glad for sit nye job og kan beholde det fremadrettet. Krydser stadig fingre for at du også får dit ønskejob.
  Blusen er superfed, men jeg kan godt se, at den grønne stribe er uheldigt placeret. Glæder mig til at se din trøje.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare så skønt med det job

   Ja den er sørme ikke lige så heldig som den var da jeg forestillede mig det inde i mit hovede, det var fordi jeg ikke lige havde nok stof til at den kunne blive den rette længe så tænkte jeg så skal der da bare noget grønt i, men den skulle jo have været forneden kan jeg jo godt se nu :-)

   Slet
 7. Dejligt at læse manden har fået job :)

  SvarSlet
 8. hej Marion
  God ide at starte med ærmerne ;o)
  så er det overstået :oDD
  eller også må du til at strikke nogle veste ? ;oDD
  skønt med forår - og vi går de gode tider i møde.
  og tillykke med mandens job :o) det må være en stor lettelse.

  SvarSlet
 9. Hej Marion

  Jeg har bare slet ikke tålmodigheden til at gøre nogen strikke projekter færdige, jeg mister så hurtig interessen og for en ny ide, men der er da nogel enkelte projekter jeg har fået færdige.
  Tillykke med at manden har fået job, det var da dejligt, håber at du er heldig med dit drømme job.
  Jeg nyder også at foråret er kommet og suger alle de solstråler til mig som jeg kan.
  Du må ahve en rigtig dejligt dag, og kig endelig forbi min blog Egholmvej16 på www.ehv16.dk

  Mange hilsner fra Heidi

  SvarSlet
 10. lutter gode nyheder det var da dejligt

  som du er igang altså iiih en masse du får lavet

  SvarSlet