lørdag den 2. marts 2013

sol, lyn og torden

Dette indlæg skrev jeg igår, men af en eller anden grund er det ikke blevet udgivet men så får du det bare idag istedet for :-)

At stå op idag til et vejr, der bare så meget emmede af forår, kunne da kun gøre mig i godt humør fra morgenstunden af. 
Og ikke mindst give fornemmelsen af at starten på weekenden og ikke mindst foråret, da kun kan blive god.

Dagen idag, var sidste dag på kursus, og selvom jeg jo tidligere har skrevet om hvor glad jeg har været for at gå hjemme, ja så kommer jeg altså til at savne det. Havde helt glemt, hvor skønt det er at komme ud blandt andre mennesker, få sig en sludder og lidt sjov og ikke mindst bare det at være sammen med andre end bare en selv, det giver altså bare en hel masse.
Jeg har idag afleveret en ansøgning, som jeg bare håber så meget på giver respons, det er et job, som bare skal og må blive mit, og har brugt rigtig længe på at skrive for at gøre den helt perfekt... Så kryds venligst fingre for mig, og send en masse god karma i min retning :-)

Og hvad kommer der så lyn og torden af, jo ser du det var fordi jeg blev rigtig godt gal i skralden tidligere idag, fik et opkald fra aof, der lige ville aftale hvornår jeg hentede nøgler til kursus i weekende.... Hmm var jeg lige et stort spørgsmålstegn der... Jo det kan du tro...
For længe siden kontaktede jeg aof da de søgte aftenskolelærer og jeg henvendte mig med tanke på at undervise begyndere i maskinstrik, det så altsammen meget godt ud, og de smed en masse kurser ud, deriblandt en del i weekenderne uden lige at spørge mig først.
Nå ja alt begyndelse kan jo være sværd, og vi fik da styr på det, troede jeg, men da tiden nærmede sig de forskellige kurser hørte jeg ingenting, kontaktede så aof og spurgte hvordan og hvorledes, og der var så ikke kursister nok, og sådanne er det jo bare...
Så hørte jeg ikke noget fra dem rigtig længe og pludselig ringer de torsdag den 31. januar og siger, at så er der kursus i weekenden.... det er så 2 dage før, og havde før gjort klar for dem, at jeg gerne ville vide besked mindst en uge før... Der lå jeg så med influenza, så vi aftaler, at det bliver aflyst og hun så vil kontakte mig når hun vidste nærmere om hvornår det så blev....
Har intet hørt siden før imorges... Og det var så meningen, at jeg skulle undervise imorgen i Næstved i maskinstrik..... Hmmm det var jeg ligesom ikke forberedt på, det er ikke fordi, at jeg ikke vil undervise synes det kunne være rigtig fedt at prøve.... Meeeen jeg vil altså gerne have forberedelse tid og ikke mindst vide det i god tid så jeg kan planlægge efter det.
Synes det er skide uprofecionnelt at køre tingene på den måde, og har skide ondt at de kursister som skulle have været på kursus, for nu er det jo så endnu engang blevet aflyst....
Ikke fordi, at jeg havde de kæmpe store planer for min weekend, men jeg har behov for at have noget forberedt, og det ville jeg simpelthen ikke kunne nå på så kort tid...

Nå men nu er det rykket endnu engang så må vi hvad det bliver til i denne omgang... Men tror nu at jeg holder mig fra at melde mig som underviser sådanne et sted en anden gang, det er simpelthen for uproffesionelt..
Eller er det bare mig... Føler sgu også lidt at det er mit navn det går ud over, for tænker gad vide hvad hun har sagt til dem der skulle på kursus....... hmmmm ja meget underligt...

Hvis nogen af jer der skulle have været på kursus imorgen hos mig læser med, så beklager jeg meget, og håber, at i har fået en ordentlig forklaring på hvad der er sket... Og hvis i står og ikke kan få gang i maskinen er i meget velkommen til at kontakte mig på min mail, måske jeg kan hjælpe jer lidt igang :-)
marion.r@net.telenor.dk

Nå men det skulle sgu ikke ødelægge mit gode fredagssolskinshumør :-) Så nu er det ligesom på plads og er meget tilfreds med mig selv, at jeg fik sagt fra på en god men bestemt måde (det har jeg nemlig ikke være god til at få tingene sagt, men velkommen tilbage Marion, som er viljestærk og god til at få sagt din mening, du har sgu været savnet :-))

God weekend til dig og dine :-)

5 kommentarer:

 1. Det kan man da kalde dårlig kommunikation ud fra AOF, jeg tror også jeg var blevet super hysterisk hvis det skete for mig.
  Vil give dig fuldstændig ret i, at en uges forberedelse er det mindste man kan forlange.. Stakkels dig og stakkels kursister for det går jo også ud over dem at jeres AOF er så dårlig til at underrette underviserne.

  God lørdag til dig

  kh. Lis

  SvarSlet
 2. Surt Marion. Var ude for det modsatte sidste år. Skulle undervise et hold gigtpatienter i vandgymnastik og havde forberedet mig grundigt på opgaven. Da dagen kom. mødte der kun èn op, og 2 timer efter kommer de i tanke om at fortælle mig at det er aflyst. Temmelig irriterende.
  Men rigtig god week end til dig også.

  SvarSlet
 3. Øv, det virker godt nok meget uprofessionelt, og med sådan en dårlig planlægning fortjener de dig slet ikke.
  Jeg krydser arme og ben og alt hvad krydses kan for at du får et job.

  SvarSlet
 4. Jeg giver dig fuldstændig ret det er bare meget uprofessionelt. Jeg har allerede krydset benene og fingrene når jeg logger af, håber virkelig at det job bliver dit.

  SvarSlet
 5. Kan godt forstå din surhed - det kan AOF da ikke være bekendt.
  Håber du får jobbet - sender god karma i din retning :-)

  SvarSlet