søndag den 19. maj 2013

bedre sent end aldrig

Trøster jeg mig selv med.

Har først igår fået sået min urtehave til... Gad ikke som sidste år hvor noget af frosten tog det jeg havde sået.

Iår har jeg også sået direkte og ikke forspiret, har ikke lige fået taget mig sammen..

Men vi håber da at det alligevel bliver til noget


Synes nu, at det ser ganske godt ud.

Årets forsøg med grøntsager blev 
squash, bønner, sommergulerødder, vintergulerødder, porre, salat, radiser, pastinakker, rødbeder, knoldselleri, rosenkål og ærter.
Da jeg pralende sendte et billede til min veninde skrev hun skal du ikke have flere slags...

Ja ja ved godt, at jeg har lavet lidt meget forskelligt, men vi prøver os jo stadig frem da vi er ret nye indefor det med urtehave.

Manden min er jo lidt af en hugo opfinder når det tager ham, så han har lavet et vandingssystem, så jeg ikke skal rende 100 gange frem og tilbage (havde nu ellers godt af motionen) med vandkanden


Han købte sådanne to vandtanke sidste år, som så via regnvand skal forsynes os med vand til når vi skal vande, nu det er blevet så dyrt at bruge vand.
Men lige nu er det slet ikke nødvendigt at vande, for det regner lige så stille og roligt og jeg klager ikke, for min urtehave trænger lige til lidt vand :-)


Sune er her godt igang med at grave have, og med udsigt til mange lækre ærter i dette bed, så får den hele armen :-)


Udsigten til naboen meget idyllisk, for mange heste der græsser og lige nu er der også mange føl... men se bare alle de gule der... De flyver heftigt ind i min urtehave, men jeg gir dem kamp til stregen...

Hingsten som går lige i folden op til os, er ret vild med hopper, så den skriger lystigt efter dem hele tiden... Er nu ganske glad for at naboen lige har fortalt hun har solgt ham, for han er godt nok larmende :-)

Sunes tysklandstur, hjembragte jo en masse slik, så han synes lige i skulle se en fin slikskål han havde lavet til os igår. :-)God pinse nu vil jeg suse afsted til pinsefrokost...

Og velkommen til nye læsere :-)


5 kommentarer:

 1. Det ser da godt ud Marion. Ikke dårligt med sådan en køkkenhave. Jeg håber du får et kæmpe udbytte og ikke skal slås alt for meget med dræbersneglene.

  Din udsigt er da helt vildt skøn. Tænk at stå op til sådan en udsigt hver morgen. Det gad jeg godt. Dog kun hvis jeg kan bo midt i byen samtidig, så det går nok ikke.
  Fin slikskål, han har da sans for det dekorative.
  God pinsefrokost.

  SvarSlet
 2. Kan godt blive lidt misundelig på alt den flid du lægger for dagen. Jeg nøjes med drivhuset, det kan jeg lige overskue at luge ud i. Hader simpelthen havearbejde.

  SvarSlet
 3. Den ser flot ud din køkkenhave - håber at i får et godt udbytte :-)

  SvarSlet
 4. Hej Marion
  Det ser s.. da sk... godt ud .....
  Og hold da op alt det du skal høste om ikke længe ....
  Vildt flot mark ... Men håber ikke du drukner i mælkebøtter

  SvarSlet
 5. det skal da nok lykkes med haven-- håber da især med ærterne sådan som han knokler

  lækker og kreativ slikskål

  SvarSlet