lørdag den 17. september 2011

Retrostilen

Er vist landet hos mig

Har idag fået lavet denne nederdel færdig


her ser i lige et nærbillede af mønsteret har ikke så godt lys her om aftenne men den er rød og sort


Synes egentlig at den er blevet meget sød :-)

Så har jeg fået lavet lidt pynt på den grå nederdel, jeg lavede for et stykke tid siden og den kom til at se sådanne ud.
Synes nu også at den er blevet fin med blomsten på :-)

Og for at i ikke skal tro at jeg helt glemmer at håndstrikke så er jeg lige gået igang med denne model fra katalog nr 233 fra dalegarn
ja billedet er ikke lige det bedste får er taget med mobilen fra et hæfte.

Den er strikket i dales alpakkagarn, og wauw hvor er det altså bare lækkert at strikke med kan jeg hilse at sige, det er et garn, som virkelig er pengene værd ren luksus.
Og glæder mig til at få den færdig, men er jo først lige begyndt, der er slået 504 masker op
om den skulle have været en anden farve er jeg jo nu blevet i tvivl om, men gråt er da ikke så tosset, selvom jeg nu havde lovet mig selv, at jeg skulle være mere farverig her til efteråret.
Men ved sørme heller ikke lige om denne kjole nogensinde kommer til at passe mig, satser på at have tabt 1000vis af kilo inden jeg er færdig med den :-)

Håber i alle har haft en rigtig god lørdag :-)

Mange nørklehilsner

Marion

6 kommentarer:

 1. hej
  sikke du får lavet flere fine ting. ja jeg kender det godt at ville brude ud af sin sortog grå periode, som for mig virker til at vare for altid. hihi,

  at tabe sige 1000 af kg for at passe noget, ja hvad skal ejg sige held og lykke har prøvet at gøre det forsøg er ikke lykkes i nu... men hepper på dig.

  SvarSlet
 2. Hej
  Fine ting du laver, filtede ting bliver lækre, men det kan være svært at beregne. Men der er altid nogen andre der kan passe det.
  http://maskinstrikkerinden.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. mange tak ;-) kan nu godt passe nederdelene, men tænker at den kjole jeg er begyndt at strikke i hånden måske nok ikke lige kommer til at gøre det bedste for mig :-) men sød er den og lækker at strikke.
  Kan ikke finde din blog nogensteder kunne da ellers godt tænke mig at se din blog, da navnet siger mig, at vi har fælles interesser :-)

  SvarSlet
 4. Du kan bare kopiere min blogadresse ind så kommer jeg, jeg kalder bare bloggen "på nåle og pinde"
  Hilsen HelenV

  SvarSlet
 5. Kom tilfældigvis forbi din blog. Dejligt med lidt ny inspiration til maskinstrik. Bliver nok snart nødt til at pakke min gamle brother ud igen, med den kæmpe to-do-liste jeg har fået lavet.

  SvarSlet
 6. Hov - opdagede lige, at du havde kastet dig over den lækre Dalesag i deres skønne alpacca. Den glæder jef mig til at se. Den står også på min to-do-liste :-)

  SvarSlet