tirsdag den 30. april 2013

Den skøre madam :-)

Ja det er mig :-)

Og er jo altid sådanne lidt småskør, men til tider får jeg de skøreste ideer og så er det som regel altid i sidste øjeblik de dukker op...
Denne gang er ingen undtagelse...
I sidste uge, på en gåtur kom jeg i tanke om, at der snart er fransk forår i Præstø, det er ikke så meget fransk så ved egentlig ikke hvorfor, at det skal hedde sådanne.
Men det er et marked hvor en masse kommer fra nær og fjern, der er meget med mad eller det har der været de sidste par år.
Men ringede og hørte om der mon var en ledig stand, og ja det var der sørme

Så nu skal en veninde og jeg sørme da ned og stå i præstø og sælge lidt af hvert..
Så er nok lidt stille for tiden.

Har faktisk ikke fået strikket en eneste  pind siden sidst... Tænk jer min strikkelyst har slet ikke været der. Har slet ikke haft lyst til at strikke noget som helst...
Eller ideer har der været nok af, men har bare ikke orket at strikke det...

Så intet nyt at vise frem :-)

Men er igang ved strikkemaskinen og symaskinen, for lidt skal jeg jo have med til markedet, som iøvrigt er i kristi himmelfarts ferien, der for det var lidt skørt at finde på i sidste øjeblik.
Men er sikker på, at det bliver skide hyggeligt så vi tager derned med det vi nu engang har, og glæder mig vildt.

Også har bloggen lige paceret sin 2 års fødselsdag har jeg da lige opdaget.. Altså sikke noget det skal da ikke gå ubemærket hen :-)

Så der kommer snart en lille give away, men nok først efter Kristi Himmelfartsferien... Men måske jeg alligevel når det i løbet af ugen...

Tuller rundt og nusser og vænner mig til at nye rutiner i hverdagen nu, hvor manden min er startet på job igen. Nyder at dagen er min egen, at have enetid er jo bare det skønneste jeg ved.
Drengene er begyndt at ville cykle selv til bussen, da det er lidt pinligt at mor cykler med. Så i mandags fik de lov, og troede mindst jeg skulle besvime 17 gange indtil de ringede og sagde de var kommet godt frem :-)
Idag snuppede de skolebussen ud og hjem, og de overlevede også denne selvom de glemte at stå af det rigtige sted, og det gav dem lige en lille km længere gåtur, for mor var ikke hjemme til at redde dem...
Uhh de bliver så store nu, og jeg forsøger at give slip, øver mig, og synes jeg er ved at blive bedre til det... Og er ikke nær så pylret...
F.eks. har sune fået lov til at tage med fodboldholdet i 4 dage til Tyskland i næste uge.... 4 dage... uden at vi kan ringe sammen eller noget... hmmm det nok mig det bliver værst for :-)

Håber du har det godt, nyder dagene og ser ligeså meget som jeg frem til at denne blæsen skulle ophøre :-)

6 kommentarer:

 1. Pøj, pøj med standen - og ja, de 4 dage bliver værst for dig ;-) Sune får højst sandsynligt ikke tid til at skænke dig en tanke ;-)

  SvarSlet
 2. hej Marion
  det var da en fantastisk ide !
  I får garanteret en forrygende dag - håber du har lager nok at sælge af. ;oD
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Super ide med en bod, måske kunne du lave garn kit af noget af dit garn, måske vedlagt en printet gratis opskrift?

  SvarSlet
 4. Tillykke med blog fødselsdagen.

  Nogle gange er det jo rart med spontanitet, og der var jo en stand til jer, så det bliver da så godt.

  Nej kan godt huske første gang man sender dem afsted på cykel ALENE gisp det er hårdt.
  De fire dage går nok hurtigere for drengen end dig og sikke han vil fortælle når han kommer hjem.

  God dag til jer

  SvarSlet
 5. Tillykke med blog fødselsdagen. Ja det der med at give slip på de små poder er slet ikke så let endda, jeg husker hvor underlidt jeg synes det var da ældste var alene på påskelejr på Sjælland.

  SvarSlet
 6. Det skal nok blive sjovt på sådan et marked - dejligt med øjebliks-indskydelser engang imellem. Tillykke med de 2 år :)

  SvarSlet