lørdag den 6. april 2013

Moster Oda :-)

Er flyttet ind hos os :-)


Fik en trang til at hækle og det blev så til denne her.... Kunne ikke finde andet jeg lige havde lyst til.
Opskriften er fundet her, til jer der elsker de dyr der er det altså en god side at finde opskrifter på, der er også en abe som jeg overvejer lidt.
Men hader alt det montering der er ved sådanne nogle søde dyr... såeee hvornår det bliver ja det må tiden vise.....Idag blev jeg færdig med at få syet alle blokkene og har så gået og stirret lidt på dem, flyttet lidt rundt for at finde den måde de skulle ligge på. Har ikke helt bestemt mig endnu...
Men har bestemt mig til, at der skal en ensfarvet kant på 3 af hver af dem der ligger i de rækker med 5.
Men hvad farve ved jeg altså ikke lige helt endnu.
Overvejer hvid eller sort... men ved ikke om sort bliver for mørkt og hvidt bliver for trist... eller også skal jeg vælge en af farverne der er også lade den blive kanten...
Der er 40 blokke og har 40 strimler tilbage, dem havde jeg tænkt mig at sy sammen til en lang strimmel som så skal hele vejen rundt om tæppet, hvis den bliver lang nok, det må tiden vise...
Men der skal altså en eller anden farve rundt om de blokke..... Hmm men hvilken

Hvad synes du???

Har intet på lager så må afsted til stege igen..... en af dagene i næste uge.

Solen har skinnet så smukt her hele dagen og vi har rigtig kunne mærke foråret i luften. Drengene har hygget med farmand de har bygget et trehjulet løbehjul sune skal bruge i næste uge til noget emneuge. Også har de bygget på deres sæbekassebil. 
Ja der er bestemt forår i luften når drengene får disse lyster....
Men hvor har det været dejligt at se mine drenge hygge sig sammen, smile og grine. For det har da altså ikke været meget af den seneste tid.
Det er helt tosset på skolen og er dybt frusteret, skolen havde ellers lovet at de ville gøre en indsats og derfor lod vi dem blive.
Men synes ikke, at der sker nok, så nu venter vi bare på den lockout stopper, så må der andre boller på suppen, for det andet er bare ikke godt nok.
Skærer mig dybt ind i mit hjerte når mine rødder ikke trives.....

Nå sidder og bliver helt snøfte agtig så den historie må i altså få en anden dag, den er jeg vist slet ikke klar til at smide ud endnu....

Håber du har haft en dejlig og skøn solskinslørdag :-)9 kommentarer:

 1. Hvor er den sød... men giver dig ret - Montering af sådanne ting det hader jeg også.
  Med hensyn til tæppet, hvad med noget mørkeblå

  SvarSlet
 2. Åha Marion - det gør så ondt, når vores børn ikke trives. Håber, at I finder en god løsning.

  SvarSlet
 3. Når ens rødder ikke har det godt, er der vist ingen som trives. At de kan le og grine er manna for sjælen, så jeg må give dig ret. Der bør nok ske noget.

  Tæppet er rigtig flot. Hvis det ikke er til dig selv bør du nok rådfører dig med modtageren. Ellers må du studere det et par dage mere og løsningen kommer sikkert helt af sig selv.

  God søndag.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. hej Marion
  jeg ville vælge den helt mørke blå som kant.
  Tæppet bliver rigtig flot.
  Og sikken sød bamse. :o)

  SvarSlet
 5. Hvor er Bamsen fin og dit tæppe ser også ud til at blive super godt, jeg tænker også at du skal vælge en anden farve end sort eller hvid, men hvilken ved jeg ikke. Håber I snart finder en god løsning for drengene, det er alt for hård for alle når børnene ikke trives.

  SvarSlet
 6. Sød bamse du har hæklet, selvom du ikke er vild med montering er den da blevet færdig. Det er hårdt når børnene ikke trives - håber i finder en løsning og dejligt at læse der har været store smil i dag. Det er sådan nogle dage man samler på.

  SvarSlet
 7. Mosteren skal da have en ven,det bliver du bare nødt til-smiler
  Håber der findes en løsning med drengene,ved desværre af træls erfaring at man skal have en meget bastant indgang til skole/kommune før de forstår at det ikke ´bare´er mor-pyller-kæmp videre-stol på mit instinkt-bare min erfaring-krydser fingre for jer allesammen

  SvarSlet
 8. Sød bamse og ja jeg er enig med alt det montering kunne man nemt undvære, super sød det er hun

  jeg er helt spændt på hvad du finder ud af og det er vild flotte farver

  SvarSlet
 9. Ja, jeg ville jo vælge en mørk pink som kant på det flotte tæppe!

  Altså, Marion, mange tanker til rødderne og jer - håber I finder en rigtig god skole-løsning så de igen kan få en spændende og lærerig hverdag i selskab med gode klassekamerater.

  SvarSlet