torsdag den 11. april 2013

Lidt stille....

Er jeg vist her på bloggen for tiden.... Jeg tænker.....................
Og tænker så det knager, jeg tuller rundt hygger mig med mine sysler og tænker så igen...

Tænker på mine unger, hvad vi skal stille op, hvad vi skal gøre, hvad der er skidt og hvad der er godt for dem i alt dette skolekaos. 
Denne uge har de haft emne uge, simon er kommet fuldstændig udmattet hjem de første dage, det er hårdt at lave mad og være med til at drive en cafe hverdag, dog ikke sune, som ellers har været meget aktiv og løb/cyklede et halvmarathon igår, men han er tilgengæld glad når han kommer hjem han elsker den lærer de har den i denne uge.
Og tænk en forskel der er, får mail hverdag om hvordan det er gået med en lille hilsen i, ja det er da ihvertfald ikke noget vi er vant til fra de lærere de plejer at have...
Men det sgu ikke nemt.

Så tænker jeg på jobsøgning, hvad skal jeg finde på.... Har været arbejdsløs i 1½ år og skrevet et sted imellem 60-80 ansøgninger og været til 1 jobsamtale....
Det er for at sige det mildt fandme deprimerende.... Og synes det er ved at være godt træls nu, og kunne altså godt bruge at finde et eller andet.
Men så går jeg og tænker måske jeg selv må lave et job, også er vi der igen, så er muligheden jo snart kun at blive selvstændig, kan jeg det, bliver det mon ikke for meget igen, hvad med ungerne, og får jeg tiden til det hele, bliver det for surt, kan det lade sig gøre, er det noget vi kan leve af.... hmmm jeg tænker og tænker.... så det knager og brager  i blondinens lille hoved.

Og som om det ikke ellers var nok, er manden ikke startet på arbejde endnu, havde ikke mindre end 2 på hånden, den ene ville ringe så snart han vidste en startdato men omkring den 1. april, hmmm det er vist ikke blevet til noget for ingen lyd endnu..
Så var der et andet, hvor han bare lige skulle have et kursus noget med at arbejde ved vejen... Hmm så er de lærer der underviser der lockoutet, så hvornår det kan komme på tale er jo ikke til at vide...
Det er altså bare så pisse belastende, havde sådanne glædet mig til at han kom igang med et job, for han er lidt som en løve i et bur, og falder desværre snart for den dagpengeregel... SUKKK
Medvind ønskes tak, nogen der har noget i overskud så modtages det meget gerne her :-)

Men får da lavet noget mens jeg tænker.....

mandag tullede jeg rundt og ryddede lidt op i diverse rester nærmest for at en ide skulle komme til mig....
Projekt aflivning af lillarester fortsatte og fik skåret ikke mindre end 90 firkanter i 15*15 (har fået nyt skærehjul så det var jo bare en fornøjelse at skære derud af :-))
Og nu jeg var igang  fik jeg skåret de sidste lillarester i 6*6 cm

Og nogle andre rester blev omdannet til firkanter i 5*5, hvad de hver især skal bruges til har jeg ikke bestemt endnu....
Men de lilla bliver nok til et tæppe eller måske en sækkepude...
De bittesmå står nu på bordet mens jeg tænker hvad de skal bruges til.....


Tirsdag gik turen til stege og selvom jeg hver eneste gang tænker, at det bare lige skal være en smuttur, ja så går der hurtigt nogle timer derover, men det er simpelthen fordi det er så skide hyggeligt at sludre med ejeren af sy og strik, anette :-)
Vi fik prøvet mange muligheder for havde taget alle firkanterne af balisnapsene med, og vi endte med denne her..
En jeg ellers aldrig ville have valgt, men sammen med firkanterne trak den nogle fede farver frem i stoffet...
Så den kom med hjem....


Dagen igår og idag er så gået med at få syet rundt om firkanterne, skar lange baner af 6,5 cm. og syede dem på efterhånden og syede det hele sammen undervejs, så synes jeg det var nemmere at overskue det...


Idag blev det sidste syet, og nu måler tæppet 138*210 hmmm lidt langt...... for meningen var nu, at der skulle en kant hele vejen rundt om tæppet på 6,5 cm som skulle bestå af resterne af de strimler jeg har tilbage, men men men jeg synes så, at det bliver meget langt, så nu går jeg og overvejer om jeg bare skal sy dem på i siderne eller om de skal hele vejen rundt....
Ja så kan der da lige tænkes lidt over det.....


Har også fået lidt nyt på pindende de kan jo ikke bare ligge der og kede sig.... Og gik som nok en af de sidste igang med glade striber, købte opskriften i søndags på amio og gik igang, meeeeeeen jeg ved ikke lige om jeg fortryder farverne.... 
Der er jo lilla i, meeeeen alligevel, så sidder lidt og har lidt blandede følelser for den.... og så keder jeg mig faktisk lidt mens jeg strikker den....


Så igår var humøret ikke til glade striber, så kom lige til at slå på til en mere af ellen holms bluse med snoninger.... Og så vil den opmærksomme nok tænke hmmmm, hvor er de snoninger henne, ja de er sørme fløjet sin vej, nogen har snuppet dem :-)
Nej jeg kan bare godt lide modellen og kunne godt tænke mig en uden snoninger, så nu går vi derudaf i ensfarvet, hvilket faktisk også er lidt kedeligt....
Men begge strikketøj er noget jeg ikke skal tænke så meget over... Og tænker mon ikke det er meget fornuftigt, for nu skulle mit lille hoved jo nødig eksplodere....... Det kan vi jo ikke have vel....


Ja det blev så temmelig langt og til dig der fulgte med til den bitre ende, godt gået at du blev og læste  og læste og læste, tak for det :-)
Dejligt du kiggede forbi...

Nu vil jeg smide mig i sofaen og strikke et par pinde eller 2 med benene op og prøve at lade være med at tænke alt for meget.
Vejret er ihvertfald ikke til så meget andet, for her har regnen silet ned hele dagen, og det er rigtig gråt og trist og isnende koldt derude, men jeg er forhåbningsfuld, hørte noget om varmegrader af den seriøse af slagsen i næste uge :-)

Håber du har det godt :-)
16 kommentarer:

 1. Hvor er det træls at skulle spekulere sådan hele tiden. Hvis jeg kunne sendte jeg dig jobs til både dig og manden, men de hænger jo ikke ligefrem på træerne.
  Godt at du i det mindste får lavet en masse af det du holder af. Dit pathwork projekt er super flot og farverne på dine glade striber er lige dem som jeg holder af.

  Varme tanker fra Nete

  SvarSlet
 2. Puster lige lidt medvind i jeres retning. Det er forfærdeligt, det jobmarked. Er selv uden arbejde, men har kun været det i en måneds tid, så jeg har stadig troen og håbet i behold. Gad vide hvor længe det holder....

  SvarSlet
 3. Sender dig positive tanker og et cyber knus , det er hæsligt det jobmarked , har jo selv lige været arbejdsløs ..... Håber at det hele snart vender for jer , godt du har dine kreative sysler at hygge med .
  Kh. Birthe

  SvarSlet
 4. Herfra kommer også lige masser af positive tanker.
  Kunne jeg hjælpe jer til jobs gjorde jeg det, men jeg taler jo kun med virksomheder her i Sydjylland og er faktisk blevet god til at snakke mig til konsulent besøg med henblik på praktikpladser som kan fører til ordinær beskæftigelse.

  Dit tæppe bliver da rigtigt flot. Glæder mig til at se det færdigt.
  Jeg har ikke lavet puder før, kun dug i pachwork, tror det er det du kan huske.

  Ønsker dig en skøn fredag

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Jamen dog hvad dit blondine hoved er fyldt med , stort trøste kram og pøj pøj herfra.

  Sikke en masse du får lavet også. Dejligt for dig at du har noget andet at lave OG tænke på
  Håber det snart lykkes med job til jer

  SvarSlet
 6. Sikke mange skønne projekt du har gang i, er sikker på at de bliver rigtig fine alle sammen, jeg synes din glade striber bliver skøn og tæppet bare helt fantastisk. Jeg kan godt forstå at der går meget energi med at tænke, jeg håber virkelig at i begge snart finder et arbejde, så der kan komme ro på og i bruge jeres energi andre steder.

  SvarSlet
 7. Følg din mave fornemmelse når det gælder ungerne, puster lidt medvind i jeres retning, det er ufatteligt trættende når alt føles håbløst, godt du trods alt finder noget at hygge dig med, det tæppe bliver altså fint, og striberne syntes jeg er så fin i de farver

  SvarSlet
 8. Du har sørme en masse der rumsterer lige nu. Sender også lige lidt god karma i jeres retning. Dejligt at se du trods alt er igang med en masse kreative sysler. Tæppet bliver flot og du er ikke den sidste der har strikket glade striber - den er på to do maybe listen her, så måske får jeg den på pindene engang :)

  SvarSlet
 9. Mange kærlige tanker herfra, Marion!

  SvarSlet
 10. Åh Marion, bare jeg lige kunne fremtrylle 2 gode og vellønnede job, så skulle du og din mand have dem, men det kan jeg desværre ikke.
  Måske er det ikke så tosset at blive selvstændig. Kunne i ikke finde noget, der kunne beskæftige jer begge to? - men selvfølgelig skal der oftest startkapital til og det er jo ikke nemt at låne penge i vore dage.
  Jeg krydser fingre for, at der snart må falde en appelsin ned i din turban, det er vist din tur til lidt medvind.
  Tæppet bliver superflot, hvis man kunne leve af at sælge dem, så ville du være godt kørende.

  SvarSlet
 11. Heya are using Wordpress for your blog platform?
  I'm new to the blog world but I'm trying to get started and set
  up my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog?
  Any help would be really appreciated!

  Also visit my webpage: jackpot 6000 Jackpot 6000

  SvarSlet
 12. I'm amazed, I must say. Seldom do I come across a blog that's bоth еԁuсatіve and amusing, and let
  me tell уоu, you have hit the nаil on the head.
  The issue is sοmething ωhich too fеw pеople аrе ѕpeаκing intelligentlу about.
  I'm very happy that I stumbled across this in my hunt for something concerning this.

  Also visit my homepage; nummerupplysningen

  SvarSlet
 13. Yesterday, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive a forty foot drop, just so she can be a youtube sensation.
  My iPad is now destroyed and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!


  Here is my page: jackpot 6000

  SvarSlet
 14. I like the vаluable іnfo you prοvidе in your artіcles.
  I will booκmark уour weblog anԁ check аgain here frequently.
  Ӏ'm quite certain I'll learn a lot of neω ѕtuff гight hеre!
  Best of lucκ for the next!

  My webpаge - yellow pages

  SvarSlet
 15. I аm regulаr ѵisitοr, hοω are yοu еverybοdy?

  This post posted at thiѕ web page іs in fact pleasant.


  Hеre is my weblog; näsplastik

  SvarSlet
 16. Hey there! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay. I'm absolutely enjoying your
  blog and look forward to new updates.

  Here is my webpage; Jackpot 6000 (Wiki.Rutgersprep.Org)

  SvarSlet