fredag den 4. maj 2012

Min røde sag....

Er jeg ret stolt af og jeg kan mærke, at da jeg syede denne kjole, at det bliver nemmere og , nemmere for mig at få mine kanter pæne og lige..
Er ret glad for resultatet og glæder mig til at få den på :-)

God dag til dig og dine :-)

12 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet flot, du er da ret skrap til at sy. Tillykke med gevinsten fra Hendes verden.

  SvarSlet
 2. Rigtig fin og flot er den blevet.
  Hvordan laver du de grønne kanter så fint ? Er det bare at øve sig ?

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså nu har jeg jo ikke syet så længe, men har da øvet mig på den grønne og den første kjole jeg lavede. Og denne kant har jeg lavet lidt anderledes. Jeg lagde først stoffet ret mod ret langs kanten på halsen, også syede jeg, derefter foldede jeg stoffet først engang og derefter en gang mere så den skjuler folden så man ikke kan se den kant der er klippet også sætter jeg rigtig mange nåle. Også vender jeg om og syer på retsiden så syningen bliver pæn men sørg for at den rammer den fold der er lavet på den anden side. Ja det er lidt svært at forklare, men håber at det er til at forstå og tak for rosen :-)

   Slet
 3. Det er altså en super model, fedt med den grønne farve i alt det røde, jeg beundrer altid dem som tør det der med kontrastfarver, jeg er nemlig selv lidt forsigtig når det kommer til farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså det er jeg normalt heller ikke, jeg vælger ofte det sorte men når jeg selv laver noget, kan jeg godt lide at det bliver anderledes end det andre har. Den grønne var en rest jeg havde tilbage fra den første grønne kjole jeg lavede også var der lidt grønt i den røde kjole. Meningen var faktisk at kanterne skulle have været lyserøde, men da jeg så den grønne til stoffet, måtte det bare blive den istedet for. Kjolen blev faktisk rød fordi jeg har et par røde sko, jeg sjældent får brugt men de er bare så gode at have på og det er ikke nemt at finde noget der passer til den. Så derfor måtte jeg jo sy en rød kjole..... Og tak for rosen det varmer så meget, især nu hvor jeg er så ny i at sy.....

   Slet
 4. Jeg kan godt forstå du er tilfreds. Super flot !

  Jeg har lagt en lille stafet til dig på min blog.
  http://garnogglas.blogspot.com/2012/05/en-ud-op.html
  Håber du har lyst at lege med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den må jeg da straks lige ind og kigge på :-)

   Slet
  2. jamen jeg er da frisk :-) det må blive imorgen og jeg har da allerede en ide :-)

   Slet
 5. ja hold da op den er blevet flot

  SvarSlet
 6. Hold da op, hvor er den lækker, kan godt forstå du gik væk fra den lyserøde. Du finder jo nok noget at bruge den lyserøde til;-) Det er så sjovt, som tilfældigheder tit bare får det til at blive rigtig "rigtigt"!!! Ses

  SvarSlet
  Svar
  1. uhh ros fra damen herself.. :-) skal nok komme ned og vise den i real life :-)

   Slet