fredag den 11. maj 2012

strikketanker

Jeg er bare i en periode hvor mit hoved vrimler med en masse strikketanker, kan ikke helt tage mig sammen til et bestemt projekt og hopper lidt frem også tilbage igen, trevler op og starter forfra, og sådanne kører det bare derud af i et stort tankemyller.

Lige nu har jeg gang i en poncho, hvor jeg selv har designet modellen, tegnet et mønster på ternet papir der skal strikkes ind i, og så med mange forskellige farver.
Startede ud med magiske nøgler der var lavet på forhånd...
Konkulsion dårlig ide.. For det blev temmelig stribet, da jeg jo ikke lige havde givet mig tid til at regne ud, hvor meget der blev brugt pr. omgang så den skiftede farvemæssigt alt for tit, og det blev alt for rodet.

Så nu er jeg startet på en frisk og laver farveskiftende undervejs, så der kommer lidt mere ro over tingene..
Men f... siger jeg bare, det er virkelig koncentrationsstrik på højt plan.

Så skal igang med en poncho mere, som jeg havde lavet et mønster på først, men som ikke lige fungerede ordentligt til det mønster jeg nu havde tegnet..

Så den skal jo også bruges, og det er absolut ikke det store koncentrationsarbejde det er bare at strikke derudad.. Men så skal jeg jo lige bestemme mig for farver.

Ved ikke om det er alt det træning og rygestoppet der fylder mine tanker, men plejer da absolut ikke at være så forvirret når det gælder om at tage en beslutning, helt ærligt hvor svært kan det være..

Men nu kan jeg absolut da ikke tage en beslutning.

Skal den være vild og uhæmmet og skal jeg bare stikke hånden ned og vælge 2 tilfældige farver.. eller skal jeg gennemgå den røvsyge proces og sidde og strikke en masse prøver..

Tror at det må blive tilfældighedsprincippet at jeg bare tager nogle farver. For en beslutning kan jeg da ihvertfald ikke lige tage på nuværende tidspunkt...Som i kan se på billedet skal den være i kauni... og jeg har jo et temmelig stort udvalg at gå til, det burde jo gøre det nemmere og dog.....


datoen for dag et i mit rygestop nærmer sig, og jeg er ved at finde på hvad jeg dog skal proppe i munden i stedet for smøgerne og tænker lidt på slikkepinde, men er der nogen der ved om man kan få nogen i sukkerfri, for er jo også igang med mit projekt slank, som gerne skulle holdes selvom jeg stopper med at ryge........

Håber du nyder det ruskende regn/solskin som det varierer meget imellem her idag, når det regner er det jo dejlig kreatid.

6 kommentarer:

 1. Jamen, hvor lyder dine strikketanker da velkendte!!! Mon ikke mange af os løber ind i sådanne perioder i ny og næ?

  Der findes garanteret sukkerfri slikkepinde; om ikke andet, så prøv i helsekosten. Og rigtig god fornøjelse med rygestoppet, Marion!!!

  SvarSlet
 2. Nogle lækre farver du har, det gør det vist ikke nemmere at vælge.

  Pøj pøj med både slanke og ikke ryger projekterne.

  SvarSlet
 3. Har lige købt nyt garn i dag til samlingen, alt for mange planer og alt for lidt tid, hvor skal man starte, hvad er sjovest.

  SvarSlet
 4. jeg kan ligefrem fornemme det dilemma det giver, at kunne vælge lige hvad man vil strikke af det lækre garn ..
  rygestop ? sukkerfri pastiller. og måske kombineret med akupunktur - så slipper man vanen lettere.
  Det hjalp mig meget i sin tid.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Du er så sej.
  Hvordan og hvad det garn skal bruges til vil jeg overlade til dig at tænke over. Med koncentration og noget mellem fingrene tror jeg ikke du har tid til at tænke på cigarretterne. Så seje pige: Ingen fredagsskål andet end der er frugt i den ..

  God week-end.

  Kh. LIs

  SvarSlet
 6. Jeg holdt op med at ryge for 16 år siden og det er det bedste, jeg nogen sinde har gjort for mig selv. Jeg var stærkt afhængig, men det hjalp at bruge rygeplaster de første 14 dage og derefter blev det gradvist lettere. Der gik dog lang tid før suget helt forsvandt, men der blev længere og længere imellem, det varede kun et par minutter og kunne klares med nogle dybe indåndinger.
  Nej slik må man ikke få, hvis vægten skal holdes, men tænk på alt det garn du kan købe for de penge du sparer.
  Tak iøvrigt for din opfordring omkring smilet. Jeg deltager aldrig i den slags kædebreve/lege, men tak fordi du tænkte på mig. Hav en god weekend.

  SvarSlet