søndag den 6. maj 2012

Nedtur

Kender i de dage hvor alting bare går galt og ingenting lykkedes...

Sådanne en dag har jeg vist da idag.

Startede ellers meget entusiatisk med at finde en god film satte mig ved strikkemaskinen og igang skulle jeg da lige med en poncho, som der egentlig er lige ud af landevejen har lavet den snart en million gange..

men ak og ve, det blev skam bare til en masse tabte masker undervejs, garn der knækkede... Prøvede en masse gange, tjekkede trådspændingen, rensede slæden og gav den olie, men har nu kastet håndklædet i ringen og går og kigger skummende på strikkemaskinen.

for sådanne her bliver det jo ikke særlig kønt...


Og tænker om den straffer mig, fordi vi har holdt en lille pause fra hinanden....

Nå men strikkeprojekterne vælter jo ligesom ikke ud af mit ærme for tiden, og det er fordi jeg er igang med en opskrift som jeg heller ikke rigtig kan blive enige med... Hvad er der lige med mig og strikketøj for tiden, aner det ikke....

Fik forresten shoppet godt igennem på dølle fik mine nye træningssko, bukser, bluse og langærmet bluse til at træne i for 600 kr. og det synes jeg da er lidt af et kub

Tror ikke bare, at jeg bliver total lækker når jeg skal træne....

Har længe ønsket mig noget ordentlig tøj at træne i, så det er jo skønt når det endelig lykkedes at finde noget i elefantstørrelser også til billige penge :-)

Håber at du har nydt weekenden med dig  og dine :-)

4 kommentarer:

 1. Nu vil jeg så lige skynde mig, at indskyde en bemærkning her: Marion er absolut ikke i elefantstørrelsen. Nu lyver hun altså. Hun er helt almindelig af højde og drøjde.

  Jeg tror altid det er sådan med strik, nogle gange (for det meste) så kører det bare på skinner, og andre gange vil intet. Du kan godt, du skal bare lige finde det rigtige gear igen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. hej
  hold da op hvor ejg kender de dage hvor det der er på idelisten bare ikke bliver som man have tænkt... men er da sikker på at du bliver super fræk i dit nye træningstøj... vil da lige sige at ejg var fin i mit kl 10 i dag og ud af det gik i 9 km.

  SvarSlet
 3. hej Marion
  Sommetider skal det være skidt før det kan blive godt :o)
  og især i kreative processer.
  Så fat mod :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Hej Marion

  Sådanne dage har jeg altid når jeg finder strikkemaskinen frem, jeg ved ikke hvad det er med os to, men gode venner er vi ikke, måske er det fordi jeg ikke helt har den tålmodighed som det kræver, men har bare for mange gange prøvet at den lige pludselig afmasker.
  Håber at din mandag trods alt er blevet god.

  SvarSlet