torsdag den 3. maj 2012

Idag

Bliver nok en temmelig hektisk dag, faktisk har jeg ret mange ting på programmet for tiden og derfor halter det også lidt med, at jeg får kommenteret rundt omkring.

Men vejret er så smukt og der er så mange ting, der lige skal ordnes klares og gøres.. osv...


Har da lavet en smule overspringshandlinger

har fået syet denne lækre sag...

Desværre er den blevet lidt for stor i ærmegabet, og kanten forneden ligner at jeg var lidt småfuld da jeg syede den (hvilket jeg jo så ikke var :-)) 
Så den skal lige justeres lidt hist og her før den er klar til brug


Jeg har længe ledt efter guld og sølv tråd på spoler, som egentlig bare skal følge med som en ekstra tråd for at give effekt og ikke andet :-) Nu er det fundet og indkøbt og bare klar til at jeg får taget mig sammen.

Og dette stof er allerede igang med at blive omdannet til en kjole, jeg har taget et mønster fra onion, også lavet om på en hel del, bare ikke ærmegabene.. :-) mangler lige det sidste finish så skal i nok få lov at se... Synes selv, at den er blevet ret fed.

Stoffet er selvfølgelig købt i ynglingsbutikken for stoffer og det lækre i denne butik er at selvom butikken er fuld af kunder er der altid lige tid til en lille sludder og et par gode råd med på vejen.... 

Idag står dagen på svømning med pensionisterne :-) og bagefter skal jeg til en samtale vedr. et nyt kursus jeg skal på, det er lidt hemmeligt for ved ikke rigtig, men det skal i nok høre mere om senere :-)

Også starter jeg faktisk også på det nye kursus idag, så der er nok at se til idag.

Også er det jo storebededag imorgen, og der plejer vi, hvis ellers vejret er til det, at tage på døllefjeldemarkedet med vores unger..
Har du noget bestemt du skal imorgen :-)

God solskinsdag til dig og dine.....

9 kommentarer:

 1. Det er da en fantastisk flot sag du har fået syet dig :-)
  God tur til marked imorgen med ungerne - lyder hyggeligt .)

  SvarSlet
 2. Sikke en smuk kjole, den passer lige til det vidunderlige vejr vi har disse dage. Kender alt for godt det med at havde meget at se til, har derfor taget en pause i denne uge og holdt ferie, så heldig er jeg. Glæder mig til at se, hvad du kan få ud af guld og sølv trådene.
  Hilsen
  Gitte næsten ny her på bloggen

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg er jo arbejdsløs så burde jo føle lidt at jeg havde en masse tid, men hmm synes nu nogen gange at jeg tænker på hvordan jeg før havde tid til et arbejde :-)

   Slet
 3. Skøn skøn kjole, som ser helt perfekt ud herfra, så hvad kan du ikke præstere, når du er ædru?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, men nu har jeg jo ikke lige taget nærbillede af kanten på nederste del af kjolen for så ville du nok give mig ret i at det ser lidt tosset ud :-)

   Slet
 4. super smuk grøn sag :o)
  rigtig go bededagsferie
  knus♥

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare blevet flot. Jeg kan nu heller ikke se at der skulle være noget galt med den.
  Skal du på kursus igen ? I hvad?

  God markedstur.

  Kh. Lis

  SvarSlet