søndag den 27. maj 2012

Tror jeg er forelsket

Og det er i denne lille guldklump som sidder her sammen med mine drenge på det ene billede og sune på det andet billede...


Er hun ikke bare skøn :-) det er en jeg har mødt på mit træningsholds datter og hun er altså bare trampet ind i vores alle sammes hjerter idag sød og skøn pige, og vi har nydt eftermiddagen og aftenen i hendes og hendes mors selskab :-)

Og så er jeg jo blevet vældig inspireret af denne blog til at forsøge mig med lidt patchwork har prøvet lidt af det før, men tænkte, at nu måtte det prøves igen...

Havde næsten igen af disse pap sekskanter tilbage fra sidst, og butikkerne var ikke lige åbne da jeg fik ideen til at komme igang og tænker at du nok kender det når man rigtig gerne vil igang med et eller andet ja sååeee kan man jo sjældent vente :-)


Så havde hørt man også kunne bruge viseline eller hvad det nu hedder og havde en rest tilbage så klippede en masse sekskanter i det.


strøg det på stoffet og klippede det til, også er jeg igang ved altså ikke helt om det bliver godt endnu, men der skal nok komme en melding.


Kunne altså godt bruge en lille beskrivelse så jeg er sikker på at jeg gør det rigtigt, jeg har forsøgt at google for at finde en vejledning alverdens steder på nettet, for kunne godt tænke mig at se hvordan de erfarnes ser ud på bagsiden og hvordan de gør, men synes ikke, at jeg kan finde noget nogle steder.... Ved du hvor jeg kan finde en vejledning????????????

Har ikke strikket så meget de sidste 2 dage for vejret har bare været så skønt og mit projekt er jo et, hvor der skal tælles hele tiden, så nogen gange har hjernen også bare brug for en pause, men lidt længere er jeg da kommet :-)


Håber at du har haft en skøn solskinsdag :-) for det har jeg 

4 kommentarer:

 1. Spændende med patchwork, prøvede også for nogle år siden, men blev ikke rigtig grebet af det. Hvad er det du er ved at strikke, det er nogle helt utrolige farver du har gang i.

  SvarSlet
 2. hej Marion
  jeg har desværre ikke forstand på patchwork, så der kan jeg ikke hjælpe dig.
  Men strik ! hold da op hvor bliver det flot !
  og sikken yndig lille guldklump :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Hej Marion, jeg må også melde pas, men bøger på biblioteket om patchwork kan anbefales.

  Hvor er det et fint mønster du har gang i på strikket.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Det ser fint og spændene ud.. men kan desvære heller ikke hjælpe.. Men vil gerne kigge over skulderen for elsker jo bare at lære noget nyt...

  SvarSlet