mandag den 30. juli 2012

en andet indlæg end først tiltænkt....

Da jeg idag satte mig ved computeren, og begyndte at læse alle de indlæg jeg har misset mens jeg har været et par dage på farten, var det med forventningens glæde over, at skulle se, hvad i alle har foretaget jer i de sidste dage..

Og et indlæg var i mine tanker om, at jeg skulle skrive lidt fra de sidste dage og vise lidt billeder....

Men nåede til strikkeheksen blogindlæg, også blev jeg helt stille, for der stod nok noget jeg absolut ikke havde ventet.....

En blogger som jeg er fast læser af, og som var fast læser hos mig er død, kom som en chok. Har længe undret mig over, at der ingen indlæg var fra hendes blog, men tænkte, at hun nok var på en længere ferie...
At hun ikke var her mere, har ikke jeg ikke skænket en tanke..

Har aldrig mødt hende, selvom vi bor tæt på hinanden, men hun virkede som en kvinde der var meget livsglad og fyldt med gode ideer. Hun lavede så mange smukke ting, og har da også været et smut forbi biblioteket i byen og set en udstilling fra hendes strikkeklub.

Sender hendes familie de varmeste tanker og tænder et lille lys og tænker, at livet skal sgu nydes imens vi har det, det vides aldrig hvornår det slutter...

Men trist det er det.....

Godnat derude.

5 kommentarer:

 1. Har ikke tidligere været forbi hendes blog, sikke nogle fantastiske ting hun lavede. Med alt det hun skriver om på sin Blog at hun fik fra hånden så kan man ikke forstå at hun nu ikke er her mere forstår godt dit chok. Øv når god mennesker skal her fra alt for tidligt.

  SvarSlet
 2. hej

  ja det var et stort chok at læse, og som du kan jeg have svært ved at forstå det for hun virket som om hun var fuld af liv og gode ider.

  trist og alt fortidligt..

  SvarSlet
 3. ja meget trist Sender hendes familie en kærlig tanke

  SvarSlet
 4. kære Marion
  åh nej ..hvor trist ..sender en masse tanker til hendes familie..
  knus ♥ og nyd hver dag ...

  SvarSlet
 5. Åh hvor er det trist - hun var også fast læser hos mig og jeg har sat stor pris på hendes indlæg. Det er jeg meget ked af at høre.

  SvarSlet