søndag den 8. juli 2012

Solskinssøndag

Har det da bare lige været sommervejr idag eller hvad...

Det har det ihvertfald og det er blevet nydt i fulde drag...

Da først alt vasketøjet var lagt sammen og smidt i drengenes tasker ja så foregik resten af min dag da næsten på terrassen, i næsten ingenting i håbet om at min blegfede krop kunne blive bare en smule solgylden at kigge på.
Så alt imens drengene sprang, sprøjtede og råbte og skreg i deres badebassin, lå jeg og stegte i solen og døsede og nød den skønne sol.
Ja yndigt har det helt sikkert ikke været, men hvad der var jo kun os der så det (håber jeg da).

Fik også lige taget mig sammen til at tegne et enkelt kjolemønster af så det bare lige skal klippes og så er det helt klar til at jeg får taget mig sammen til at klippe stoffet og syet endnu en lækker sommersag. Hvornår det bliver må guderne vide...

Nu er her blevet temmelig stille, drengene er smuttet på en uges ferie hos deres mormor og morfar, og mange mener, at vi er meget heldige at vi så ikke har nogen unger i en uges tid, og det kan de da også have ret i.
Men synes nu, at mine drenge er meget heldige, heldige for, at de har sådanne en skøn mormor og morfar, som har tiden og overskuddet og ikke mindst lysten til at hygge om dem.
Når de kommer tilbage er de snotforkælet og skide lykkelige, og det er sgu dem velundt. For herhjemme er det jo tit bare dagligdag, og der sker ikke det helt vilde for tiden, når jeg er på arbejde det meste af dagen.

Imorgen starter Vordingborg festuge, som er en af de store højdepunkter her i det sydsjællandske land. Det er en uge fyldt med masser af aktiviteter igennem byens gågade og med masser af musik på ruinterrænet om aften.
I år kommer shubidua ikke, det er ellers dem vi godt kan lide at se. Og lørdag plejede bamse at slutte af, men det kan han jo af gode grunde ikke mere, så sidste år og igen i år er det lars lilholt, er ikke den store fan af ham, men vi skal derned, for det hele afsluttes med det mest fantastiske fyrværkeri, du overhovedet kan forestille dig.

Nå men næste uge betyder lidt lange arbejdsdage for mig, og jeg skal have taget mig sammen og taget en lidt stor beslutning og tage mod til mig og tage en alvorlig snak med en....
Har endnu ikke besluttet hvad jeg skal endnu.... Så det må tiden vise.

Håber at din søndag har været skøn og solrig og at du får en god start på en ny uge. Måske du skal et smut forbi festugen, altså hvis du ikke er jyde og bor temmelig langt væk :-)


1 kommentar:

 1. Jeg er Jyde, så ingen festuge på Sjælland til mig.
  Du må Lie give et hint mere, for jeg kan jo ikke gå med krydsede fingre hele tiden, vel ?
  Hvis du nu legede med dine børn havde du fået mere sol, eller havearbejde, det giver også masser af sol.

  God ferie til drengene. Dejligt med bedstefoældre, der kan og ikke mindst vil.

  Kh. Lis

  SvarSlet