mandag den 9. juli 2012

Skønne sild....

Kender i de dage, hvor man bare vågner og tænker, at man er verdens vidunder af en kvinde som bare kan oveskue alt, vide alt, være verdens bedste mor, der smiler og leger og har alverdens overskud.... Og samtidig med kan man da sagtens lige overskue at designe et mønster eller skrive en bog, og alt imens ser man da bare totalt brandgodt ud og er verdenes mest attraktive lækre konekæreste der findes. 
Som også har det fedeste overskud til lige at sørge for at alle de rette steder er barberet, neglene er toptunet og der ikke en plet på tøjet eller stank af mados i ens hår...

Kender i de dage hvor den følelser bare er lige i skabet, lige indtil man er rigtig vågnet, og går ud og gloer på sig selv i spejlet. og istedet for den lækre kvinde man lige har fantaseret om ser en kvinde, hvis hår nu godt kunne have ønsket sig et frisør besøg for et par måneder siden, og under armene og andre diverse steder stikker der små hårduske ud, som skulle have set en shaver for længe siden..... 
Og hvis man sniffer lidt til sig selv, kan man hurtigt regne ud, hvad aftenens menu stod på dagen før.....

Er ret sikker på, at jeg ikke er den eneste der lige opdager de dage. Og ved i hvad, nogle dage gider jeg ikke engang at glo mig selv i spejlet for så lever illusionen da stadig om, hvor lækker skøn jeg er :-)

Og et eller andet sted, så er det sgu skide skønt at ens mand stadig synes at man er stanglækker ( eller ihvertfald lader som om)

Tror at jeg lader være med at glo mig selv i spejlet imorgen, tror jeg vil have mig en dag, hvor jeg føler mig total stanglækker hele dagen lang :-)

Håber du får en god dag, og at vejret har været bare en smule bedre end her for det har været en blæsende og dryppende fornøjelse.


6 kommentarer:

 1. Sådan var min dag idag, indtil jeg kom i tanke om, ikke at se mig i spejlet, men stige op på vægten og får forklaringen på hvorfor mit tøj føles som om det er krympet i vask.

  Jeg starter på DDV igen 1. aug. basta,nu skal der andre boller på suppen og til næste år, så er jeg den steg der kan se mig selv i spejlet.

  Ønsker dig en dejlig dag imorgen med et udseende som en gudinde, en hjerne som Einstein, energi som en kanin og at alt bare lykkes for dig, selv at forføre din mand inden aftensmaden.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Kan man ikke barebkigge lidt, mens man lægger make up'en og så hurtigt glemme det igen ?

  Kh.

  Ulla.

  Håber du får en skøn dag i morgen.

  SvarSlet
 3. Kære Marion
  Super fedt indlæg - der ihvertfald fik mig til at smile ...
  Er i residensen ..svedig - lige hoppet af cyklen ... Så mange af de nederste passer nok meget godt lige nu ...
  Heldigvis alene og ingen spejle i nærheden ....
  Håber din dag bliver go '
  Må vist hellere hoppe i bad ....
  Knus

  SvarSlet
 4. tak for jeres kommentarer er glad for at jeg kunne bringe et smil frem :-)

  SvarSlet
 5. Kære Marion, tak for et dejligt grin!
  Siger altid til mig selv at jeg ikke behøver at ligne en gudinde for at være en gudinde.
  Måske er det sandt?

  Ha' en dejlig dag søde hverdagsgudinde;-)

  SvarSlet
 6. hej Marion
  De skønneste dage er nu dem, hvor vi bare har det godt med os selv ;oDD
  jeg nyder de (få) dage, hvor jeg kan stå af ræset, og bare dalre rundt.
  hilsen Mona

  SvarSlet