fredag den 13. juli 2012

A little bit of heaven

Er navnet på en film som jeg lige har set.

Og den greb mig langt inde i mit hjerte, jeg græd jeg lo og den var helt igennem fantastisk. Det hjalp en hel del, at kate hudson spillede hovedrollen (vidste du forresten at goldie hawn er hendes mor, hun er også en af mine favorit skuespillere) 

Den var bare så fantasisk handlede om en pige som fik konstateret kræft, og efter det fandt ud af at leve livet sådanne rigtig. Den var sjov og aldeles ikke sørgelig, men en fantastisk film, som fik mig til at tænke.
Hvis man dog  bare kunne leve sådanne, leve somom at dagen idag, var den sidste i ens liv. Som der ikke var nogen dag imorgen. Det må da være helt fantastik.

Realistisk ved jeg godt, at det ikke kan lade sig gøre, men alligevel, så burde man nok tænke på at leve livet lidt mere efter det koncept. Det var jeg rigtig god til engang, men når først der kommer børn og hverdagsliv igen, ja så er det ikke altid lige nemt at gribe det koncept. 
Men jeg vil ihvertfald øve mig på at leve efter det.

Til jer der ikke har set den film, find den og se den, hvis du kan lide komedie og en lille tudefilm, så er denne altså bare guld.

Imorgen er min sidste dag i virksomhedspraktik. 
Om jeg har arbejde bagefter er ikke sikkert endnu, nu må vi se, hvad tiden bringer om det bliver til noget, og  hvor mange timer det bliver. 
Det er jo en helt ny verden for mig, at stå i butik på denne måde og der er skam både mange fordele og ulemper, om de udligner hinanden har min hjerne altså stadig ikke helt fundet ud af. 
Men kan egentlig meget godt lide at have kontakten med kunderne og sludre med dem, det er sørme meget hyggeligt.

Men nu må jeg først se, om det bliver til noget :-) En dag af gangen....

Håber at du har haft en god uge, og er klar til en god weekend måske du endda har ferie....

3 kommentarer:

 1. Hej Marion
  Det er fedt med film som gør noget ved en, sådan har jeg det med stegte grønne tomater, jeg har efterhånden set den nogle gange men det bliver den ikke dårligere af. Held og lykke på job fronten.

  SvarSlet
  Svar
  1. den film er også en af mine favoritter så vil du også elske denne film som jeg skriver om, hvis du er til stegte grønne tomater

   Slet
 2. hej Marion
  Det lyder som en helt fantastisk film - og et klogt perspektiv at have på tingene..
  Ikke mindst fordi tiden går så hurtigt.
  spændende hvad praktikken føre til :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet