torsdag den 19. juli 2012

Man skulle tro...

At idag var søndag... jeg har ihvertfald rendt rundt med uglet hår og joggingtøj hele dagen for gad sørme ikke lige andet.

Dagen er foregået indedøre, da det har stået ned i stænger hele dagen og endda også medbragt sig lidt torden..

Var noget heldigere med vejret igår, som stod i legens tegn, vi var i bonbonland, drengene havde fået gratis billetter til os alle da de var afsted med mormor i sidste uge, så dejligt at kunne tage afsted med madpakker og vide, at dagens udgift var på 40 kr. for parkering..
Og ungerne elskede det... De fik overskredet en masse af deres grænser, begge fik prøvet vildsvinet, som er en rutchebane.. Normalt er jeg selv til de ret vilde ting, men lad mig sige, denne her sprang jeg sørme lige over.

Ellers går dagene stille og roligt, drengene har haft kammerater til overnatning de første dage, og de hygger sig jo selv med at bade...

Så jeg har skam haft tid til at sy.....

Og det er da blevet til lidt...

Blandet andet denne her, som jeg ikke helt har bestemt mig for, hvad jeg synes om endnu....
Altså på ginen ser den jo noget anderledes ud end på mig, da ginen jo har en talje og min den er sørme forsvundet for 10 l cola eller mere siden... 
Så går lige og overvejer om den skal sendes videre ud i verden eller om jeg skal satse på, at jeg får taget mig sammen og tabt mig..... Har jo godt nok lige fundet en kur jeg vil starte på..... er gået i tænkeboks...

Synes såmænd at kjolen er meget sød, har kopieret en af mine ynglingstunikaer, men den er i jersey og denne er i bomuld, så når jeg har den på, ligner jeg lidt en der er gravid og er temmelig træt af at folk spørger om det i forvejen efter jeg er blevet temmelig småfed på det sidste.....
Så ved sørme da ikke lige....


Så har jeg også fået lavet mig dette sæt.... En bluse i blondestof og cowboynederdel til, men nogle hvide læg i forneden... Begge dele er lige en ide jeg fik.. :-)


 Som du sikkert kan se, er halsudskæringen blevet temmelig stor, og det  forstår jeg ikke helt, for den har jeg tyvstjålet fra et mønster jeg havde liggende, men kan jo være det er fordi det er blondestof.. eller jeg ved det ikke.... Så lige nu overvejer jeg om, den så bare skal være sådanne da jeg har set flere modeller ser sådanne ud, eller om jeg skal sætte en elastiksnor i... Hmm jeg tænker lidt endnu... 
Hvad synes du????

Nederdelen tror jeg sørme, at jeg er blevet tilfreds med sjovt nok selvom jeg jo er temmelig kritisk....På pindende lige nu er stadig denne her, er startet forfra, for tænk man skal læse opskriften ordentlig inden man begynder ellers ender det helt galt...
men hvad jeg er da bare startet forfra.....
Og kan mærke gnisten til at strikke og hækle er ved at komme retur....


Min urtehave er gået helt amok..

Og tænker sådanne skulle broccolien da ikke gøre vel???

Nogen af dem ser stadig sådanne ud... Når de er begyndt at blomstre de andre vil de så sige, at jeg skal høste de andre nu allerede eller er der nogen der ved noget må i gerne dele jeres viden med mig så bliver jeg glad :-)


Har idag hentet løg

Og lidt gulerødder og mums de var gode...


Også har jeg nok fanget mindst 40 dræbersnegle som er gået til angreb på min urtehave.... en dum skabning må man sige som æder sig igennem mine løg og kål, men indtil videre er skaden begrænset...

Ja den danske sommer lader vente på sig, så håber på bedre vejr i næste uge... 
Håber at du nyder dagene trods regnen, for hygge kan man altid...

Nå det rumstere i køkkenet temmelig voldsomt, drengene har bagt deres første helt egen sandkage uden hjælp.... er temmelig spændt på resultatet :-)


9 kommentarer:

 1. Jeg er vild med din tunika øverst , den er super sød og piget :-) Dit strik glæder jeg mig til at se mere til ..... når jeg ser dine kreationer ville jeg ønske jeg var bedre til det der med at sy he-he .... Ha en god dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak skal du have, det er også først noget jeg er blevet god til nu... og kunne stadig blive bedre..

   ja den er ret sød med ternene så må bare igang med at tage mig sammen og få smidt nogle kg så jeg ikke ligner en der er gravid :-)

   Slet
 2. Jeg syntes også den er rigtig sød den lyserøde tunika, kender alt for godt det med at folk spørger om man er gravid - når man egentlig bare er små-tyk, jeg er gået i gang med at tabe mig og er sikker på at det nok skal lykkedes denne gang.
  Jeg er helt vildt med din blonde bluse, jeg syntes det er lidt synd at komme en elastik i halsudskæringen, det vil se bedre ud at den den bare er som den er.
  Jeg påvirkes ikke så meget af vejret, elsker at hygge indenfor og ELSKER regnvejr.
  Håber kagen er blevet god.
  Hilsen Heidi fra Egholmvej 16

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg er også rigtig glad for den tunika... så har fundet mig en startkur til at få et spark i røven af så nu er det bare at komme igang..

   ja har også besluttet at den elastik skal droppes og finder en anden løsning det sæt føler jeg mig til gengæld total lækker i :-)

   Slet
 3. hej Marion
  De åndsvage dræbersnegle !! der er ikke andet at gøre end at gå til angreb på bæsterne ! jeg har også mega-mange her - har hørt at hver enkelt kan blive til 300 - så det er bare om at være lidt forebyggende. Jeg fodrer med ferramol - nok er det dyrt, men jeg gider på den anden side ikke have dem kravlende her på terrassen, eller have dem til at spise mine planter.
  Kjolen er rigtig sød. Sådan lidt retro. Kunne du ikke benytte den som motivation til at smide de par kilo du er kommet dig ? jeg har samme problem - har taget ca 4-5 kg på, som jeg hellere må få smidt inden de bliver til flere. Det er et problem.
  Fint mønster i strikketøjet.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. jo tænker at nu må jeg tage mig sammen og få smidt nogle kilo.... har besluttet mig for at gå igang med det vums...

   Slet
 4. Hej Marion
  Sikke meget du har fået nået, jeg håbet at jeg i løbet af ferien får taget mig sammen til at sætte mig ved symaskinen. Kender alt for godt til det at få tabt de overflødige kilo. Midt i april startedes jeg ved vægt vogterne og har sidst jeg var på vægten tabt 9.7 kg, når håber jeg at jeg kan holde vægten i ferien, med alle dens fristelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du altså bare skide sej gitte du kan godt være rigtig meget stolt af dig selv, det er sørme da rigtig godt gået :-)

   Glæedr mig til at se, hvad du mon finder på, hvis symaskinen skulle overfalde dig en dag :-)

   Slet
 5. Kære Marion - Hvor er det nogle søde kjoler - og den lyserøde en rigtig Brigitt Bardot. Broccolien skal spises inden den blomstrer og det nederste billede ser spismignu ud.
  Det er meget små buketter når man dyrker dem selv. De mindst frystrerende kål man kan have i haven er rosenkål og grønkål, begge kan man plukke af om vinteren og de bliver ikke overrendt af larver, ligesom al anden kål
  Kærlig hilsen
  daisy

  SvarSlet