lørdag den 1. december 2012

Glædelig Jul :-)

Ja så kom dagen hvor jeg kan sige god jul til alle jeg møder.

Jeg elsker julen, og julepynten er en anelse forsinket iår.. Da manden lige skulle bøje et ribben så han har først kunne kommet på loftet idag, og jeg går altså ikke på loftet... tænk hvilke uhyre af edderkopper og mus man kan støde på deroppe...

Men i skrivende stund er den på vej ned, så drengenes og ikke mindst min sok kan komme op og hænge med et håb om, at nissen også finder vej til vores hus....

Men juledekorationer er klar til at blive tændt
Det er min dejlige mor, der har lavet dem til os... Og er så glade for dem synes de er så smukke... Ja jeg er jo en af dem, der vil have rødt når det er jul eller hvid men ikke alle mulige af de andre farver... Ælsker røde farver til jul.

Idag har ungerne og jeg været på juleskibet i Køge. Det er den gamle bornholmer færge, der kommer med en masse bornholmske sælgere der er alverdens sager fra den skønne solskinsø.
Vi købte ikke alverdens ting... Vi kom der mere for at lure (og ungerne ville kun med fordi deres far fortalte at der var en masse smagsprøver)
Vi er så heldige at kende en af udstillerne (faktisk kender jeg 2) så vi havde fået gratis billetter af denne skønne glasdesigner Jeg elsker bare hendes ting. Og når jeg har fået mig et arbejde og forhåbentlig får råd til lidt gode sager til os selv, så må jeg bare eje et smukt grøn fad hun har, og nogle af hendes figurer..
denne her søde fyr købte jeg af hende sidste år...Han står på mit bord i mit kreaværelse og sidder der og er så sød og fin... Ønsker mig også damen hun har lavet der passer til, men det blev ikke denne gang måske til foråret :-)

Sidste år fik drengene lov at vælge noget til at give mormor i fødselsdagsgave som hun har lavet. Og sidste år blev det nogle smukke engle.
Iår blev det til disse 4 ting... Som de helt selv valgte tænk sådanne 4 smukke håndlavet ting kostede 100 kr. Synes godt nok det var billigt. Synes ellers de skulle have valgt nogle hjerter der lignede flettede hjerter, men nej de har deres helt egne meninger og det er jo også deres gaver såe og søde er de jo.


Imorgen står den på julemarkede på drengenes skole. Hver klasse forbereder deres ting de skal sælge man må have 5 forskellige ting at sælge

I år skal drengenes klasse sælge
Æbleskiver og gløgg
Klejner
juletræer
pomponnisser som de selv har lavet
Også er der også nogle der render rundt med en pony som børnene kan prøve.

Spændende om jeg når at se hvad de andre har lavet, for jeg er i forældrerådet så skal være med til lidt af det hele det meste af dagen.
Drengene glæder sig og det skal da nok blive rigtig hyggeligt...

Nu starter julekalenderen og drengene og jeg sidder klar og klar til at finde ud af, hvad vi synes om årets julekalender først på dr1 og derefter på tv2.


Glædelig 1. december til dig og dine :-)

8 kommentarer:

 1. Her har vi lige se julekalender på DR1 og drengene ser Jul i Valhal, i mens mor ser jul i blogland. Hvor er de fine de juleglas ting og dekorationer din mor har lavet.
  Håber I får en god første søndag i advendt.

  SvarSlet
 2. Skønne juledekorationer - må indrømme, at her er julen også rød, hvid og guld.

  SvarSlet
 3. Flotte dekorationer og god jul til dig også :-)

  SvarSlet
 4. hej Marion
  Så kører det bare med alle julerierne :o)
  jeg ser, at din mor også holder af at sætte små figurer (nisser) i dekorationerne - det er svært at lade være med ;oD
  Det er hyggeligt med de røde lys.
  Også jeg holder meget af glaskunst - og din veninde ser ud til at være rigtig dygtig. Flotte ting hun har lavet.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Rigtig glædelig jul til dig også :-) Fine dekorationer :-)

  SvarSlet
 6. God jul til dig og dine også.
  Min jul er rød/hvid og guld/sølv, hmm ja også alt det andet jeg godt kan lide.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 7. er du da helt vild det er flotte juledekorationer hun har lavet til dig

  Jeg er også til rød (læs hele året for det er min favorit farve) rød jul haha og røde tulipaner

  Dejligt med julemarkeder til at komme i den rigtig julestemning Det er nu så hyggelig

  SvarSlet
 8. Virkelig flotte og traditionelle juledekorationer. Der er noget særligt over den røde pynt, men jeg kan nu også godt lide de andre farver, f.eks. lilla og sølv, som klæder hinanden godt.
  Jeg håber ikke der var mus og edderkopper i kassen med julepynt, da du fik den ned fra loftet.

  SvarSlet