onsdag den 26. december 2012

2. Juledag

Ligger henslængt i et hjørne af sofaen og er totalt forædt.
Den årlige julefrokost hos mine forældre er overstået og hyggeligt er det som altid og med et overflod af total dejlig mad.... Og stoppe i tide gør man jo sjældent for øjnene kan aldrig få nok.....
Og der mangler intet man man sige....
På den kreative front bliver der i ny og næ strikket en smule på min UFO lana fra mere feminin strik, ikke at det er det der fylder mest i disse dage.... Vi hygger og nyder at være sammen.
Dog mistede vi to børn idag de ville blive et par dage hos mormor og morfar, ville nu helst have haft dem med hjem igen, men kunne ikke stå for deres søde øjne. Gad vide hvad vi dog skal få tiden til at gå med

Håber at du var bedre til at modstå alle julens fristelser og stadig kan rokke med ørene overvejer seriøst om jeg skulle tilkalde en form for kranservice som kan hive mig op af sofaen igen...... Mon man kan ringe til greenpeace og sige der er strandet en hval i sofaen?

7 kommentarer:

 1. Det lyder som mig igår.... 2. Juledag her er fast slappe af dag. Menuen har stået på alle de rester vi fik med hjem fra mine forældre. Imorgen og fredag står den på arbejde her og så holder jeg fri en lille uge bagefter.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 2. Hej

  Ja det kan være hård at komme igenne jule og alle dens udfordringer fx på mad siden. Tror selv at jeg har taget 100 kg på.
  Det må da være dejligt at have en fri dag hvor i to ba re kan hygge jer sammen.
  Forsat god jul.

  SvarSlet
 3. Du nyder garanteret at have hele huset og din mand for dig selv.
  Sofa hygge er også en af mine glæder, for jule maden og mig er en dårlig kombi. Jeg spiser som om der udbryder hungersnød en af de næste dage, det kunne jo hænde sig. Og som min mand altid siger: Hellere skide det ud end smide det ud, fnis.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Tror det gælder rigtig mange af os i disse dage. Utroligt som vi dog kan spise. Godt det bliver hverdag igen. Håber du er kommet op af sofaen :-)

  SvarSlet
 5. uha - en strandet hval i sofaen ? Idag er vejret da heldigvis til en gåtur - solen titter frem ( i hvert fald her i det nordjyske ) , og jeg skal da ud at trave en god tur inden jeg skal igang med julefrokosten til min familie. Det bliver let vegetarmad, så den 'overlever' vi. Jeg har også nydt at kunne kravle ned i min gode stol med bog eller strikketøj.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Jeg kan rokke med det ene øre endnu, men kan godt mærke, at det er godt vi ikke skal have mere julemad i denne omgang (lige bortset fra nogle rester vi fik med hjem igår - men så skal der også andre boller på suppen) Du må fortsat nyde dagen uden børn :)

  SvarSlet
 7. Det kan jeg desværre ikke prale af. Det er en udfordring, og vi har haft julefrokost to dage i træk, ikke godt.

  SvarSlet