lørdag den 9. februar 2013

Denne lørdag morgen

Er bare en af de morgener, hvor jeg ved når jeg vågner (helt af mig selv uden vækkeurets konstante ivrige bimlen), at den kan kun blive rigtig god.

Her er fuldstændig stille og jeg kan tulle rundt med håret strittende ud til alle sider i mit joggingtøj og nyde freden og roen.... Og næsten bilde mig selv ind, at jeg er helt alene i huset.
Rødderne har fået den alder, hvor de meget gerne vil sove længe og idag er nok ingen undtagelse da de var til fødselsdagsfest igår..... Og manden tager også en sove længe dag, og det nyder jeg....

Idag ingen planer, andet en hjemmelig hygge, strikke og nyde, at der ingen planer er.

Tror jeg vil strikke ærmerne færdige på denne model... Mangler kun lige det ene......
har strikket den lidt længere end på billedet droppet nogle hulrækker og bobler, men glæder mig til at se den færdig er næsten sikker på, at den nok skal blive god....

Dog vil jeg lige advare om, at det er en rigtig dårlig ide, at falde i søvn i sofaen med strikketøjet  ved sin side, for når armen smutter så kan resultatet blive at ens skønne strikke pinde ender med at se sådanne ud...Og godt nok bytter knitpro strikkepindene uden beregning, men tænker at denne her nok ikke lige går igennem, det var jo mig der var et fjols.

Håber at din weekend bliver rigtig god og dejlig, her daler sneen ned, og selvom jeg savner forår, lys og varme, så gir det altså lige en ekstra tak på hyggekontoen at kigge ud på sådanne et vejr.....

14 kommentarer:

 1. Hej Marion
  Den strik ser rigtig godt ud ....
  Men hvordan kommer du videre uden pinde ???
  Dejligt med en weekend hvor man absolut skal ingenting - andet end hygge og gøre det der er lyst til :)
  Ønsker for jer at den bliver rigtig go'
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. det er så heldigt at når jeg strikker i bomuldsgarn så strikker jeg temmelig løst i vrangpinden så for at få det pænest har jeg en pind 3 på den ene side og pind 3½ på den anden så når jeg strikker vrangpinden strikker jeg på pind 3 så bruger en pind af hver, så kan jeg vente med at køre til stege mandag og få købt mig nogle nye pinde. :-)

   Slet
 2. Hej øv da med dine pinde hvordan kunne ende så galt. Håber du har et estra sæt i ret størlse så du kan komme vider med.

  Det er ellers en hyggelig måde at vågne op på bare fred og ro ig tid til luge det man selv ønsker at bruge den til.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er altså bare så skønt :-)

   Slet
 3. Godmorgen. Jeg tænkte du må sove TUNGT når du knækker dine pinde haha ...men hvor træls.

  Lyder som en skøn morgen du har

  Fortsat god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Fik landet temmelig uheldig mellem to hynder under strikkepindene og min arm... så æv æv....

   Slet
 4. Øv med strikkepinden, men det blver vist en skøn lørdag alligevel:-) Det ser ud til at det bliver en dejlig forårs/sommer bluse.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja lørdagen kan da kun blive god :-) Tror også den bliver god :-)

   Slet
 5. Nej hvor ærgerligt med de knit pro pinde .
  Blusen lover godt.
  fortsat god weekend.

  SvarSlet
 6. Ærgerligt med pindene. Heldigt at du strikker lige som jeg, så varer det nok et stykke tid før du skal ud og investere i nye pinde.

  Det bliver noget af et yndigt mønster i din nye bluse.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 7. Synd med dine strikkepinde, jeg håber du har nogle andre.
  Blusen er supersød, jeg er spændt på at se din udgave.
  Jeg håber du får en rigtig dejlig weekend med fred, ro og masser af strikketid.

  SvarSlet
 8. Den ser spændende ud den bluse - glæder mig til at se den færdig.
  Men sikken noget øv med de strikkepinde - de kan da heller ikke holde til noget (smil)
  Håber du har haft en dejlig weekend?
  Kh hanne

  SvarSlet
 9. Øv med de pinde. Min lille hund satte en stopper for trævinduer for nogen år siden. Hun ødelagde dem faktisk ikke ret meget hun fik bare lige sat sine små spidse tænder i dem. Men det er nok. Idag strikker jeg stort set alt på rundpinde addi.

  Er spændt på at se blusen. Og ja jeg er vild m DR. Martins. Mine støvler er helt nye. Jeg havde set at man kunne få dem i London for 900 kr. Og da min datter skulle afsted gik jeg ind for at prøve et par for at tjekke størrelsen tænk de var sat ned fra 1800 til 700 kr. Ikke nok med det de havde 2 par i str. 41. Da jeg kom på job dagen efter og fortalte om mit udsalgs held strøg en af mine kollegaer ind og ringede til butikken og fik det sidste par lagt til side.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. ej hvor er du skide heldig, mine er nok på den 4. vinter og stadig lige så fede, dog skal der skiftes en lynlås snart, så ærgeligt jeg ikke er stødt ind i sådanne et tilbud, for det er godt nok sjældent, at de er på tilbud så billige penge, fik mine i gave af min mor og far.

   Slet