søndag den 17. februar 2013

snip snap snude.....

Så er ungernes vinterferie ude :-)

Ja her er det kun drengene der har haft ferie og de har tilbragt det meste af tiden hos mormor og morfar, så her har været meget stille og fredeligt.

Jeg har brugt de sidste dage ved symaskinen, og syet denne kjole....

Den har godt nok trukket tænder ud, for først kom jeg til at sy den forkert sammen selvfølgelig på overlockeren, så det tog en evighed at tage op igen, og derefter kunne jeg ikke få halskanten pænt og derefter var det ærmenes kant der blev grimme....
Men nu er den færdig og Jeg er GLAD og tilfreds, den er bare blevet superlækker.

Den kan også laves med et lille ærme, men da jeg gerne vil bruge den nu, ja så blev den uden så kan jeg have en langærmet sort trøje indenunder.
Jeg elsker modellen og synes den sidder godt på mig, lige nu triller den rundt inde i vaskemaskinen, men skal nok se om jeg ikke kan få taget et billede når jeg har den på.
Stof og mønster købte jeg hos krestoffer.dk på messen i Rødovre, og dette er ikke et sponsoreret indlæg, men hold da helt fest en dejlig lækker kvalitet deres jersey er i. Tror at det er noget af det lækreste jeg  har haft fingrene i, i den tid jeg har syet. Den falder bare så blødt og skønt, også snart jeg får råd, så skal der helt sikkert købes mere ind af det :-)

Ellers har jeg strikket på lillepigevesten, Opskriften kan du finde her og det er ganske gratis :-)


Og en lille hue er det også blevet til, tror nu, at den er blevet for lille til hende der skal have den, men ellers så kan det være hendes dukkepige kan passe den :-)


Imorgen starter en ny kursus uge, glæder mig til at komme afsted og forhåbentlig lærer en masse nye og dejlige ting...
Alt imens jeg drømmer om at foråret snart er på vej og forhåbentlig er det inden for nærmeste fremtid :-)

8 kommentarer:

 1. Den er skøn den kjole og man kan næste fornemme stoffets lækkerhedsfaktor igennem skærmen.
  Lillepige blusen er rigtig fin.
  Hav en god uge på kursus.

  SvarSlet
 2. Skøn kjole... med hensyn til at sy forkert med en overlocker, så skal du finde den rigtige tråd.. så kan du trække det hele op i en arbejdsgang, men det kræver lidt øvelse af finde den. Prøv evt. at kigge i instruktionsbogen...

  SvarSlet
 3. Den er rigtig fin.
  De få gange jeg syr efterhånden, er det også næsten altid mønstre og stoffer fra KreStoffer.

  SvarSlet
 4. Dejligt med en ny kjole!!!

  Og sikke fine strikkerier du har lavet, Marion! Hvis ellers jeg gad, ville sådan en vest nok være velkommen hos den lille niece :-)

  SvarSlet
 5. Dejligt med en ny kjole , skønne farver der lyser op :-)

  SvarSlet
 6. Ja, her er vinterferien lige startet. Men det er kun mand og søn der har ferie. Jeg venter pænt til i næste uge - så skal jeg rigtig holde ferie når de andre ikke er hjemme! :-)


  Super smuk kjole.

  SvarSlet
 7. Flot kjole, så selvom den drillede, er det dejligt du i sidste ende blev glad og tilfreds :-)

  SvarSlet