onsdag den 13. februar 2013

Lana...

Mangler nu kun et par knapper også er den færdig....


Kan næsten fornemme, hvor meget den glæder sig til at varme mig på de kolde dage :-) Er ret sikker på, at den bliver et hit...
Opskriften er fra Mere feminin strik, jeg har strikket den i vital fra hjertegarn, med to tråde, og på pind 7 er det ikke noget der tager sindsygt lang tid at strikke :-)

Fandt denne sommertop på facebook, og den er allerede på pinden selvom der er lang tid til, at den kan tages i brug (med mindre manden min har vundet millioner i Lotto i aften :-))

 opskriften kan du få fingrene i her


Men det var lige det jeg havde lyst til at strikke. Og havde fået fingre i noget lækkert garn fra jarbo, som bare måtte prøves selvom der er akryl i, ja så kunne jeg altså ikke stå for garnet.... hmmmm billede må vente har ikke fået taget noget er sørme da for doven til at tage et nu.
Burde jo nok strikke tykke fede sweatres og cardigan for synes da denne vinter ingen ende vil tage, men  lysten var altså til en sommertop.. :-) Ja ja ved godt, det er temmelig underligt, men så er den jo klar til når sommeren kommer ikke :-)

11 kommentarer:

 1. Hold nu da helt op....kan godt forstå du har kastet dig over sommertoppen! Den er vildt sød! Jeg er også ved at få "Kulde-kuller", og sukker efter andet, end uld på pindene;-) Mange tak for link til den skønne sommersag. Mvh Helle

  SvarSlet
 2. Din Lana ser godt nok indflytningsklar ud, din sommerbluse ser også skøn ud og bedst af alt er den ikke kropsnær, det synes jeg nemlig mange sommerbluser er og det klæder mig bare ikke.

  SvarSlet
 3. hej Marion. Du henviser til en lukket gruppe på facebook ?
  det er fine og lækre sager du viser frem. Den top er suveræn - og jeg ville også gerne have fingre i den opskrift :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. du kan lige sende din mailadresse til marion.r@net.telenor.dk kan ikke finde din mailadresse nogen stedet på din blog :-)

   Slet
 4. Dejlig varm cardigan du har lavet.

  Lækker top, håber det kan få vejret til at skifte til varme

  SvarSlet
 5. Det gør jo ikke noget at være i god tid - det er da nu, vi skal til at strikke sommertøj :-)

  Dejlig, dejlig Lana - den skal nok blive et hit :-)

  SvarSlet
 6. Det er ikke spor underligt, vi længes jo efter varme og sommer og en sommertop er da et godt sted at begynde.

  SvarSlet
 7. Den er lækker din Lana, men du har ret, gider heller ikke mere vinter nu.
  Tak for din søde kommetar til mit sjal.

  SvarSlet
 8. Altså med din fart kan du også nå nogen flere tykke trøjer. Jeg er igang med sommerkjolerne så er jeg måske færdig når varmen kommer.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 9. Du må skynde dig og få nogle knapper i din Lana, så du kan få den skønne trøje i brug ;)

  SvarSlet
 10. MMMM.. Den ser dejligt varm ud.
  Ja, jeg havde jo håbet at vinteren var blevet skiftet ud med forår når vi landede i Danmark igen efter vores Argentina tur. Men Nej der var stadigvæk noget vinter tilbage.
  Det er også en rigtig sød sommertop, og synes ikke det er mærkeligt at du vil strikke den.

  SvarSlet