mandag den 4. februar 2013

På messen i rødovre

Så kom der endelige en håndarbejdsmesse her på Sjælland, og der skulle jeg og en af mine strikkeveninder da hen og se på spændende sager. 
Skønt at kunne spare nogle penge på broen.

Messen var egentlig meget god, jeg glemte altså helt at tage billeder. Dog kunne man godt mærke, at det var første forsøg, og når jeg har prøvet at besøge både messen i middelfart og i fredericia, ja så var det altså lidt en tam oplevelse.
Parkeringspladser var der ikke mange af, og køen for at komme ind var megalang. Dog havde jeg været så heldig at få gratis adgangsbilletter, så veninden og jeg hoppede elegant over køen, hvilket absolut ikke blev venligt modtaget af de andre i køen, som skulle betale.
Ja meget kan man sige om jyder og sjællændere, men man kunne nu godt mærke, at vi var på sjælland. Det er ikke for at genere nogen, men synes absolut at stemningen på messe tydeligt bar præg af, at vi her var hvor der var en mange sjællændere.
Der var mange spidse albuer, og banen sig frem, hvor når man er på den anden side af broen, ja så er der mere hygge, smil og en lille sludder for en sladder.

Messen var ikke den største, men nu var det jo også første år der er en af den slags her på sjælland, så mon ikke at det bliver bedre næste år. Jeg vil da ihvertfald vove forsøget, og måske mentalt forberede mig lidt bedre på en anderledes stemning.
I mellemtiden vil jeg spare op og glæde mig til at komme til messen i Middelfart, som jeg er helt sikker på, når skal leve op til mine forventninger. 
Og håbe på, at det ikke bare er mig der pludselig kræver mere og bedre for hver gang jeg besøger en messe.

Men de forskellige stande, der var da god stemning og god betjening ( og må da lige som sjællander kommentere, at der var mange der var kommet hele vejen fra det jyske)
Og jeg blev da også en anelse fristet af de forskellige skønne sager vi stødte på, og der blev da også købt nyt strikkeprojekt og syprojekt.
Dog fik jeg ikke noget til patchwork, synes ikke lige, at der var noget der talte til mig, eller hvis sandheden skal helt frem, og er jo en temmelig ærligt menneske, ja så må jeg nok tilstå, at der nok heller ikke helt var råd til at alle de ting der lå der og gerne ville med mig hjem.

Men en skøn og dejlig dag fik veninden og jeg da alligevel.
 Og vil da også lige vise dig, hvad der kom med mig hjem. 

Garn fra järbo i lidt vilde forårsfarver :-) Dog skal der slås over 1000 masker op så det kræver lidt koncentration, men den skal strikkes på pind 5, hvilket er en dejlig afveksling, dog tænker jeg ikke lige på alle de masker som der skal til for at strikke en omgang.

Lækkert jersey stof fra kreastoffer måtte også med hjem til en lækker tunikamodel... den kan jeg næsten ikke vente med at komme til at sy :-)

Og garngaragen måtte jeg da også lige forbi, ikke, at det blev så meget i denne omgang med lidt har da også ret....

På vejen hjem måtte vi altså lige et "smut" forbi stof og stil, nu rita (min bil) og de to bonderøve, var kommet i den retning. Her blev det mest ting i småtingsafdelingen.
Købte blandt andet disse nåle, som jeg da straks måtte sy en ny nålepude til, bare for at sy noget der var lidt nemt og ligetil.


Har også kæmpet med at få denne sag syet, mangler dog stadig kanterne på ærmet og nederst på kjolen, hvornår det bliver gjort vides ikke, for da jeg prøvede den, var det absolut ikke lige en model for mig. Føler mig ikke godt tilpas i den, der er pufærmer hvilket ikke lige er mig, og halsudskæringen er en helt anden sag for sig ........ Såeee ikke sikkert, at den nogensinde bliver færdig... 
Skulle du sidde og tænke wauw den model er da lige mig, og du er en str. 46 så skriv endelig så kan den blive din :-)



Ellers har jeg været heldig feberen er rejst igen, håber ikke, at den rejste hjem til dig. Var rimelig heldig og slap uden at skulle være syg så længe som andre har været guskelov for det :-)

Vejret er vist ikke værd at tale om, sådanne som regnen og blæsten suser, så det er da slet ikke vejr til at være ude i. Sidder og er ret taknemmelig for at husene er hule.

Håber du har haft en skøn og dejlig weekenden, og at tiden har været der til at du kan være dig, og nyde det som gør, at du føler at du lever :-)



8 kommentarer:

 1. Lidt sjovt!!!!!
  Jeg har købt garn til samme kjole, men skal også lige tage mig sammen til at slå alle de masker op....

  SvarSlet
 2. Det lyder da til at jeg ikke gik glib af noget, ved at blive hjemme i Jylland, men til Middelfart kommer jeg - men synes efterhånden at de messer ligner hinanden, og mange gange har de samme ting med igen og igen. Mangler ligesom en rigtig aha oplevelse.

  SvarSlet
 3. Hej Marion
  over 1000 masker ! hold da op. DET er mange. Men kjolen bliver flot.
  Spændende at høre om messen - og er glad for at hygge faktoren ligger hos os jyder ;o)
  jeg vil tro, at jo flere messer man kommer til, jo mere kritisk bliver man. Så ved man hvad man gerne vil have :o)
  Det er noget lækkert garn du har fået.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Pyh ha 1000 masker, det er alligevel en del. Har godt nok læst lidt blandede anmeldelser af den nye messe, men al begyndelse er jo svær, her glæder jeg mit til maj og uldfestival i Saltum.

  SvarSlet
 5. Jeg var på samme messe og måske er det fordi jeg ikke har været på andre, men min oplevelse var helt anderledes.

  Masser af sludren med både velkendte og nye mennesker og synes det var masser af hensyn og plads.

  Skønne sager du har købt :0)

  SvarSlet
 6. Jeg bruger altid en stak maskemarkører, når jeg skal slå flere end 25 m op;-)
  sætter 1 markør for hver 25 masker, så skal jeg ikke koncentrere mig om andet end at tælle til 25...... Bruger plasticlukkere som kan flyttes/fjernes, når jeg har f.eks 100 masker, fjernes de mellemliggende markører. Så er det nemt at tælle til 1000 selv om det er en hulens masse masker ;-)
  Jeg var også på messe for første gang. Syntes det var hyggeligt, dog var logistikken omkring forplejning ikke helt på plads. Måtte vente 20 min på en kop kaffe og skulle vente yderligere 20 min hvis jeg skulle have en stk. smørebrød i cafeteriet. Kaffekøen var lige så lang i salen.
  Fine sager du har fået med hjem.

  SvarSlet
 7. er total i chock 1000 masker er du gal det er mange og selv om det er p 5 er det sku da vildt (ja sorry jeg bander)

  Jeg har endnu ikke været til en messe men syntes da det lyder til at ha været godt med alle de gode sager du fik med hjem er det da ikke helt ringe.

  Har sendt dig mailen igen ;o)

  SvarSlet
 8. Jeg var osse til messen og er jyde ;o)
  Så jeg vil sige som dig at "os" der har været i Fredericia har prøvet det der var bedre/hyggeligere.
  Men men de skal da ha´ en chance og gør det helt sikker bedre næste gang.
  Der var for lidt kaffehyggehjørner og for megen puffen og skubben ... men det kommer selvfølgelig nok osse an på hvornår man var der.

  SvarSlet