torsdag den 21. februar 2013

Sniksnak

Har idag følt mig som en på mindst 80, har været træt og ikke lige kunnet koncentrere mig om at skulle lære at kontere aktiver, nedskrive dem og bogføre dem. Så dagen på kurset idag har været lang... Men absolut ikke kedelig. 
Har mødt nogle hyggelige mennesker, som er gode til lige at få et smil frem.... 

Sidder lige nu med benene smækket op, totalt afslappet efter en skøn eftermiddags gåtur med Bertha. Solens stråler var temmelig lokkende og så helt forårsagtige ud indenfra. Men straks jeg trådte ud af døren blev jeg straks mindet om, at det var vinter og meget koldt.
Heldigt at jeg havde pakket mig godt ind i flere lag.
Men skønt at få luftet tankerne og kroppen igennem, en tur i den dejlige solskin kan da kun kvikke en op, og tænke, at nu kan det da ikke vare så længe inden at vejret vender igen.

Ugen har budt på den første jobsamtale, mens jeg har været ledig. Blev kontaktet af indehaveren som havde fået min cv fra jobcentret, så blev rigtig glad og forhåbningsfuld, for så skulle jeg jo ikke kæmpe om jobbet med mange andre.
Men et eller andet gik galt, for fik besked om, at jobbet ikke blev mit, hvad det lige var vides ikke, for jeg har ihvertfald de faglige kvalifikationer der skal til. 
Det var i et Callcenter ,og det har jeg jo arbejdet med før. Men sådanne er det.
Synes sgu efterhånden, at det godt kan være temmelig svært at holde modet op, sender ansøgninger afsted i stride strømme og uden resultater, og hvergang så kan jeg altså ikke lade være med at håbe.
Må tilstå, at jeg blev temmelig skuffet over jeg ikke fik den stilling i det callcenter, ville have været helt perfekt at få denne stilling.
Har også en ansøgning ude til et kontor i Præstø, den ville man høre svar fra i denne uge, den ville jeg egentlig også gerne have, der ville jeg nemlig få brug for det regnskab jeg lige har lært, men tvivler på, at den bliver min, når jeg ingenting har hørt.

Men bliver nødt til at fortælle  mig selv, at det er fordi det helt rigtige job ikke er dukket op endnu, at det er fordi, der venter noget der er bedre til mig derude... Noget som jeg måske ikke engang har fundet ud af, at jeg skal endnu.
For hvis jeg ikke tænker sådanne, ja så kan jeg skam ikke tage mig sammen til at skrive den ene ansøgning efter den anden.
Men som tiden går bliver det absolut ikke nemmere, kan jeg godt sige....

På kreafronten er der røget endnu en lillepigevest af pindende.....Ja egostrikkeren har for en kort stund strikket sager til en lille lækker trold. Glædet mig til at give hende dem :-)
Jeg trængte bare til at strikke noget der ikke krævede det helt store og som ikke ville tage en evighed at strikke færdig...
Går nu og overvejer, hvad jeg skal gå igang med.

Overvejer faktisk at gå i krig med endnu en af denne slags.
For er simpelthen så glad for den....

Jeg har lerkegarn til den i hvid eller også har jeg alpakkaen til den i grå...
Men tror nu, at det bliver den i hvid, for det er på pind 4 og den anden er på pind 3....
Eller også skal det måske være noget helt andet....  Hvem ved, tiden må vise, hvad der kommer på pindende....

8 kommentarer:

 1. uha lyder som en rigtig sej dag på kursus

  Flot vest - den bliver trolden glad for da

  Bliver da spændende at se hva du finder på

  SvarSlet
 2. Aktiver og passiver... det har man jo edb til at regne ud idag. Men jeg giver dig ret det kan være hårdt. Med hensyn til job, så er der jo desværre mange om dem nu, men dejligt at du kan se positivt på det. Men du er jo aktiv i den tid du er hjemme, med alt det du for strikket og syet, jeg kunne godt bruge nogle flere timer i døgnet.

  SvarSlet
 3. Hej Marion
  Godt du kom ud og fik luft og lys ...
  Jeg håber det bedste for dig mht. til job -
  glæder mig til at se hvad du får på pindende ...
  den lille vest er rigtig fin :)
  knus♥

  SvarSlet
 4. Kan godt forstå at det er frustrerende at vente på det rette job, prøvede noget lignede for godt 7 år siden, men så ved et tilfælde fik jeg mit nuværende job, ikke det jeg troede jeg skulle lave, er nemlig oprindelig uddannet Cand. mag., men jeg elsker mit job og vil ikke bytte. Så lige pludselig er jeg sikker på at JOBBET for dig kommer. Spændt på at se hvad du finder på.

  SvarSlet
 5. hej Marion.
  Nej det er rigtigt - du må endelig ikke lade dig slå ud af et enkelt afslag, men tage det som en 'landkending' at du kom til samtale. Jeg forestiller mig, at selvom det er gennem jobcenteret, så får arb.giver alligevel nogle emner at vælge imellem. Så på den igen :o)
  og det skal nok lykkes. Som Gitte skriver, så sker der måske noget lige pludselig :o)
  pøj pøj
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Det er så hårdt med den jobsøgning. Man håber og håber !!!!
  Jeg er sikker på at lige pludselig er ønske jobbet der til dig..
  Det er en rigtig sød vest, du har strikket.
  God weekend
  Kh hanne

  SvarSlet
 7. Åh det er fortvivlende med den arbejdsløshed. Der er alt for mange om de få jobs der er. Jeg krydser arme og ben for at det snart må lykkes for dig. Tab ikke modet, du er i fuld gang med at dygtiggøre dig og selvfølgelig er der også et drømmejob til dig derude.
  Fine strikketing - det er en yndig lille vest.

  SvarSlet
 8. Skøn trøje og så dejligt, når man får strikket noget, man er så glad for, at man er klar til at strikke en mere. Øv, øv med job, men du har jo ret. Det må være fordi, at det helt rigtige venter forude.

  SvarSlet