fredag den 6. april 2012

Den er da helt gal

Tænk jer har ingen strikkeprojekt igang..... Og nej heller ingen ufoer. De ting jeg var påbegyndt og der var endt som ufoer er alle trevlet op og garnet venter på nyt projekt...

Og ved ikke måske det er en strikkeblokade for det er absolut ikke fordi jeg ikke gider strikke, kan  bare ikke lige beslutte mig hvad jeg skal gå igang med...

Kunne godt bruge mig en cardigan så tror jeg vil bladre opskrifterne igennem og finde en. Men kender i det, med at man lige har sig en forestilling inde i hovedet om hvordan den skal se ud, og den opskrift er jeg ikke stødt på endnu så ender med at jeg må til at regne igen og lave en selv... Men kunne nu være meget rart med en  opskrift at følge, men det må tiden jo vise.

Har opdaget at bloggen snart har fødselsdag og jeg har jo rundet de 50 læsere så synes da lige, at det skal fejres med en give away, har besluttet at det skal indeholde garn :-)

Så der kommer en giveaway så snart jeg kan få billeder ind på pcen igen :-)

Idag har jeg lovet drengene at der skal hygges med harry potter vi er igang med at se hele serien, og vejret er jo koldt og ruskende idag, så det bliver nok en indedag med popcorn og film :-)

Håber du får en dejlig dag

3 kommentarer:

 1. hej
  får da helt stress af at læse dit indlæg, ingen ting at gå i gang med som ligge og venter på at blive færdigt... vild. kan forstille mig at det nu kunne være svært at vælge det man gerne vil strikke når man nu har frit til at vælge lige den man vil..
  have en rigtig god hp dag...

  SvarSlet
 2. Nej, den situation med 0 strikketøj - den eksisterer ganske enkelt ikke hos mig - kan ikke forestille mig, at det nogensinde skulle opstå ;-) Jeg synes ofte, det giver gode resultater at tage udgangspunkt i en model, der passer nogenlunde til tanken og så udvikle derfra - håber, da virkelig, du snart finder et strikketøj ellers er det jo dig, der skal ha´ en tudekiks ;-)

  Rigtig god påskemandag :-)

  SvarSlet
 3. Gad vide om du har feber eller noget andet alvorligt ;-)
  Men nogen gange er det det rigtige at gøre at trævle alle sine ufoer op Og starte på en frisk.
  Jeg håber dog du snart finder et nyt projekt.

  Det lyder rigtig hyggelig med en Harry potter dag/e, skal I se alle filmene uden at blive firkantede, skal I nok bruge nogle stykker af disse dage.
  Og så gør det jo ikke så meget vejret ikke er til andet.

  SvarSlet