søndag den 29. april 2012

Hovsa...

Og vupti så var den weekend da lige forbi... Hvor blev den dog lige af, kunne jeg godt fristes til at tænke..
Men den har været god, skøn og lækker :-)

Har endnu ikke fået fat i et kabel til min fon, så det står øverst på todo listen for imorgen for nu må jeg altså huske det. Det er jo lidt sjovere med billeder i ens indlæg.

Min fredag blev til en rigtig skøn Mariondag, og med det menes, at jeg det meste af dagen var helt alene for mig selv, og det er altså bare storguf her i huset, da det er sjældent, at jeg får hele hytten for mig selv. 
Så jeg storhyggede med ynglingsserierne i fjernene, strik, strikkeprøver til kommende projekter, og mere strik og popcorn.
Hele sofabordet flød med garn. så da manden kom hjem (med pizza ssshhh det er forresten en hemmelighed for er jo på kur) kiggede han på mig der sad omgivet af garn strikkeprøver og strikkepinde og sagde...
da er der vist en der rigtig har hygget sig :-)

Og det kunne jeg jo kun give ham ret i.

Lørdag var storehavedag og fik plantet mine forspirede grønnesager ud, så nu er jeg sørme klar, mangler kun lige at så det sidste bed, gemte det så ungerne og jeg kunne lave det sammen....

Vi har plantet lidt af hvert og er meget spændt på hvad der kommer ud af det hele...

Sidder nu og drømmer om det drivhus manden har lovet at bygge til mig og fik vist også nævnt noget om jeg godt kunne tænke mig høns og så en dertilhørende hønsegård... Ja der kiggede han sgu på mig som om at jeg var godt tosset, men mon ikke han lige bliver overtalt..

Idag har jeg syet og billede kommer senere jeg har været vovet i mit farvevalg denne gang og der er store prikker på, eller hvad man skal kalde dem, og det er intet der minder om sort i nærheden af den, så spændende om jeg nogensinde får den brugt men smuk ser den ud som den hænger der og venter på at blive lagt op, taget på og taget billeder af.

Drengene er hentet hjem og de var godt trætte, Simon lidt trist for han savnede allerede sin lækre mormor igen, og hvor er det skønt at de har det så godt med mormor og morfar det er da guld værd.

Håber, at du har haft en fantastisk weekend med dem du har kær...

Og imorgen har jeg set at det skulle blive helt fantastisk vejr, så kommer foråret :-)

2 kommentarer:

 1. Hej Marion
  Det lyder som om du har haft en super skøn weekend :o)
  og et drivhus står bestemt også højt på min ønskeliste.
  Jeg ved lige hvor det skal stå :o)
  Nu er det spændende med alle de små spirer .
  mange hilsener
  Mona

  SvarSlet
 2. Det lyder som en super god week-end for alle i jeres familie :)
  Glæder mig til at se nogle af dine ideer.

  Kh. Lis

  SvarSlet