onsdag den 25. april 2012

Reddet af silende regn

Vi stod op til silende regn imorges, og det fortsatte det meste af dagen, og ved i hvad, jeg tænkte 

Guskelov... 
For enhver muskel i min krop værkede efter flere dage i haven og træning i mandags, så jeg var faktisk godt tilfreds...

For så kunne jeg med god samvittighed smide min småfede popo i sofaen med god samvittighed og tage en strikke dag...

Selv i eftermiddags da solen skimtede frem og kom med det skønneste vejr, blev jeg siddende for nu var jeg så godt og solidt plantet, at jeg vist havde sået rødder...... Ligesom mine urter helst snart skulle gøre..

Men kender i ikke bare de dage, hvor man bare ikke gider en skid og allerhelst bare vil tulle rundt med morgenhår og joggingbukser og se mindre smart ud, og bare nyde ens eget hyggelige selskab med sine strikkepinde i hånden.
Uhhh jeg forærede mig selv den dag idag, og har ikke haft den mindste dårlige samvittighed over det, selvom jeg måske nok burde havde lavet en masse, men der kommer en dag igen imorgen..

Imorgen står den på svømning med pensionisterne... Og ja nu undre du dig nok, og du har fuldstændig ret, jeg er absolut ikke pensionist, men ringede og klagede min nød til svømmehallen om manglende tid om eftermiddagen og den fik hele armen og så fik jeg da lov til at komme og svømme med pensionisterne. Og ved i hvad så føler jeg mig også lidt mere hjemme i svømmehallen... (selvom det måske var en anelse pinligt, at der var en af penisionisterne der lige svømmede 92 baner og jeg stønnede mig igennem de 40)

Ungerne skal på overnatning på skolen og bagefter har de aftalt med mormor at hun kommer og henter dem og så skal de da lige på weekend....

Uhhh jeg tænker god kvali tid med mig selv og manden min...... Ikke dårligt selvom de for det meste er nogle dejlige unger, så er det nu også rart med noget fred i det lille hjem engang imellem.

Håber, at du har haft en god dag :-)

4 kommentarer:

 1. Sådan en dag er guld værd!

  SvarSlet
 2. hej
  ja kender det godt at det en gang imellem bare er dejligt med ro også selvom om man elsker sine børn... kan man og skal man have lov til tid til sig selv og ens partner..

  SvarSlet
 3. Jeg håber din dag blev en rigtig hyggelig strikkedovne dag. Det kan man trænge til.

  SvarSlet
 4. Jeg håber du har nydt din dovne dag, den er med garanti gået for hurtigt.

  Ønsker dig en super week-end alene med manden :))

  Kh. Lis

  SvarSlet