lørdag den 14. april 2012

Doven Lørdag

Stod op til det skønneste vejr meget tidligt imorges....

Og ved jeg burde være ude og nyde det vidunderlige vejr, men jeg orker det ikke. Jeg er træt og føler som om min krop er total gennemtævet....
Årsagen til dette er ikke, at jeg er syg, men dagen igår stod på hyttetur med ungerne og hele deres klasse og deres forældre. Og vi var igang fra morgen til vi først landede under dynerne ved halv 2 tiden i nat.

Men det var sørme da hyggeligt.

Vi bagte og lavede mad sammen, og ungerne legede og legede og legede så godt sammen. Ingen der blev sure på hinanden og ingen der ikke gad lege med en af de andre eller noget som helst.
En af de store årsager at vi tog sådanne en tur, var for at vores unger kunne få det lidt bedre sammen i klassen, der har været en hel masse fnidder fnadder mellem pigerne og drengene har været temmelig hårde mod hinanden.
Så det at være sammen på en helt anden måde og også at vi forældre skulle forenes og hygge os lidt sammen, det har vi ikke været så god til. 
Men i kan tro det blev der lavet om på.
Vi spillede rundbold i et par timer med ungerne, skulle erobre en fane, hvor ungerne havde arrangeret en leg, hvor forældrene var mod børnene.

Og da mørket sænket sig kom den skønneste stemning omkring bålet....

Her bliver der lyttet til gyserhistorie og det er min der sidder ved siden af drengen i stolen lige ved siden af flammen.

Her gir sønnen min et nummer på en af de andre forældres guitar, Faren spiller i et band så Simon ser meget op til ham og det var meget stort, at han fik lov til lige at låne hans guitar...

Skammer mig lidt fik ikke taget et eneste billede i løbet af dagen, men tiden var ikke til det for vi havde det simpelthen bare så skide hyggeligt, forældre imellem i køkkenet og med ungerne i en skøn leg.

Klokken lidt i syv imorges var der gang i hele flokken igen og vi fik pakket sammen, og er sikker på, at vi alle sammen tog hjem med en følelse af, at vi havde haft en rigtig god aften og dag sammen.

Min kreakrise er skam også afvægret skulle knap nok tænke ordet før denne qvinde var i telefonen og et par dage efter så mit bord sådanne ud
Og min hjerne arbejder på højtryk og er allerede igang
med det næste projekt som kommer til at se nogenlunde sådanne ud.
glæder mig til at vise jer det færdige resultat... Er selv spændt på om det bliver godt eller skidt.... det må tiden vise..

Og som i kan se så kan jeg uploade billeder igen så når jeg ikke er så doven og slatten mere, kommer billedserien vedr. tørklædet til jer og en lille giveaway bliver det også...

Vil nu stene i sofaen med min strikketøj og en god film

God lørdag til dig og dine :-)

6 kommentarer:

 1. Sådan en lørdag efter hyttetur, kan da næsten ikke være til andet end doven hygge og kreative sysler!

  Dit strik ser meget spændende ud; det glæder jeg mig til at se mere af!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Er også selv spændt på hvordan det bliver.....

   Slet
 2. Det er en god ide, at lave noget sammen både voksne og børn så alle lærer hinanden at kende.
  I min søns klasse er de en gang pr. måned hjemme hos hinanden 4 børn, som regel to drenge/to piger og så bliver der leget og hygget.
  Dorthe er da en skat, sådan at afværge din strikkekrise, godt hun er så effektiv :)

  Glæder mig til diy på blomster halstørklædet.

  Kh. Lis, som skal se Titanic i sofakrogen lige om snart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi sidder skam også klar til titanic drengene vil også se med så vi har popcorn og sodevand klar og jeg mit strikketøj :-)

   Slet
 3. Den hytte-dag lyder som en succes trods sygdom ..
  og godt du fik sparket gang i det kreative igen.
  Spændende hvad der vokser ud af det.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Var nu ikke syg er bare helt udmattet idag :-)Mon det er alderen der er begyndt at trykke :-)

   Slet