mandag den 30. april 2012

tror jeg er kommet i himlen...

Jeg starter lige med at tilstå.....

Jeg er narkoman altså fjernsynsnarkoman :-) Jeg er typen der altid har fjernsynet kørende i baggrunden med et eller andet der måske lige fanger min interesse.

Ved ikke noget bedre end at sidde med mit strikketøj, ved min strikkemaskine eller for den sags symaskinen og så tossekassen bare kører derud af med en eller anden serie eller god film.

Men så på det sidste at  det har stået lidt sløjt til med hvad de viser på tv.. Hele weekenden har de film de har sendt om aftenen enten været en thriller, gyser eller en film jeg har set mindst 120 gange (eller måske føles det bare sådanne) 
Og nu bor jeg jo ikke lige i en by, hvor jeg kan suse ned og leje en god film til lidt lørdagshygge... 
Men tænk idag fandt jeg da så lige ud af, at igennem viasat hvor vi har vores kanaler, ja så kan jeg for den pris jeg i forvejen betaler i dyre domme hver måned for at få lov til at se lidt tv, ja så kan jeg på nettet hente en masse lækre film via viaplay og ikke OGSÅ SERIER.... hvor lækkert er det lige..

Så næste gang jeg skal have en hyggedag med strikketøjet foran tv, så er det bare lige at slå på på viaplay logge ind og vælge en god film...

Det er sgu ikke så tosset...

Nå men mandagstræningen venter, så jeg må hellere få pakket mig klar til at komme afsted og få svedt alt det usunde mad ud som manden og jeg vist er kommet til at indtage lidt for meget af i weekenden.. Ups...

Solen skinner og der en anelse af forår i luften som mon ikke eftermiddagen står på det sidste bed, drengene og jeg skal have sået radiser, mm. i :-)

Håber du får en god dag og har mulighed for at nyde det gode solskin :-)

4 kommentarer:

 1. Jeg tror da vist også, at jeg får strikket mest når fjernsynet kører. Ælskeeer en god film eller serie at strikke til!

  Men må tilstå, at jeg er ved at blive god til, at tage mit strikketøj med i haven. Eventuelt med en lydbog i ørerne og eftermiddagskaffen i koppen. Så kan man nemt klare lidt slappe-af-tid. :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har det ligesom du, fjernsynet kører også i baggrunden, og jeg er berygtet for at sige: "Den film har jeg aldrig set før", selv om mine børn ved, at jeg har set den flere gange, men opmærksomheden er primært på strikketøjet, det andet er bare baggrundsstøj, som jeg alligevel ikke vil undvære. Hvor er det fedt, at du nu kan finde film på nettet, det anede jeg ikke man kunne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vidste jeg faktisk heller ikke før jeg så en reklame det er hvis man har danmarkspakken fra viasat, så kan man få noget der hedder viaplay gratis, til dem der ikke har det kan det vist købes for en kæmpesum hver månede :-)

   Slet
 3. Vi har også haft Viasat film kananlerne de sidste dage, men jeg vidste da ikke at det var noget man kunne gå ind og vælge til , hmm må vist have have en snak med manden om det ( jaaa for jeg aner sgu da ikke hvordan det virker, fjernsynet laver jo ikke noget ud over lyde og blink)

  Håber du fik nydt din dag med træning :)

  Kh. Lis

  SvarSlet