søndag den 23. september 2012

Spencer nr. 2


Så har jeg fået lavet spencer nr. 2, den er lavet til at passe til et par brune og sorte støvler jeg har og er en rigtig efterårsmodel :-)

Den er igen lavet på strikkemaskinen, og da jeg i sin tid købte min strikkemaskine, troede jeg faktisk ikke, at jeg ville bruge de mønstre så meget, som jeg egentlig gør.
Men man bliver vel modigere og ændre jo også lidt stil med tiden.
Faktisk har jeg altid været typen der gik i sort, brun og grå, men har de sidste år sprunget ud og prøvet mig med lidt flere farver, men lige nu måtte der to af de mere neutrale farver i garderoben


Er blevet ok tilfreds med resultatet, kraven er jeg stadig ikke helt tilfreds med, men den rette dukker vel pludselig op.
Det er nemlig sådanne, at på en strikkemaskine bliver ribben ikke altid lige god, det kommer meget an på garnet og kanten bliver sjældent helt som jeg kan lide det, men der kommer vel en løsning til mig lige pludselig.

Har fået sådanne en sjov tingest af min  mor, hun havde købt den for en hel 20 i netto, og den er til at tørre strik på, den er afprøvet idag, og er faktisk rigtig god, for strikket tørrer hurtigere.


Men nu skal vinteren jo ikke gå hen og blive alt for kedelig farvemæssigt, så den næste model jeg skal have på maskinen skal være i disse farver :-)
Sort og pink, synes det er et rigtig fedt mønster og denne model skal denne gang være med ærmer har jeg bestemt.
Men den må altså lige vente lidt for nu skal jeg altså have lavet den opskrift færdig til den trøje som jeg er igang med, så den kan nå at blive klar til messen i fredericia.
Så den står øverst på listen og ikke flere overspringshandlinger før den er klaret.... Selvom den strikkeprøve da godt nok ligger og frister temmelig meget.


Og tænk jer så har jeg endelig fået gjort min poncho færdig, som jeg ellers strikkede mellem jul og nytår, men var ikke tilfreds med kraven, så skulle strikke noget ekstra på, men i fredags fik jeg endelig lige lukket af og hæftet ender, og fik også lige lavet en gang krebsemasker langs kanten, dog ruller den stadig lidt, men mon ikke lidt damp kan hjælpe på det.


Ellers har weekenden været helt igennem fantastisk, regnen fortsatte det meste af lørdagen som gjorde at den bare blev ekstra hyggelig med stearinlys og rigtig strikkehygge i sofaen.
Dagen idag, har vejret dog været noget mere skønt Bertha og jeg har fået vores dejlige gåtur, der er blevet luftet ud og flyttet lidt rundt på et par nullermænd.
Drengene er kommet hjem igen, godt trætte efter en meget våd weekend, så de er vist så rene som de kan blive :-)

Håber at din weekend har været skøn og dejlig lige som min :-)


5 kommentarer:

 1. Den der tørre fidus ser da smart ud. Men kan der egentlig være mere end 2 stykker strik på??
  Det ser ud som om den er i 2 etager.

  Det er et fedt mønster, du skal til.
  Det ser faktisk sådan lidt 3-dimentionel ud.

  SvarSlet
 2. Smuk spencer og ligeså smuk poncho.

  Uh, må da vist hellere en tur i Netto (læs: sende svigermor). Sådan en tørredims er vist lige sagen!

  SvarSlet
 3. Fin spencer, jeg synes det er en fin farve og ponchoen er også blevet rigtig lækker. Den pink mønstrede kjole kan jeg også godt se for mig, det er et flot mønster.
  Jeg glæder mig til at se dit Fredericia projekt.

  SvarSlet
 4. Hvor fin en kjole igen.mdu har da virkelig fået noget ud af dagene uden børn. Dejligt når man får ryddet ud i nogen projekter. Det eneste der er røget af mine pinde i weekenden var en trøje som blev trevlet op.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 5. hej Marion
  så flotte ting du får lavet. Kan man strikke selve mønsterdelen på maskine, og så fx rib i hånden ?
  den der tørreting fra Netto må jeg da vist holde øje med
  hilsen Mona

  SvarSlet