torsdag den 6. september 2012

Er lidt på standby for tiden
Har tullet lidt rundt i min egen lille bobbel den sidste tid. Ikke, at det er noget dårligt har bare haft lidt brug for lidt stilhed om ro omkring mig, og det er minimalt, hvad jeg har fået lavet...
Nok også fordi den blærebetændelse jeg fik raget til mig, har godt nok været lidt af en hård omgang, så har været træt, og har næsten hverdag måtte have en morfar på sofaen.
Så er det man er taknemmelig for, at muligheden er der.

I sidste uge gik vores varmtvandsbeholder i stykker, den har længe været undervejs, så vi var sådanne set forberedt og havde indkøbt en ny.

Men det tog altså lige lidt tid at få den lavet, og i de dage var der absolut ikke noget varmt vand....


Så når stanken af armhulegasserne blev for voldsomme så blev kurven pakket og turen gik mod kalvehave havn, hvor vores båd ligger og der kunne vi så tage dejlige varme bade...

Og det gjorde faktisk ikke noget for jeg vidste hvad der var i vente :-) En ny varmtvandsbeholder med en elvandvarmer!!!!!! Er i klar over hvad det betyder....
Nu er der varmt vand lige når jeg har lyst til at tage et bad helt uden, at jeg skal forberede mig med at tænde op i fyret eller noget...
Det er bare så skønt kan i tro, det har jeg længe drømt om.


Men lidt har jeg da få lavet, har en taske der minder om denne på billedet og en bekendt var helt vild med den, så jeg har længe lovet at få en lavet til den, nu fik jeg endelig pustet støvet af strikkemaskinen. Den er lavet i kaunigarn hvor jeg er startet på hver sit sted på hver sin nøgle så farverne ikke falder sammen, det giver en fed farvekompi synes jeg

Og i får da lige et billede fra hver side


har også fået lavet et kort til svigerdatteren med en lille lomme til en pengegave :-) så vist ideen på facebook eller på hannes patchwork side er ikke helt sikker :-)


Og på forsiden blev klippet en lille blomst sat et ekstra pap på og imellem pappet og stoffet har jeg så sat et stykke pladevat så blomsten får lidt mere buleeffekt.
Nu er jeg ikke den store kortlaver så det kunne nok havde været lidt anderledes, men svigerdatteren blev rigtig glad for et hjemmelavet kort. ;-)


Og aftenens timer foran flimmeren går med at strikke på et nyt design, det er ikke noget vildt og dybt besværligt strik, det er behageligt strik..
Det varer altså lidt før jeg kan afslører, hvad det er og hvordan det ser ud.. For det er til afsløring på håndarbejdsmessen i Fredericia til oktober.
Glæder mig meget til, at jeg skal derover for har aldrig været på den messe før.


Og sune, en af mine drenge har også været kreativ, han kom glad hjem fra håndarbejde igår med denne gave til mig, som han helt selv har slebet af fedtsten, den sidder som i ser og pynter på en meget stolt mor :-)


Nå, men mine strikkepinde kalder på mig, for har allerede fået en ny ide, til min næste opskrift den er tegnet og mangler kun en strikkeprøve, men jeg skal se, om jeg kan holde mig i skindet for skal lige have den anden færdig først.
Vejret er lidt blæsende og hvor bliver det altså bare pludselig hurtigt mørkt så tror sørme lige, at der skal lidt gang i stearinlyshyggen i aften.

Håber din dag har været skøn og dejlig :-)15 kommentarer:

 1. af en der har haft en hård blærebetændelse og ikke fået lavet ret meget

  siger jeg da tak for når du får lavet en masse

  Er da helt vild med din taske kan godt forstå veninden

  SvarSlet
 2. Synes da selv om der har været sygdom og tid til morfar's at du har nået nogle dejlige ting
  Spændene med din strik
  Knus og go bedring

  SvarSlet
  Svar
  1. ja har da givet mig selv et los i nummeren for at komme bare lidt igang engang imellem, men har nu mest siddet og strikket i sofaen og set en masse fjernsyn

   Slet
 3. Jeg synes da du har nået en del, hvor er tasken fin, har også en strikkemaskine, men det er ved at være nogen tid siden den sidst var i brug :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ej hvilken maskine har du? er vældig glad for min selvom jeg ikke har været så flittig ved den på det seneste da jeg har prioriteret at lærer at sy.

   Slet
 4. nå, så er det derfor din tlf har været slukket :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. den har da ikke være slukket :-) er skam tændt næsten døgnet rundt :-)

   Slet
 5. hej Marion
  du har da været produktiv :o)
  sikken flot taske.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Hvor er du da flittig selvom du har været syg. Super lækker taske. Er det en du selv har lavet/fundet på ? Eller eksisterer der en opskrift ?

  Jeg har investerer i en ældre strikke maskine. Men har pga ombygning endnu ikke rigtig fået sat mig ind i hvad den og jeg kan udrette sammen.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. det er noget jeg selv har fundet på, måtte finde på den engang til, for mine noter om den første kunne jeg selvfølgelig ikke lige finde :-)
   alt hvad jeg laver på strikkemaskinen er noget jeg selv udregner, for det med opskrifter er jeg ikke så god til når det drejer sig om strikkemaskiner.

   glæder mig til når du får plads til din og se hvad du finder på :-)

   Slet
 7. Jeg er fuldstændig vild med den taske Marion - vidunderlige farver.
  Dygtig dreng du der har.
  Glæd dig til håndarbejdsmessen i Fredericia. Selv ta'r jeg til messen i Viborg om ½ times tid.

  SvarSlet
 8. Jeg er også vild med din taske! Håber du er rask igen og rigtigt nyder det varme vand;-)

  SvarSlet
 9. Pragtfuld taske. Virkelig fin.
  Skøn dreng der gider lave den slags, og sød er den.
  Jeg var på messen sidste år og ikke vild med den. Synes der var alt for mange mennesker og ikke rigtig noget jeg ikke havde set i forvejen. Håber det er bedre i år. Måske ses vi.

  SvarSlet